.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Sad But True
    Guest

Тъжно...но истина

Незнам защо пускам тази тема...не искам съжаление,а просто малко разбиране...просто да споделя.И така всичко започна не много отдавна.Запознах се с едно момче - Ивайло.Станахме най-добрите приятели на света знаех всичко за него той има приятелка с която съм в разкошни отношения.Докъто един ден не осъзнах,че приятелство не е това което искам от него...искам нещо повече - Любов.Но си замълчах,не му казах гледах как той е щастлив с приятелката му не исках да нараня нея и да загубя него завинаги.Бях привикнала...Докъто един ден той не ми каза:"Знаеш ли,че те обичам повече отколкото трябва и това не е добре?".Бях на седмото небе за броени минути после се върнах в реалността осъзнавайки,че той никога няма да остави момичето си Разделят ни много неща,той е на 21 аз на 14 това за мен не е важно,и дори някой ще каже как може да си влюбена на 14 и т.н. и т.н.Не ми пука...обичам го,всеки ден говорихме затова той каза,че иска да е с мен,но неможе да остави гаджето си.Аз му казах да ме забрави а той не пожела...Един ден ми каза,че са скъсали бяха се карали много жестоко и така.Но нали момичетата имаме 6-то чувство и аз реших да говоря с приятелката му,оказа се,че са се сдобрили,питах я как вървят нещата с Ивайло и тя каза супер сме засега...Нямах думи сякаш небето се сртува отгоре ти...толкова е болезнено.След това му казах само,че няма смисъл да ме лъже,че знам че са още заедно и т.н.Той призна,че неможе да е само с едната или с двете или с нито една.Не можел да гледа как едната страда...Каза ми дай ми време и аз ще се отдалечавам от нея,но през това време иска да е и с мен.Но вместо от нея започна да се отдалечава от мен...караме се,а аз не спирам да го обичам...заради това момче се намразих.Ще кажете,че не ме заслужава и всякакви такива,просто я обича...и аз не искам да бъда причина за неговото нещастие...Ако да бъде с нея,означава да бъде щастлив...ще се пожертвам,няма да ме боли толкова от това,че губя любов,колкото от това,че губя най-добрия приятел който съм имала в живота си!

P.S. Ако някой си е направил труда да прочете това...благодаря му от сърце,исках просто да споделя и се извинявам ако темата ви се стори глупава!

Re: Тъжно...но истина

Цитирай Първоначално написано от Sad But True
    Незнам защо пускам тази тема...не искам съжаление,а просто малко разбиране...просто да споделя.И така всичко започна не много отдавна.Запознах се с едно момче - Ивайло.Станахме най-добрите приятели на света знаех всичко за него той има приятелка с която съм в разкошни отношения.Докъто един ден не осъзнах,че приятелство не е това което искам от него...искам нещо повече - Любов.Но си замълчах,не му казах гледах как той е щастлив с приятелката му не исках да нараня нея и да загубя него завинаги.Бях привикнала...Докъто един ден той не ми каза:"Знаеш ли,че те обичам повече отколкото трябва и това не е добре?".Бях на седмото небе за броени минути после се върнах в реалността осъзнавайки,че той никога няма да остави момичето си Разделят ни много неща,той е на 21 аз на 14 това за мен не е важно,и дори някой ще каже как може да си влюбена на 14 и т.н. и т.н.Не ми пука...обичам го,всеки ден говорихме затова той каза,че иска да е с мен,но неможе да остави гаджето си.Аз му казах да ме забрави а той не пожела...Един ден ми каза,че са скъсали бяха се карали много жестоко и така.Но нали момичетата имаме 6-то чувство и аз реших да говоря с приятелката му,оказа се,че са се сдобрили,питах я как вървят нещата с Ивайло и тя каза супер сме засега...Нямах думи сякаш небето се сртува отгоре ти...толкова е болезнено.След това му казах само,че няма смисъл да ме лъже,че знам че са още заедно и т.н.Той призна,че неможе да е само с едната или с двете или с нито една.Не можел да гледа как едната страда...Каза ми дай ми време и аз ще се отдалечавам от нея,но през това време иска да е и с мен.Но вместо от нея започна да се отдалечава от мен...караме се,а аз не спирам да го обичам...заради това момче се намразих.Ще кажете,че не ме заслужава и всякакви такива,просто я обича...и аз не искам да бъда причина за неговото нещастие...Ако да бъде с нея,означава да бъде щастлив...ще се пожертвам,няма да ме боли толкова от това,че губя любов,колкото от това,че губя най-добрия приятел който съм имала в живота си!

