.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 94 от общо 94

Тема: Ne se vluibvaite

Град
    Bulgarien

Re: Ne se vluibvaite

Цитирай Първоначално написано от FiSoLiNka
    Za da si 6tastliv ne se vluibvai za ni6to na sveta:
    Няма да се влюбя, спокойно.
    ...Arbeit macht frei...

Фен
    Град
    blagoevgrad

Цитирай Първоначално написано от gestapo
    Za da si 6tastliv ne se vluibvai za ni6to na sveta:
    Няма да се влюбя, спокойно.
    XeXe she sam spokoina zna4i
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Фен
    Град
    blagoevgrad
    Цитирай Първоначално написано от Freelander
    XaXa e to4no za tva go kazvam tova......mai trqbva da e obratnoto vie sled nas
    Dobre predstavi si za mig, 4e si mom4e (glupavo zvu4i, no samo za mig si go predstavi!) Predstavi si, 4e ima6 gadje. na koeto mnogo dyrji6...zaradi obstoqtelstavta ne ste zaedno za 10-15 dena...vakanciq, more ala bala. Ti oba4e misli6 za NEQ po cql den, cqla no6t.. 4aka6 s netyrpenie momenta, kogato 6te vidi6 otnovo o4ite i, usmivkata i...6te q useti6 do sebe si. Prez vremeto, v koeto ste razdeleni si pi6ete smsi, govorite si po telefona...TQ ti govori kakto obiknoveno..kazva ti, 4e te obi4a mnogo..i tq kato tebe iska da te vidi po - skoro. Idva i dylgoo4akvaniq den...tq oba4e ti se obajda i ti kazva, 4e dnes ne moje da se vidite...6e q razbere6 np nali q OBI4A6! Na sledva6tiq den se vijdate... tq idva..celuva te..kazva ti, 4e te obi4a...no ne moje da e s teb...pita6 q ima li drug?! Nqma...prosto ne iska da e s teb...
    KAK DA TI4AM SLED MOMI4E, KOETO ZNAE,4E GO OBI4AM I SE GAVRI S MEN PO TOZI NA4IN?!?!
    Eee tuka e slojno ve4e..ne si popadnal na momi4e ,koeto znae kakvo iska zna4i..
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    nima lubovta e glavobolie i problem ne spodelenata lubov e nai krasivoto 4uvstvo i kakvo kara tolkova momi4eta sas razbiti sarca da kajat:'ne se vlubvaite'' ?!?kakuv bi bil svetut bez lubov i dori bez malko stradanie tova ni otli4ava ot jivotnite sposobnostta da izpitvame 4uvstva 6to se otnasq do lubovta ako e istinska tq ne svar6va moje bi se prevru6ta v drug vid lubov no nqma krai lubov ne e samo da si hlatnal do u6i lubov e da si 6tastliv za drugiq kogato ne e tvoi da strada6 za nego no vinagi da bade6 na negova strana
    prestanete s tezi :'''ne se vlubvaite''

Фен
    Град
    sofia
    i az taka sled mnogo muki i sulzi si bqh kazala 4e nqma da se vlubvam,i 4esno kazano be6e mi vurha togava...nikakvi griji,nikakvi otgovornosti,problemi i zadrujki,no eto na vqrno e 4e lubovta ne pita,ta pak se vlubih...i kvo sega da ne bi da sam ne6tastna?!vqrno e 4e kato se skaram s gadjeto mi ili kato sme razdeleni i mi e super gadno,reva si,izmu4vam se,ama puk za smetka na tova kato sme zaedno nqma po 6tastlivo momi4e ot men,za6toto qvno sm otkrila "to4niq 4ovek" kakto toi kazva.awe v lubovta 6tastieto i mukata vinagi vurvqt ruka za ruka,tova nezna4i 4e cql jivot 6te se pravq na nedostupna i nqma da pozvola na sebesi dori za malko da sm 6tastliva,dori posle da ima razdqla,misla 4e vseki e razbral 4e sled neq idva vinagi po golqma i hubava vruzka i lubov.OBI4AITE SE WE HORA!

