.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65

Тема: Цигари ????

Цитирай Първоначално написано от forrzi
    просто се пристрастяваш и няма начин
    туй е то
    kot kaza toi
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Голям фен
    Град
    Бургас
    амиии да не ми се дават пари , да знам че вредят на здравето , ноо съм свикнала да пуша и тфа е прави ми кеф , като не пуша съм нервна и т.н сигурно мога да ги спра.. опитвала съм се доста пъти - не съм успявала..иска се голяма воля .. не е лесно особено ако пушиш от доста време

[LP]
    Guest
    Abe tuka imalo i misle6ti horica be
    Za6to da si trovq zdraveto s teq boluci i da se praq na gazarka !!!
    Ludi li ste tova izob6to ne e gazariq puk kvo ti pre4i da si gazar i bez cigarki to 6tom si si pi4 po du6a i bez cigari pak 6e si pi4 be
    Az ne pu6a i nqmam namerenie da pu6a taka sam si dobre

Град
    Хасково
    Абе вие ламави ли сте кви сте -за газария се пушело ,вече има ли такива будали бе ?Предимно момичетата го правят ,не дескриминирам полово,това е факт.Аз се научих да пуша като пиех с приятели,е.....пиех и хулиганствах с приятели,ама тва е друг въпрос .Цигарите отпускат и успокояват.понякога дори вдъхват увереност в малки количества естествено.Някои го правят да не си испуснат нервите и да не направят някоя глупост ,други за да забравят замалко скапаните проблеми а всички знаем че в нашата възраст можеш с лопата да ги ринеш.Айде толко дарвена философия от мене а тия дето говорят а не пушат мога да им кажа че не са опитвали и незначт ккаво приказват,и дано да не опитат,аиде отиам да си зема махорката и да се уврядя.
    Прави борчове да те помнят и деца да те псуват.

CuCuHKaAa{}
    Guest
    Баси мн мразя като някой почне да ме пита ми ти що пушиш ми незнам си кфо ми незнам си що..Ми пуша щот ми се пуши!Траа ли да даам обяснение на целия Свят ?!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от JoeyStarr
    Така...искам само предварително да уточня,че това което ще кажа го казвам от моята гледна точка.Значи първо искам само да кажа(не че се оправдавам или нещо подобно),но действително не е доказано,че това,че си пушач значи че ще заболееш от рак на белите дробове и т.н.Зависи от самия организъм или казано по друг начин на някой цигарите им влияят във всичко(спорт например).При други пък това не става - примерно аз си спортувам редовно и никога не съм имал някакви проблеми заради цигарите.Както и да е,не отричам,че са вредни.Но съгласете се(говоря за тези,които обвиняваха пушачите),че не може да търсите сметка на тези,които имат такъв избор.Няма да ви описвам какво е усещането и т.н.Вярно,че тютюневия дим влияе негативно и върху околните,но в крайна сметка,ако сте толкова против и хората около вас са точни можете да им обясните как стоят нещата и да не пушат около вас или по-доброто да не пушат въобще когато са с вас.От моята гледна точка пушенето ми е нещо като отмора.Смисъл...как да се изразя точно.По такъв начин съм избрал да изпускам напрежението и съм напълно наясно с всичките рискове(нали ги пише на всяка кутия ).Всеки си прави сметка и всичко,което човек прави е за него си.Вярно и аз понякога се дразня,когато например видя някой пампаец,който ми е до коляното да върви като безсмъртен понеже е с цигара,но дали ще е заради разпускането или за "гъзария" работата е все същата.Стига човек да има воля може да ги откаже,но както казах всичко,което човек прави е за него си и съответно трябва да е наясно с рискове и т.н.
    Нямам какво да допълня просто.Всеки си има глава на раменете и точно най-малко вие имате право да го критикувате за това.Който каквото си направи.За него си е не за вас!=)

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    hehe to e lesno da kajette , 4e sa vredni 4e se davat mnogo pari za tqh...mislite li 4e nie pusha4ite ne go znaem tova...znaem go no shtom ne sme gi spreli zna4i si imame i pri4ini.V na4aloto verno po4nah zaradi pustata my gazariq, no sled 2 godini pravene na gazarka se opitah da gi spra no neshto nestana , moje da vi se stori tupo i izturkano ili puk na psihi4eska osnova , no az bqh super nervna i vseki den se karah s maika mi, napulnqh s nqkolko kilograma (koito ve4e nemoga da svalq) izpitvah nujda ot cigara i zapalih sled tova imah oshte nqkolko neuspeshni opita...no nqkaksi nestava i sum se zarobila...zaradi pustata my gazariq

Цитирай Първоначално написано от CuCuHKaAa{}
    Баси мн мразя като някой почне да ме пита ми ти що пушиш ми незнам си кфо ми незнам си що..Ми пуша щот ми се пуши!Траа ли да даам обяснение на целия Свят ?!

Opredeleno И аз пуша и ми харесва не пуша много но пак е бая, че е вредно да ама и ми харесва не мога да седна дапия кафе без цигари!!!
    Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от forrzi
    просто се пристрастяваш и няма начин
    туй е то
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    хммм ... всеки има свое собствено мнение ..............

sladkata!!
    Guest

Re: Цигари ????

a be mom4e kato neznae6 kvo dava6 akal,be???mnogo hubavo pravi6,4e ne pu6i6!!pu6a si ot mnogo vreme,bih kazala,4e nemoga da ne pu6a imam si pari i si kupuvam!!o6te tapi vaprosi da pita6???

sladkata!!
    Guest

Re: Цигари ????

a be mom4e kato neznae6 kvo dava6 akal,be???mnogo hubavo pravi6,4e ne pu6i6!!pu6a si ot mnogo vreme,bih kazala,4e nemoga da ne pu6a imam si pari i si kupuvam!!o6te tapi vaprosi da pita6???

само едно ще ви кажа аз съм пушила само когато ми е некво супер елфорично настроението и то само по една цигара...ама да зема така като някой комин ееее няма да стане! ам който иска да пуши ...
    Black is the night, metal we fight...!

Цитирай Първоначално написано от sladakk
    Цитирай Първоначално написано от CuCuHKaAa{}

Opredeleno И аз пуша и ми харесва не пуша много но пак е бая, че е вредно да ама и ми харесва не мога да седна дапия кафе без цигари!!!

se edno sebe si slusham ....

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

аз си направих рекорд цел един месец не съм пушила,щот бех на море с наште
    Tu como una estrella fugaz que nunca se detentra llega lejos al final
    Se que por ti yo vivire,que por ti yo luchare y es que solo
    yo sin ti me morire

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си