- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ne se vluibvaite
Няма да се влюбя, спокойно.Първоначално написано от FiSoLiNka
![]()
...Arbeit macht frei...
XeXe she sam spokoina zna4iПървоначално написано от gestapo
![]()
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Eee tuka e slojno ve4e..ne si popadnal na momi4e ,koeto znae kakvo iska zna4i..Първоначално написано от Freelander
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
nima lubovta e glavobolie i problem ne spodelenata lubov e nai krasivoto 4uvstvo i kakvo kara tolkova momi4eta sas razbiti sarca da kajat:'ne se vlubvaite'' ?!?kakuv bi bil svetut bez lubov i dori bez malko stradanie tova ni otli4ava ot jivotnite sposobnostta da izpitvame 4uvstva 6to se otnasq do lubovta ako e istinska tq ne svar6va moje bi se prevru6ta v drug vid lubov no nqma krai lubov ne e samo da si hlatnal do u6i lubov e da si 6tastliv za drugiq kogato ne e tvoi da strada6 za nego no vinagi da bade6 na negova strana
prestanete s tezi :'''ne se vlubvaite''
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i az taka sled mnogo muki i sulzi si bqh kazala 4e nqma da se vlubvam,i 4esno kazano be6e mi vurha togava...nikakvi griji,nikakvi otgovornosti,problemi i zadrujki,no eto na vqrno e 4e lubovta ne pita,ta pak se vlubih...i kvo sega da ne bi da sam ne6tastna?!vqrno e 4e kato se skaram s gadjeto mi ili kato sme razdeleni i mi e super gadno,reva si,izmu4vam se,ama puk za smetka na tova kato sme zaedno nqma po 6tastlivo momi4e ot men,za6toto qvno sm otkrila "to4niq 4ovek" kakto toi kazva.awe v lubovta 6tastieto i mukata vinagi vurvqt ruka za ruka,tova nezna4i 4e cql jivot 6te se pravq na nedostupna i nqma da pozvola na sebesi dori za malko da sm 6tastliva,dori posle da ima razdqla,misla 4e vseki e razbral 4e sled neq idva vinagi po golqma i hubava vruzka i lubov.OBI4AITE SE WE HORA!
ами за мен е късно вече съм влюбена.![]()
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Абе това "не се влюбвайте" е много много тъпо.Вярно е, че сега например аз страдам и се измъчвам страшно много по една изгубена любов.Не мога да си я избия от главата и не мисля, че скоро ще мога.Но като се замисля колко щастлив бях...И ако сега трябва да избирам пак бих се влюбил.Да, възможно е, дори доста вероятно да страдаш, но цената си заслужава!
Абе каквото и да ми говорите, няма човек който да не харесва Любовта.Хората казват, че няма да се влюбят, когато са наранени от любовта.Но рано или късно всичко си идва на мястото.Както обичам да казвам "Накрая всичко се нарежда..."...който ми каже, че не харесва любовта, за мен този човек лъже...или просто не е наясно със себе си...Не можем да живеем без любов.Въпреки в момента да страдам именно заради нея...Аз продължавам да вярвам в любовта...и ще вярвам докато ме има на тоя свят...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
50-50.Ako не рискуваш може да загуиш.Вярно е че любовта е сляпа.Любвта се изитва от двама души така че и двамата трябва да се търсите взаимно.Съобщението-Не се влюбвайте не важи за мене тъй като вече съм влюбена
Какво да ви кажа,напълно съм съгласна с авторката на темата.Тук повечето ще кажат: Ако обичаш някого ,трябва да правиш компромиси,да не го нараняваш,да се жертваш за тази любов,да се надяваш и да не се отказваш.Апффффф глупости !Аз правих всичко това и спокойно можех да ходя с табелката-> Глупачка! Защо трябва да се радваме на ,,малко споделена любов'',защо трябва да скачаме от радост при всеки жест на внимание и се молим за нещо,което по право заслужаваме.Какво право ли ?Само за това ,че сме обичали и ,че сме се отдали на един човек,имаме право на малко щастие.Но света е несправедлив.Тези,които за щастливо влюбени ,просто са открили подходящия човек.Страшното е когато насреща имаме не човек ,а самовлюбен,егоистичен ,нагъл тиквеник !
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Леле.....Адски ограничено мислене...май си едно от ония "мацки" дето обичат да им тичат яко след дупето и да прецакват момчетата.....е на всеки му е яко да го харесват ,но не е мн човешко да си играеш с чувствата на другите,зашото в един момент всичко се връща(личен опит и аз бях като теб...)
Ами не съм чел темата, само 1вия пост. Значи таз тактика сам стигнах до нея щото опита ми беше сериозно отрицателен и определено работи...Ако се влюбите в някой не само, че могат да ви разбият сърцето, но и пред обекта на вашата любов се държите като пълни загубеняци, не защото сте такива, а защото като сте със този човек си изгубвате ума
Та наистина не се влюбвайте (и за момчетата и за момичетата) а връзка примерно започвайте възоснова на симпатии или сексуално привличане
, но нищо повече и така всичко ще е наред. Хем е сигурно, че ще си останете със здравички сърца, Хем помага при разговорите с момичетата
![]()
Axxxel напълно се съгласявам с поста ти, аз имах същия проблем, докато не й теглих една майна и всичко си дойде на мястото, някои момичета просто не се усещат кога прекаляватПървоначално написано от Axxxel
Винаги чакаше аз да й се обадя, да организирам всичко, колкото и да е в един момент чашата прелива, пък тя дори някой път се отдръпваше като исках да я целуна, впоследствие ми каза, че някаква нейна приятелка й казала да се прави да се прави на недостъпна, за да я обграждам с повече любов(сякаш не го правех), да й правя повече подаръци и такива неща(всичко това ми го каза след като й казах, че не мога да продължавам повече с нея по тоя начин), но вече беше късно и скъсахме, след като се разделихме започна да ми звъни доста настойчиво, но аз не вдигах, тя сама си го направи.
Затова момичета не прекалявайте, защото в един момент на момчето наистина ще му писне от това, правете всичко в рамките на допустимото.
Дерзайте !
Ако би бегали: да мрем по-добре!
е то да можеше така да кажеш не се влюбвай и да не се влюбиш много неща щяха да са много по лесни
Mira bien, todo va mal y todo est
абе кви са тея глупости не мога да разбера та нали иманно любовта е смисъла на живота!! осъзнайте се!аз от година и нещо съм обвързана и мисля че любовта се изразява в това да правиш човека до теб щастлив!тва за което говориш е флирт и свалка и тва е съвсем в началото!направо думи нямам
ami spored men tova e mn vqrno...zashtoto kogato si vluben zabravqsh za vsi4ko i se 4uvstvash strahotno,no sled kato lubovta svyrshi si prosto v systoqnie v koeto e po dobre nikoi da ne te vijda...pone az sym taka de...
Съгласна съмПървоначално написано от avril_lavigne
![]()
![]()
Далече си,не мога да издържам,побърквам се от тая самота!Обичам те и искам да те имам и днес и утре и до края на света!Далече си,а толкова ми липсваш,желая да си винаги до мен,да ме прегръщаш и да ме целуваш!
хахахха ми то тогава значи не е любов а привличане и нищо др!а тук говорим за ЛЮБОВПървоначално написано от {Sweety_f}
i za 2ta pola se otnasq, no ne vinagi e vazmojno da si zabrani6 da hlutne6 :}Първоначално написано от FiSoLiNka
"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше