- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Цигари ????
kot kaza toiПървоначално написано от forrzi
![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
амиии да не ми се дават пари , да знам че вредят на здравето , ноо съм свикнала да пуша и тфа е прави ми кеф , като не пуша съм нервна и т.н сигурно мога да ги спра.. опитвала съм се доста пъти - не съм успявала..иска се голяма воля .. не е лесно особено ако пушиш от доста време![]()
Abe tuka imalo i misle6ti horica be![]()
Za6to da si trovq zdraveto s teq boluci i da se praq na gazarka !!!
Ludi li ste tova izob6to ne e gazariq puk kvo ti pre4i da si gazar i bez cigarkito 6tom si si pi4 po du6a i bez cigari pak 6e si pi4 be
![]()
Az ne pu6a i nqmam namerenie da pu6a taka sam si dobre![]()
Абе вие ламави ли сте кви сте -за газария се пушело ,вече има ли такива будали бе ?Предимно момичетата го правят ,не дескриминирам полово,това е факт.Аз се научих да пуша като пиех с приятели,е.....пиех и хулиганствах с приятели,ама тва е друг въпрос .Цигарите отпускат и успокояват.понякога дори вдъхват увереност в малки количества естествено.Някои го правят да не си испуснат нервите и да не направят някоя глупост ,други за да забравят замалко скапаните проблеми а всички знаем че в нашата възраст можеш с лопата да ги ринеш.Айде толко дарвена философия от мене а тия дето говорят а не пушат мога да им кажа че не са опитвали и незначт ккаво приказват,и дано да не опитат,аиде отиам да си зема махорката и да се уврядя.![]()
Прави борчове да те помнят и деца да те псуват.
Баси мн мразя като някой почне да ме пита ми ти що пушиш ми незнам си кфо ми незнам си що..Ми пуша щот ми се пуши!Траа ли да даам обяснение на целия Свят ?!![]()
Нямам какво да допълня просто.Всеки си има глава на раменете и точно най-малко вие имате право да го критикувате за това.Който каквото си направи.За него си е не за вас!=)Първоначално написано от JoeyStarr
hehe to e lesno da kajette , 4e sa vredni 4e se davat mnogo pari za tqh...mislite li 4e nie pusha4ite ne go znaem tova...znaem go no shtom ne sme gi spreli zna4i si imame i pri4ini.V na4aloto verno po4nah zaradi pustata my gazariq, no sled 2 godini pravene na gazarka se opitah da gi spra no neshto nestana , moje da vi se stori tupo i izturkano ili puk na psihi4eska osnova , no az bqh super nervna i vseki den se karah s maika mi, napulnqh s nqkolko kilograma (koito ve4e nemoga da svalq) izpitvah nujda ot cigara i zapalih sled tova imah oshte nqkolko neuspeshni opita...no nqkaksi nestava i sum se zarobila...zaradi pustata my gazariq![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от CuCuHKaAa{}
Opredeleno И аз пуша и ми харесва не пуша много но пак е бая, че е вредно да ама и ми харесва не мога да седна дапия кафе без цигари!!!
Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА
хммм ... всеки има свое собствено мнение ..............
a be mom4e kato neznae6 kvo dava6 akal,be???mnogo hubavo pravi6,4e ne pu6i6!!pu6a si ot mnogo vreme,bih kazala,4e nemoga da ne pu6a imam si pari i si kupuvam!!o6te tapi vaprosi da pita6???
a be mom4e kato neznae6 kvo dava6 akal,be???mnogo hubavo pravi6,4e ne pu6i6!!pu6a si ot mnogo vreme,bih kazala,4e nemoga da ne pu6a imam si pari i si kupuvam!!o6te tapi vaprosi da pita6???
само едно ще ви кажа аз съм пушила само когато ми е некво супер елфорично настроението и то само по една цигара...ама да зема така като някой комин ееее няма да стане!ам който иска да пуши ...
![]()
Black is the night, metal we fight...!
Първоначално написано от sladakk
se edno sebe si slusham ....![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
аз си направих рекорд цел един месец не съм пушила,щот бех на море с наште![]()
Tu como una estrella fugaz que nunca se detentra llega lejos al final
Se que por ti yo vivire,que por ti yo luchare y es que solo
yo sin ti me morire