- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Цигари ????
Mi hubavo ....Pak tova 4e si zavisi ot 4oveka dali moje da gi spre... moje da e taka..am az6to pri pove4eto ne se polu4ava![]()
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
чеки бе бате...ти сама си противоречиш.... според мен ти си пушила за гъзария...ама ти си знаеш...Първоначално написано от CRaZy_IKT
![]()
![]()
![]()
\
/
![]()
![]()
XaXa zna4i ne go mislq samo az tova 4e si protivore4i6 ....uspokoi malko topkata i vij kvo kazala i kak se protivore4i6 ..
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
ти ще и скочиш на бой бреПървоначално написано от FiSoLiNka
![]()
Аз не пуша... не съм притеснена... пуша само на купони или нещо такова и не мисля че от това мога да се пристрастя...![]()
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
е добре защо пушиш ??? тцтцПървоначално написано от kristini4ka
Daddy_boy spokkoino beti pa ti nema da ska4am na boi Xaxax ne sam takava poboini4ka za edin spor s cigari da tepam nqkoi xax
хех не си де :PpPПървоначално написано от FiSoLiNka
heheheheh eii daddy_boy she te nabiq posle togava!!!! iskara me ........ palni edin koz da uspokoenie
а ти си ???Първоначално написано от Анонимко
DaDdY_BoY ti moje da ne tc-ka6 tolko 6oto i ti si pu6il.i kakto kaza FiSoLiNka az pu6a ama ne se smqtam za "TAPO PAR4E".a i ako moje da pitam teq nepu6a4ite dali dvijat samo s nepu6a4i?nikoi li va6 fr ne pu6i?ili i va6ite fr sa "TAPI PAR4ETA"???fakt e 4e pove4e ot 50% ot horata pu6at!osven tva imam fr koito do predi 1 god mi povtaraha kak se izlagam kato pu6a a sega hodim zaedno da si kupuvame cigari....Първоначално написано от DaDdY_BoY
e sorry...обаче тва "Тъпо парче" аз не съм го казал.....немам нищо против пушачите !!! а им се чуда на тея дето пушат за газария !!!Първоначално написано от mai4et0
![]()
![]()
![]()
![]()
ami pu6eneto ot gazariq e to4no tova....po kupon4eta,po kafeta s priqteli i t.n. a i mislq 4e CRaZy_IKT ne samo 4e si protivore4i ami i govori palni gluposti!obesnqva kakav bokluk sa cigarite a pu6i za6toto "si ima glava na ramenete".emi to vsi4ki koito pu6at si imat glava na ramenete i te si re6avat dali da pu6at ili ne!!!Първоначално написано от CRaZy_IKT
hahahaHAh/haahaHAahahAHHAhaxAXAxaxaAhahaaxaXA
Zna4i cigarite ....kakvo sa vid narkotik.Ima takifa koito pu6at samo po kuponi ,a prez drugoto vreme ne pu6at,togava za6to e nujno da se napravqt na gazeta i na po golemi,kato posle nqma da pipnat fas.A taka govorite za "tezi bokluci" sqka6 pravim ne6to lo6o ,pak i vie si priznavate 4e ste pu6ili takiva "bokluci" aaa daddy_boy tva deto te zapla6vat s boi i posle koz sam az da ti kaja)
![]()
taka 4e pu6a4I vie si re6avate dali da sprete ili da prodaljite za sega nqmam namerenie da spiram az
Така...искам само предварително да уточня,че това което ще кажа го казвам от моята гледна точка.Значи първо искам само да кажа(не че се оправдавам или нещо подобно),но действително не е доказано,че това,че си пушач значи че ще заболееш от рак на белите дробове и т.н.Зависи от самия организъм или казано по друг начин на някой цигарите им влияят във всичко(спорт например).При други пък това не става - примерно аз си спортувам редовно и никога не съм имал някакви проблеми заради цигарите.Както и да е,не отричам,че са вредни.Но съгласете се(говоря за тези,които обвиняваха пушачите),че не може да търсите сметка на тези,които имат такъв избор.Няма да ви описвам какво е усещането и т.н.Вярно,че тютюневия дим влияе негативно и върху околните,но в крайна сметка,ако сте толкова против и хората около вас са точни можете да им обясните как стоят нещата и да не пушат около вас или по-доброто да не пушат въобще когато са с вас.От моята гледна точка пушенето ми е нещо като отмора.Смисъл...как да се изразя точно.По такъв начин съм избрал да изпускам напрежението и съм напълно наясно с всичките рискове(нали ги пише на всяка кутия).Всеки си прави сметка и всичко,което човек прави е за него си.Вярно и аз понякога се дразня,когато например видя някой пампаец,който ми е до коляното да върви като безсмъртен понеже е с цигара,но дали ще е заради разпускането или за "гъзария" работата е все същата.Стига човек да има воля може да ги откаже,но както казах всичко,което човек прави е за него си и съответно трябва да е наясно с рискове и т.н.
