.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 94

Тема: Ne se vluibvaite

Фен
    Град
    blagoevgrad

Ne se vluibvaite

Naskoro mi kazaha "Za da si 6tastliva ne se vluibvai za ni6to na sveta",ama kakvo e jivot bez malko spodelena obi4...E ako iska6 da nqma6 problemi i glavoboliq NE SE VLUIBVAI,ILI pone ne hlatvai do takava stepen 4e da te kontrolirat!! I MOMI4ETA POMNETE PRAVETE TAKA 4E MOM4ETATA DA VI TARSQT A NE VIE TQH )
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Цитирай Първоначално написано от FiSoLiNka
    Naskoro mi kazaha "Za da si 6tastliva ne se vluibvai za ni6to na sveta",ama kakvo e jivot bez malko spodelena obi4...E ako iska6 da nqma6 problemi i glavoboliq NE SE VLUIBVAI,ILI pone ne hlatvai do takava stepen 4e da te kontrolirat!! I MOMI4ETA POMNETE PRAVETE TAKA 4E MOM4ETATA DA VI TARSQT A NE VIE TQH )
    Напротив,точно любовта е това чувство,което прави хората щастливи. Споделената любов те кара да се чувстваш невероятно,прави те истински щастлив.Но ако говорим за несподелена любов нещата стоят по различен начин...Но наистина съм забелязала,че колкото повече хлътваш по някого и тичаш след него,той се отдръпва от теб...Затова и аз съм на мнение,че не трябва да се вманиачавате и да тичате постоянно след някого,оставете ги те да тичат след вас...

Голям фен
    Град
    Бургас

Re: Ne se vluibvaite

ИИиии...поредната изръсена гоооляямааааа тъпотия.Любовта причинява и рани, но не само това.Ще се влюбвам, вярно обещал съм си никога повече да не си показвам толкова открито чувствата...жените сте много странни същества...когато някой Ви даде любов Вие го приемате за даденост...Но не е.Но пак ще се влюбвам...то си е заложено в човека.И друго...зарежи го това само ние да ви търсим...леле колко глупаво звучи.В една връзка не трябва да има поддтиснати.Никой не обича да го въртят да го правят на идиот.Трябва да е равнопоставена връзка...ако постоянно единия се жертва без ада получава...работите са към много зле...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Град
    Blagoevgrad
    За да си щастлива не се влюбвай за нищо на света
    Ако зависеше от нас....щеше да е много лесно.Да си кажем няма да си харесвам никой само така ще си флиртувам дааа ама...любовта не пита,а връхлита.Пък и възрастта си ни е такава..
    Съгласна съм с това,че трябва да накараме момчетата да тичат по нас,а не обратното малко егоистично Но честно казано това си е цаката
    Можеш да затвориш очите си за неща,
    които не искаш да виждаш,
    но не можеш да затвориш сърцето си за неща,
    които не искаш да чувстваш!

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Shukaritetka
    Съгласна съм с това,че трябва да накараме момчетата да тичат по нас,а не обратното малко егоистично Но честно казано това си е цаката [/b]
    Цаката на кое???Ако целта ти е да си останеш сама... действай точно по този начин.Това в един даден момент писва...Малееее...хубаво че беше едно момиче да ми отвори очите за вас.За всичко аз се извинявах, все аз търсех...обаче нъц...накрая въпреки любовта (признавам си още я обичам) предпочитам да съм сам.То човек не издържа само той да е инициатора за срещи и разговори.Гадно е като погледнеш назад и да осъзнаеш, че главно ти си действащия във връзката...това за мен говори, че половинката не държи кой знае колко на мен, а ако е така няма смисъл да сме заедно...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Фен
    Град
    blagoevgrad
    iha tva ne ozna4ava pak nie da ti4ame sled mom4eto i to da znae 4e kakvoto iska go polu4ava,za6toto ima gi i takiva PO4ne6 li ti da si iniciotor na vsi4ki sre6ti i ti da nastoqva6 da go tarsi6 Po dobre spri....moje da e tapo mnenieto ama kvo ot tova..mnogo hora 66te se saglasqt s nego za6toto ima istina v nego
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цялата тъпотия идва от тези тъпи "тестчета"..."Няма да го/я търся, за да видя след колко време ще се сети за мен"...а другия и той тва прави и накрая няква тъпа ситуация.И никой от двамата не търси другия от страх да не действията му да се приемат за даденост.Ако едно момиче обича едно момче, то тя ще го търси...ако и момчето обича момичето, то и той ще я търси...това е правилната ситуация...ТОЧКА

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    мн е вярно, че когато си влюбен, могат да те контролират - точно за това такова нещо на мен не ми трябва супер самостоятелен и човек съм и не мога просто да понасям някой да ме управлява или да ми влияе.. все едно да изневеря на себе си не, не, мерси
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    В една сериозна връзка винаги идва момента, в който е напълно без значение кой кого ще търси по-напред. И двамата влюбени се тарсят, когато имат нужда един от друг.
    0БиЧайТе СЕ!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    ако не се влюббвахме щеше да е много по-лесно. нямаше да ни боли, нямаше да се тормозим... но въпреки това всичко си заслужава, защото това е най-великото чувство

