zdr all.Zna4i pomnite li predi napravih tema podobna na tazi tq e rqsprqva6e 4e gadjeto e bilo kazalo 4e iskal samo da me ebe i da me zareje ta mina vreme imah si go tfa na um dokato v4era ne mi kaza 4e iskal...nali i 4e taka trqbvalo da mu dokaja 4e go obi4am a posdednite 5 dena se karahme za tapi raboti 6tot po radko se vijdame i t.n.ta vuoprosa mi dali naistina e vuzmojno da me obi4a ili prez cqloto vreme e ispolzval...makar da sme imali mn hubavi momenti na moreto ot kakto sme si v sf ne to4no aide purvite opa na 1 vata sedmica 4e bee6e v parij.... i taka vsi4ko se promenie bavno no az go setih kazah na 1 momi4e (best friends)i tq vika ne e taka spx si4ko se opravi... i tova mom4e mi vika 4e ako ne se navia 6te skusame ?! vuob6te nemoga da go razbera vuprosa 4e mu kazvam nali 4e pone 6e mi trqbva vreme i po dobre da is4aka dokato a zsi go poiskam no toi po4va da kazva tfq 4akane go znam to4no nikoga nqkvi ei takiva..az vse o6te go obi4am no neznam obitah se da mu obesna kak sedat ne6tata no ne stava....