Повече от фен
    Град
    Mars
    ами за мен е късно вече съм влюбена.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Абе това "не се влюбвайте" е много много тъпо.Вярно е, че сега например аз страдам и се измъчвам страшно много по една изгубена любов.Не мога да си я избия от главата и не мисля, че скоро ще мога.Но като се замисля колко щастлив бях...И ако сега трябва да избирам пак бих се влюбил.Да, възможно е, дори доста вероятно да страдаш, но цената си заслужава!

Не казвам, че ще те обичам вечно,аз мразя вечните неща.Не казвам,че ще те обичам дълго,но поне до като умра.......!!!!

Голям фен
    Град
    Бургас
    Абе каквото и да ми говорите, няма човек който да не харесва Любовта.Хората казват, че няма да се влюбят, когато са наранени от любовта.Но рано или късно всичко си идва на мястото.Както обичам да казвам "Накрая всичко се нарежда..."...който ми каже, че не харесва любовта, за мен този човек лъже...или просто не е наясно със себе си...Не можем да живеем без любов.Въпреки в момента да страдам именно заради нея...Аз продължавам да вярвам в любовта...и ще вярвам докато ме има на тоя свят...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Фен
    Град
    по света и у нас
    50-50.Ako не рискуваш може да загуиш.Вярно е че любовта е сляпа.Любвта се изитва от двама души така че и двамата трябва да се търсите взаимно.Съобщението-Не се влюбвайте не важи за мене тъй като вече съм влюбена

Голям фен
    Какво да ви кажа,напълно съм съгласна с авторката на темата.Тук повечето ще кажат: Ако обичаш някого ,трябва да правиш компромиси,да не го нараняваш,да се жертваш за тази любов,да се надяваш и да не се отказваш.Апффффф глупости !Аз правих всичко това и спокойно можех да ходя с табелката-> Глупачка! Защо трябва да се радваме на ,,малко споделена любов'',защо трябва да скачаме от радост при всеки жест на внимание и се молим за нещо,което по право заслужаваме.Какво право ли ?Само за това ,че сме обичали и ,че сме се отдали на един човек,имаме право на малко щастие.Но света е несправедлив.Тези,които за щастливо влюбени ,просто са открили подходящия човек.Страшното е когато насреща имаме не човек ,а самовлюбен,егоистичен ,нагъл тиквеник !
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Леле.....Адски ограничено мислене...май си едно от ония "мацки" дето обичат да им тичат яко след дупето и да прецакват момчетата.....е на всеки му е яко да го харесват ,но не е мн човешко да си играеш с чувствата на другите,зашото в един момент всичко се връща(личен опит и аз бях като теб...)

Ами не съм чел темата, само 1вия пост. Значи таз тактика сам стигнах до нея щото опита ми беше сериозно отрицателен и определено работи... Ако се влюбите в някой не само, че могат да ви разбият сърцето, но и пред обекта на вашата любов се държите като пълни загубеняци, не защото сте такива, а защото като сте със този човек си изгубвате ума Та наистина не се влюбвайте (и за момчетата и за момичетата) а връзка примерно започвайте възоснова на симпатии или сексуално привличане , но нищо повече и така всичко ще е наред. Хем е сигурно, че ще си останете със здравички сърца, Хем помага при разговорите с момичетата