Повече от фен
    Град
    Mars
    да не се влюбваме така ли?ами аз мисля че е напълно излишно да ни го казваш.всеки много добре знае че понякога е адски болезнено да се влюбиш в някой на който не му пука за теб и от това да страдаш много.обаче все пак мерси за съвета обаче при мене е трвърде късно щото съм хлътнала и връщане няма.но все пак това е живота и трябва да го приемем такъв такъвто е.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Ми болката ми в момента е толкова голяма че и аз сьм на това мнение да не се влюбваме НО като се сетя кой бях и какьв щастлив човек бях когато бях с мойто момиче искам отново и отново да се влюбвам но тука е и проблема искам да се влюбвам в момичета като нея и като знам че няма да намеря такива идва и хептен по голямата болка.. Любовта е отрова да но да попитам някой бил ли е по щастлив когато е обичал И СА ГО ОБИЧАЛи а някой бил ли е по зле когато е ОБИЧАЛ а от другата страна няма никой вкьщи еми това е тезата.. Вдигам главата и щом осьзная че любимото ми нещо не е до мен веднага е свалям .. Момичета море но КЬДЕ Е ТЯ .. това е ОБичай те когато ви обичат и страдайте когато не ви обичат който не може да страда когато той обича а него не да ми звьнне !!!

eeee tova e trqbvalo da pomislish predi da go napishesh.to ako ne trqbavshe da se vlubvame vseki put kato ni skasat kvo shteshe da stane-TUPOTIA.tva che si pozvolila da te kontrolirat si e tvoi lichen problem.

Фен
    Град
    blagoevgrad
    Hm.. ne sam pozvolqvala na nqkoi da me kontrolira a tova sa nabluideniq varhu moite priqteli i poznati I ne stava duma za kontrola a za savsem drugo..... Za tova 4e ni vinagi nie trqbva da ti4ame sled vas... a v pove4eto slu4ai trqbva da vi karame vie da napravite parvite kra4ki I ne sam "DA" za tova da ne se vluibvane,no............

az li ne moga da cheta?puk i az sam momiche neshto me oburka.no vseki is ima granica na samokontrol ako ti si izpusnala i si tichala po nqkoi znachi ti trqbva malko poveche opit i da gi nauchish da tichat sled teb.

Фен
    Град
    BG

"Za da si 6tastliva ne se vluibvai za ni6to na sveta"
    Има и нещо вярно в тези думи...защото любовта много често води до разочарования, а след нея остават само сълзи и спомени...Има хора, които се страхуват да се влюбят, защото не искат да ги боли...Но аз лично бих казала, че независимо от всичката болка, разочарование и разбити мечти...избирам любовта!!!
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    оооооо с това "Za da si 6tastliva ne se vluibvai za ni6to na sveta" не съм много съгласен не мога да го обясня обаче не вярвам в това !!! и най-добре влюбвайте се,гледайте да спечелите момичето/момчето,което обичате

Мега фен Аватара на koalka
    ТНи пък изкара момчетатат манипулатори.Все едно момичетата са безгрешни и много добри.Момичетата са много по-големи манипулаторки.А ко си влюбен мисли ли,че можеш да контролираш чувствата си.Говориш пълни глупости.Човек трябва да се бори за любовта си.Какво означава това "чакайте те да дойдат при вас"?И какво да оставят любовта да си отиде.Боже Боже...

Това което са ти казали е абсолютна глупост.Точно любовта е тази, която дава смисъл на живота, единственото условие е-да е споделена.

Фен
    Град
    sexy_dizzy и koalka - браво и аз съм на това мнение - стига сте говорили за маниполации беее тва е тъпа ... всеки си има собствен живот ... любовта си е любов, но живеите "на гребена на вълната" !!!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Naskoro mi kazaha "Za da si 6tastliva ne se vluibvai za ni6to na sveta
    Това дали ще се влюбиш или не,както и в кой ще се влюбиш,не зависи от нас...!сърцето не пита...
    а тва са пълни глупости да не се влюбваме....!защото любовта е най-прекрасното чувство,което може да изпита един човек и не трявба да се отказва от нея....
    f@nt@zi@

Фен
    Град
    blagoevgrad
    S risk da mi se rasardi6 Daddy_boy ......ti spe4eli li momi4eto

Фен
    Град
    FiSoLiNkA ... ako moga da razbera : koe momi4e ???

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    i az sum na mnenie che e tupo tova koeto sa ti kazalii......qvno choveka koito go e napravil e bil mnogo otchaqn zashtoto na skroo e izgubil istinska liubov..ili pone za takava q e smqtal/a
    liubovta e nai-hubavoto i choveshko chuvstvo koeto kara vseki da se promeni.za nqkoi usmislq jivota i go pravi po shtastliv. za drugi-go vgor4ava <<----to4no kakto e stanalo s choveka koito ti e kazal tazi glupost....No koito ne se e vliubval ne e opital ot jivota...

Фен
    Град
    BeBencEto xaaxxaxaaxxa interesno: Местожителство: BuLgaRia , sOfIa ,nDk ,PeIkaTa xaaxaxaax

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си