Първоначално написано от JoeyStarr
EVALA.I sega ako nqkoi mu spori nzzzzzzzz..
EVALA !!!!!E tuka ve4e qko nqkoi tragne da spori na 4oveka nz..
Pusha ot 6 klas a sa sam za 11 klas i sam se pristrastila acki mno kum cigarite i kolkoto da iskam da gi otkaja ne moga dori s volq ne moga da gi spra no kfo da se prai takuv e jivota![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
emi razbiram te.az pu6a ot dosta po malko vreme i sam pristrastena.oba4e 4esno da si kaja az ne se i opitvam da gi spra za6toto nqmam jelanie.ne mi pre4at i to4ka.ama nqkoi golemi razbira4i obesnqvat tuka 4e ne se pristrastqva kam cigarite i t.n.pffff abe q.....Първоначално написано от BAD_GIRL_
Пуша рядко. Тва ще рече...от време на време купувам цигари-през останалото време просто нужда не изпитвам. Сега естествено ще попитате защо-ами защото ми носи удоволствие. Сега се чудите какво удоволствие може да ми носи нещо такова-може...може... Не ми е ясно как непушачи тръгват да говорят как не може да се изпита наслада от такова нещо като не са пробвали. Идва момента на гъзарията-при мен такъв момент отсъства! Никога не е присъствал-съвсем искрено го казвам. Дълго време дори се криех че пуша, не исках другите да знаят...правех го за собствен кеф, а не да се издигна в нечии очи.
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Ем аз също пуша.Харесва ми самото усещане когато вдишвам дима...горчивия вкус който може да ми донесе една цигара ми отмива доста от горчивините в ежедневието.Може би да-пристрастила съм се,не го отричам.Вредно е да,и тва ми е напълно ясно.Но в краина сметка,веднъж живея.И вярвам че всеки има правото да избере дали да се трови с "тези боклуци" или да се трови с други боклуци...Рак на черния дроб (получава се от пиене най-вече) е на по-малко разпространен от рака на белите дробове,говорила съм с лекари по въпроса!Е харесва ми да пуша,не мисля че някой има правото да съди пушачите...не знаеш дали след година няма да седиш на тяхното място...Това беше от мен...надявам се да сте ме разбрали правилно...
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Те сички дето пушат са наясно с вредата от цигарките...ама просто са се пристрастили,аз лично познавам хора които са пристрастени...е не искат да пушат ама не моат да спрат...например при майка..веднъж се беше разболяла нещо и не пушеше и после така извднъж не пипна и цигара
![]()
![]()
Kefi me i she si pu6a
I sam pristrastena tva osaznah
) ama kvo da se pravi ,naistini pove4ko kinti mi trqbvat za cigari ,ama mi deistva dobre tozi dim
))) pak za nepu6a4ie ........no comennt i za6to ni se barkate tolkova za tova 4e pu6im abeeeee...............
)))) Vseki si re6ava kak she si jivee jivota
![]()
![]()
![]()
Права си, аз пуша от 4-5 години, а от 3 най-редовно си купувам цигари. То не може да се обясни на непушачи .. трябва да се усети. Много пъти са ме питали "Е добре .. как усещаш че ти се пуши .. как разбра ??" Ами аз им го обяснявам защото един път си направих труда да преценя горе долу .. да го срваня това чувство с нешо дето са го усетили. И лично на мен ми деиства така .. Устата ми пресъхва, но не чак толкова, все едно не съм пил вода от седмици а малко .. естествено. В гърлото усещам нещо като ... абе все едно дишате стъден въдух. Има и още няколко неща но няма с какво да ги сравня .. поне ще се опитам по късно..Първоначално написано от iv4enceto
Сега ще се опитам да покажа "положителните" и отрицателните качества. Е то отрицателните всички ги значт ..
"Положителните"
Нямате си представа как влиза сутрин една силна цигара с горещо нес кафе. Или когато си нервен да запалиш една цигара и направо се разтапяш. Това за нервите не е за всички, но лично при мен наистина е така .. Или ако не пуша 1-2 часа ставам адски изнервен. Пуша от 4-5 години а сега съм на 17. Успях да ги спра .. в смисал на мен не мие лесно ама имам воля а и ментови бонбониама избрах грешното време. Края на учебната година .. Е как да спра цигари точно тогава ?? Не пуших две седмици и после пак. Сега спокоино по 1-2 кутии на ден си ги пуша и не се замислям даже
А това за околноте .. много пъти ми се е случвало примерно като седмем в заведение да дука климатика или от някаде и дима от цигарата да отива към някои приятел непъшач. еми тези които сме пушачи се разместваме така че да не утива към тях .. нормално