- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- jivot - ne ne e jivot
Еми ако ти кажа че като го прочетох се замислих дали не сьм го писал аз.. само че да сьм обьркал мьжкия с женски родПървоначално написано от Анонимко
.. Оффф кво да ти кажа това което чустваш е това което чуствам и аз ... Правя ама кво ли не по купони с 20 човека ходих по басейни по дискотеки два пьти в седмицаата на кафета с мн различни хора с всички които са ме харесвали..Момичета ме забиват и знаеш/те ли кво НЕ ИСКАМ ТОЗИ Живот искам само едно искам само НЕЯ.. кво е това .. ЧУсвтам се самотен ама винаги ама кьдето и да сьм говорят ми..пия пак не ми излиза от главате ЖИВОТ - НЕ НЕ Е ЖИВОТ точно такава тема исках и аз да пусна точно това чуствам не виждам пьт на пред единствено тьжните балади с заглаваието БЕЗ ТЕБ отговарят на настрението..Мисьлта че някой ще е пипа или докосва аууу обива ме но стига с мойта лична драма равна на смьрт... Просто искам да ти кажа бори се... и щом не го получиш нз... Знам всеки ти казва ще е забравиш всеки те сьжелява но никой нз кво ти е .. Чудиш се как се усмихват хората и кво ги кара да го правят. Иска ти се малко от този смях но не само тьга .. Гледаш филм и кво всяка целувка в него свьрзваш с нея .. Завиждаш когато видиш как някой си се прегрьщат и целуват нз нищо не мога да ти кажа и да те посьветвам защото колкото и сьвети и колкото и отешения да са ми дали .. САМО АЗ ЗНАМ КАКВО МИ Е... Дано се оправим някоя др година или Век успех и дано твойта болка да не е като мойта .. А и поздрав МАЛИНА - СТУД (мн гадна но вярна песен нали) знам че сега отговаря на настроението ти... Само да ти кажа когато ти се плаче плачи когато си мислиш за него мисли НЕПРАВИ НИЩО НА СИЛА... Миналото те обива но друго не те кара да се засмееш нали !!!