Цитирай Първоначално написано от Axxxel
    Цитирай Първоначално написано от Shukaritetka
    Съгласна съм с това,че трябва да накараме момчетата да тичат по нас,а не обратното малко егоистично Но честно казано това си е цаката [/b]
    Цаката на кое???Ако целта ти е да си останеш сама... действай точно по този начин.Това в един даден момент писва...Малееее...хубаво че беше едно момиче да ми отвори очите за вас.За всичко аз се извинявах, все аз търсех...обаче нъц...накрая въпреки любовта (признавам си още я обичам) предпочитам да съм сам.То човек не издържа само той да е инициатора за срещи и разговори.Гадно е като погледнеш назад и да осъзнаеш, че главно ти си действащия във връзката...това за мен говори, че половинката не държи кой знае колко на мен, а ако е така няма смисъл да сме заедно...
    Axxxel напълно се съгласявам с поста ти, аз имах същия проблем, докато не й теглих една майна и всичко си дойде на мястото, някои момичета просто не се усещат кога прекаляват
    Винаги чакаше аз да й се обадя, да организирам всичко, колкото и да е в един момент чашата прелива, пък тя дори някой път се отдръпваше като исках да я целуна, впоследствие ми каза, че някаква нейна приятелка й казала да се прави да се прави на недостъпна, за да я обграждам с повече любов(сякаш не го правех), да й правя повече подаръци и такива неща(всичко това ми го каза след като й казах, че не мога да продължавам повече с нея по тоя начин), но вече беше късно и скъсахме, след като се разделихме започна да ми звъни доста настойчиво, но аз не вдигах, тя сама си го направи.
    Затова момичета не прекалявайте, защото в един момент на момчето наистина ще му писне от това, правете всичко в рамките на допустимото.
    Дерзайте !
    Ако би бегали: да мрем по-добре!

е то да можеше така да кажеш не се влюбвай и да не се влюбиш много неща щяха да са много по лесни
    Mira bien, todo va mal y todo est

абе кви са тея глупости не мога да разбера та нали иманно любовта е смисъла на живота!! осъзнайте се!аз от година и нещо съм обвързана и мисля че любовта се изразява в това да правиш човека до теб щастлив!тва за което говориш е флирт и свалка и тва е съвсем в началото!направо думи нямам

Голям фен
    ami spored men tova e mn vqrno...zashtoto kogato si vluben zabravqsh za vsi4ko i se 4uvstvash strahotno,no sled kato lubovta svyrshi si prosto v systoqnie v koeto e po dobre nikoi da ne te vijda...pone az sym taka de...

Град
    VaRnA
    Цитирай Първоначално написано от avril_lavigne
    Naskoro mi kazaha "Za da si 6tastliva ne se vluibvai za ni6to na sveta",ama kakvo e jivot bez malko spodelena obi4...E ako iska6 da nqma6 problemi i glavoboliq NE SE VLUIBVAI,ILI pone ne hlatvai do takava stepen 4e da te kontrolirat!! I MOMI4ETA POMNETE PRAVETE TAKA 4E MOM4ETATA DA VI TARSQT A NE VIE TQH )
    Напротив,точно любовта е това чувство,което прави хората щастливи. Споделената любов те кара да се чувстваш невероятно,прави те истински щастлив.Но ако говорим за несподелена любов нещата стоят по различен начин...Но наистина съм забелязала,че колкото повече хлътваш по някого и тичаш след него,той се отдръпва от теб...Затова и аз съм на мнение,че не трябва да се вманиачавате и да тичате постоянно след някого,оставете ги те да тичат след вас...
    Съгласна съм
    Далече си,не мога да издържам,побърквам се от тая самота!Обичам те и искам да те имам и днес и утре и до края на света!Далече си,а толкова ми липсваш,желая да си винаги до мен,да ме прегръщаш и да ме целуваш!

Цитирай Първоначално написано от {Sweety_f}
    ami spored men tova e mn vqrno...zashtoto kogato si vluben zabravqsh za vsi4ko i se 4uvstvash strahotno,no sled kato lubovta svyrshi si prosto v systoqnie v koeto e po dobre nikoi da ne te vijda...pone az sym taka de...
    хахахха ми то тогава значи не е любов а привличане и нищо др!а тук говорим за ЛЮБОВ

ILI pone ne hlatvai do takava stepen 4e da te kontrolirat!!
    i za 2ta pola se otnasq, no ne vinagi e vazmojno da si zabrani6 da hlutne6 :}

"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си