- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- jivot - ne ne e jivot
taka si pisha v chat i t.n.Автор Съобщение
Алминатора Пуснато на: 31.07.11 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
sexy_macka написа:
Ponqkoga mn se uchudfam ot tova koeto chufm ot moi fr ...Tovasi napisala i ti "iskm liubov,iskm da sm shtastlifa" .. Ta nima samo s gadje do sebe si mojesh da si shtastlifa.. ? Mi chesnu kazano as sm po-shtastlifa kogato sm sama i moga da islism s priqtelite si kudeto i kogato si pojelaq da moga da si pogoforq s fseki fr(momche) bes da znam che po tozi nachin moje bi nqkoi "naranqfm" (ako priqtelq mi refnufa) ..
Ne ti trqbfa gadje za da si happy..gadjeta kolkoto shtesh,no priqtelite sa malko ! Ceni gi i budi shtastlifa s tqh !
ОффтопикЦитат:
Понякога много се учудвам от това което чувам от мои приятели...Това си написала и ти:"Искам любов,искам да съм щастлива".Та нима с гадже до себе си можеш да бъдеш щастлива...?Ми чесно казано и аз съм по щастлива сама и мога да бъда с приятелите си където и когато си пожелая и мога да си поговоря със всеки френд (момче)без да знам че по този начин може би някой "наранявам" (ако приятеля ми ревнува)
Оффтопик:Ти не можа ли да го напишеш по неразбираемо?На моменти си помислих че някои думи се четат!
Към темата:Определено сме на едно мнение!
![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !