.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: gadjeto

gadjeto

zdr all.Zna4i pomnite li predi napravih tema podobna na tazi tq e rqsprqva6e 4e gadjeto e bilo kazalo 4e iskal samo da me ebe i da me zareje ta mina vreme imah si go tfa na um dokato v4era ne mi kaza 4e iskal...nali i 4e taka trqbvalo da mu dokaja 4e go obi4am a posdednite 5 dena se karahme za tapi raboti 6tot po radko se vijdame i t.n.ta vuoprosa mi dali naistina e vuzmojno da me obi4a ili prez cqloto vreme e ispolzval...makar da sme imali mn hubavi momenti na moreto ot kakto sme si v sf ne to4no aide purvite opa na 1 vata sedmica 4e bee6e v parij.... i taka vsi4ko se promenie bavno no az go setih kazah na 1 momi4e (best friends)i tq vika ne e taka spx si4ko se opravi... i tova mom4e mi vika 4e ako ne se navia 6te skusame ?! vuob6te nemoga da go razbera vuprosa 4e mu kazvam nali 4e pone 6e mi trqbva vreme i po dobre da is4aka dokato a zsi go poiskam no toi po4va da kazva tfq 4akane go znam to4no nikoga nqkvi ei takiva..az vse o6te go obi4am no neznam obitah se da mu obesna kak sedat ne6tata no ne stava....
    felacio za si4ki

Супер фен
    Град
    София
    Еби му майката-за секса е само...то е ясно

Повече от фен
    amii opredeleno tos e neshtasnik!!!Shtoto ako imashe neshto kam tebe edva li bi bil s teb samo za ebaneto ! Ima mnoo drugi momcheta koito stoqt mnoo nad tfa
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Наистина ли си мислиш и се чудиш дали те обича?Ами не,не те.За какво ти е.Всичко е ясно,по-добре се раздели с него,защото иначе ще страдаш.

Повече от фен
    Пфф и аз имах един такъв подобен Бяхме ходили някъде към 2 месеца и един ден той ми вика "Готова ли си?" Аз леко се изхилих и му казах "Не,не съм- още съм малка" и следващия месец, през който все така си го държах на сухо, ни беще последен Леле май се поотклоних По темата- той определено не те обича Можеш да бъдеш сигурна че след като го направите, ще те зареже По-добре си спести тея мъки и го зарежи докато е време Ай всички сме с теб
    Хакерка с пистолет !!!

dnes 6te se vida s tova mom4e posle da vi kaja li da sme skusali
    kopeleto po nemi ostavi hubavi spomeni ot koito mi e gadno ma 6te prijeveq ne e edinsvenia
    felacio za si4ki

Казал ти е да спиш с него,за да му докажеш,че го обичаш и,че ако не си съгласна ще скъсате?!За каква любов от негова страна може да стане дума,след като те притиска да правите секс...?!Ако те обичаше щеше да изчака колкото време е нужно и когато вече си готова,тогава,а не да ти поставя разни ултиматуми и да те притиска по този начин.Просто си търси начин да измъкне секс от теб.Ти си му обяснила как стоят нещата,казала си му,че не си готова още,а той не те разбира...Не мислиш ли,че ако те обичаше и държеше на теб щеше да те разбере и нямаше да ти казва,че ще скъсате,заради това???

Мега фен Аватара на iiirish
    не е нужно да преспиш с един човек за да му покажеш, че го обичаш. на тоя или разбиранията му са завряни в задника (с извинение) или просто иска секс от теб и с това да се приключи въпроса

Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Мдам така е
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

vidqhme se no nikoi ot dvamata ne kaza ni6ot po vuprosa
    felacio za si4ki

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    apif
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Супер фен
    И аз така мисля...

Повече от фен
    PROSTO PEDAL ...s dve dumi
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

:(:(

na4i spored men e zaradi sexa.posle 6te te zareje.a ako se...posle moje da sujelqva6 za tova.taka 4e p dobre ne go pravi.toi samo zza tfa misli-kak da te vkara v legloto si..

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    ОПРЕДЕЛЕНО !!!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    момчето е на принципа Ебеш и бягаш . Тапо ма...

Btw какво е Felacio ????
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Сексът заема място в една връзка,но в никакъв случай тва не е начина да покажеш на някого че го обичаш.Много момчета са като твоя приятел"Ако ме обичаш,ще спиш с мен"Не бъди като момичетата,които им вярват.Той те използва

Цитирай Първоначално написано от Obitax
    момчето е на принципа Ебеш и бягаш . Тапо ма...

Btw какво е Felacio ????
    felacio e frenska lubov
    felacio za si4ki

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    Ako te obi4a istinski i ne e s tebe zaradi sexa nqma postoqno da te kara da go napravite spored men ako imashe seriozni 4ustva kum teb 6teshe da te ostavi da reshish ti koga da go napravite 6teshe mojebi da ti kaje kogato si gotova togava!ispitai go o6te malko ako postoqno ti iska sesxs go zaebi ako spre da govori za tova i ti dade vreme sama da poiskash sex zna4i naistina ima 4ustva kum tebe aide 4ao i uspeh !UMNATA !!!

vij du6ka zaebi go toq iska samo da te oprai i sled nqkolko dni 6te te zareji ako naistina te obi4a6e nqma6e da ti postavq taka vaprosa"ako ne se sagnasi6 da go napraim 6et skasame" ami ti ne 4akai toi da te skasa ami go otreji ti uspeh

ne6tastnik.q da si ebe maika.zareji go.s takaf 4ovek bade6te nqma6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си