.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    help me
    Guest

посъветвайте ме, моля ви!!!!

здравейте хора,

има едно специално момиче в живота ми от известно време. май започвам да изпитвам нещо по-така и ми се иска да й го покажа... било с жест или думи. казвала ми е че не обича грубите свалячески истории и да не я притискат.

момичета дайте ми съвет, моля ви. някакви идейки за небрежно похвърляне и показване за наличието на по-задълбочени емоции от моя страна. става въпрос за момиче на 21 години.

предварително благодаря

Повече от фен
    ti sam si otgovori! s nejna duma q kompliment q nasyr4avane i podkrepa; ili pyk i kaji 4e mn ti haresva kato 4ovek i q uvajava6 tova obiknoveno deistva mn dobre na momi4etata \/

Супер фен
    А ти на колко си?

help me
    Guest
    на 23 съм. просто имам 2-3 нуспешни връзки преди това и този път не искам да се провалям... пък и наистина ме е грижа за нея

Супер фен
    Ам защо не я поканиш на някаква романтична вечеря,или да я заведеш на някое много хубаво място и да й кажеш за чувствата си?

help me
    Guest
    {P}MoHuKa{P},

от опит знам че когато разкриеш чувствата си преди момичето да е изпитало нещо, дори мъничко, веднага получаваш едно "искам да сме само приятели".

може би след време... когато видя че и тя мисли за мен и й пука... но сега мисля че е още рано.

Супер фен
    Тогава още не се разкривай пред нея,ухажвай я извстно време,води я по красиви и романтични места,те чувствата от нейна страна сами ще си дойдат така...няма да усетиш :P

shtom ne obicha svalqcheskite istorii,idi kaji i direktno tq tova iska moje bi.dori nikvi romantichni neshta i takiva.prosto i go kaji.puk v krajna smetka ako tq iska da ostanete samo priqteli nqma nachin s kakvo da promenosh tova.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от freaky_FK
    shtom ne obicha svalqcheskite istorii,idi kaji i direktno tq tova iska moje bi.dori nikvi romantichni neshta i takiva.prosto i go kaji.puk v krajna smetka ako tq iska da ostanete samo priqteli nqma nachin s kakvo da promenosh tova.
    Извини ме,но не мисля че си прав/а!Чувствата може да не си дойдат веднага,а след време и трябва да се подтикнат от нещо,не може той да и признае всичко и хОп готово .. любовта не идва веднага,а след време.Момичето трябва да бъде ухажвано известно време,не може просто да очакваш ей така да има чувства към теб.Незнам дали ще ме разбереш...

help me
    Guest
    съгласен съм с {P}MoHuKa{P}. все пак рядко от пръв поглед се изпитва нещо като чувство. привличане, някаква иска - да, но друго... плюс това в днешно време всеки се пази, дори много повече от необходимото... говоря от мъжка гледна точка.. а пък жените се пазят дори двойно.

dobre ot dumite na HELP ME razbiram che se poznavat.ako naistina e taka tq moje bi e izgradila veche predstavata si za nego.puk i sled kato sama e e kazala che ne obicha svalkite az ne vijdam drug nachin i da i pokajesh kakvi sa ti chustvata.vij moje bi po skoro te e strah da razberesh che tq ne izpitva nishto kam teb i tova da e prichinata da ne znaesh nachin po koito da i go kajesh

help me
    Guest
    freaky_FK, имам предвид че не обича ГРУБИТЕ свалки... примерно да се изтипоса някой пред нея и да почне да се прави на велик или пък да я тормози непрекъснато.

просто ми трябва някаква идейка, жест или нещо... което да й покаже че чувствата ми към нея са по-лични, не само приятелски. определено не искам да оставям приятелски впечатления.

freaky_FK, ако си момиче, кажи какво в държанието на едно момче към теб би ти показало че той не иска да ти само приятел, без грубо да те сваля. А ако си момче, кажи какво си правил за да покажеш на някое момиче че вече ти е повече от приятелка но без да я притискаш

ami az sam momiche. i poneje sam dosat luda momchetata sa mi kazvali che si e predizvikatelstvo da se opitqt da me svalqt.i az ne obicham grubite svalki. no sam vijdala che nqki ima chustva kam men po tova che e bil nqkak kakd a kaja pravil e vsichko za men,otdelql mi e super mnogo vnimanie.ot druga strana nqkoi koito sa se strahuvali da mi pkajat direktno sam vijdala po durjanieto im che imat chustva.nqkak ne znam.kazvam ti vlubenia chovek ima 1 mnogo specialen pogled.nali znaesh omichetata useshtame.ako q poznavash dobre i znaesh nqkoq nejno jelanie ili neshto takova.primerno vie ste na po 21-23 ako primerno nqkoga ti e spomenavala che iska da skochi s bunji zavedi q nqkoi den i q iznenadai Uspeh!

help me
    Guest
    freaky_FK,

хахаха... в 10-ката си!!!! тя наистина иска да скочи с бънджи, но не съмнява че дори и да я заведа ще се престраши

тя има план за лятото, който много й се иска да изпълни. набелязала си е места на които иска да отиде. в началото на месеца имах рожден ден и го празнувах в дискотеката където тя работи. и понеже там е лудница от хора, нямаше как да я почерпя и затова на следващия ден я заведох на едно корабче което е тук на Варненския плаж да вечеряме. знаех че да иде там е част от плана за лятото. ее, не бяхаме само двамата, имаше и още някой с нас, но важното е че успях да я зарадвам.

но това беше на 9 юли. и затова пиша тук, защото вече искам да станем по-близки и затова търся идеи и предложения

Повече от фен
    ami badi mil,nejen ...vodi q po zavedeniq ,razhojdaite se i vinagi i ugajdai tfa mnoo se haresva garantiram ti ..)))))
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

ami naskoro chetoh oferti za skachane s bunji.ako q e strah ima skokove po dvoiki

Повече от фен
    ami badi prosto nejen pokaji i kakvo oznachava tq za teb...dori i ot nai malkiq jest shte se vpechatli
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Голям фен
    Ами бъди добър с нея,мил.Прави това което тя иска.Можеш дори да и купиш нещо и ще и кажеш,че си и направил този подарък в знак на вашето приятелство.Като пример:ако носи обеци,дори и цвете.Ако излезнете някъде на разходка можеш,дори и ще е по-добре да и откъснеш направо цвете.Говори и мили думи,прати и някой смс за лека нощ.Това е от мен!Успех

help me
    Guest
    дотук ми давате много хубави съвети! продължавайте смело. оценявам ги и много ви благодаря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си