P.S. Ако някой си е направил труда да прочете това...благодаря му от сърце,исках просто да споделя и се извинявам ако темата ви се стори глупава!
    Приятелката му и тя ли е на 21?
    uber l337 pro g33k

Guest
    Тоз не е ли много малък за теб, трябва ти някой поне на 30 години в който да се влюбиш ( пък и по дискотеките може и за баща да мине )

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Темата ти не е глупава... щом предпочиташ той да е щастлив макар и с друга значи наистина го обичаш...

Повече от фен
    Разбирам те напълно,защото и аз съм минала през всички тези неща,но с времето ще те боли по-малко от това ,че не сте заедно.Възхищавам ти се за това,че поставяш неговото щастие над твоето и съм сигурна ,че той ще го оцени някой ден и ще съжалявам за нерешимостта си.

Голям фен
    Не за първи път се случва някой да се влюби в най-добрия си приятел от противоположния пол,знаеш.Аз самата съм минала през това.Но проблема ти е че не знаеш кое да избереш ми се струва,нали?Дали да ти е най-добрия приятел или да е любовта ти,дали ще е щастлив с нея или с теб?До някъде и той има вина,защото те е объркал малко с това че неможел да е с едната,нито с двете ....и т.н. Говори с него-кажи му да избере за да не те обърква повече,а ако си с голямо сърце и избере нея(и най-вече ако си сигурна че ще можеш да издържиш)кажи му че не искаш да се развалят добрите ви отношения(макар и да звучи много банално).И успех!
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Тоз не е ли много малък за теб, трябва ти някой поне на 30 години в който да се влюбиш ( пък и по дискотеките може и за баща да мине )
    За любовта няма години.

Guest
    temata ne e tapa razbiram te za6toto i az sam vlubena do u6i v pogre6niq 4ovek*****sorry mili4ka......no spored men trqa da se bori6 za nego .......1 PAT SE JIVEE

Sad But True
    Guest
    Ами не,не е на 21.На 16 е.И както очаквах някои хора се изказаха...ми може някой и на 50 да си хвана да ти кажа...Незнам дали си чувал нещо от сорта,че любовта не познава граници,когато се влюбиш не те интересува какъв е човека който обичаш,дебел киорав сакат и т.н. и т.н. Ти се влюбваш в сърцето,поне така трябва да е...ако греша ме поправете

Guest
    temata ne e tapa razbiram te za6toto i az sam vlubena do u6i v pogre6niq 4ovek*****sorry mili4ka......no spored men trqa da se bori6 za nego .......1 PAT SE JIVEE

Голям фен
    Град
    Memphis
    toi iska mai samo da te bocne toq lisik mi se struva
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

ох,миличка,само как те разбирам
    Разбирам колко е трудно да поставиш него пред себе се,защото се страхуваш да не би да не можеш да го направиш достатъчно щастлив.Много кофти ситуация е,аз съм в подобна И наистина мн боли защото не губиш само едно момче,което харесваш,а приятел и човек на който държиш.
    Поговори с него,но преди това си помисли хубаво какво наистина искаш и какво би изтърпяла
    Успех
    ...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    edno moga da kaja - 6tom jertva6 sobstvenoto si 6tastie za negovoto - LUBOV E!!!!!
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

anitto
    Guest
    mila,ne znam dali 6te mi povqrva6,ako ti kaja,4e napulno te razbiram,za6toto sum minala prez tova.v moq sly4ai go pysnah da bude 6tasliv,6toto ne be6e s men.mnogo boli znam.ne ti kazvam,4e trqbva da napravi6 su6toto,no spored men ako toi durji na teb i iska da ste zaedno,6te ostavi drygata,kolkoto i da my e gadno!!!

Голям фен
    Град
    Memphis
    dai go toq tuka dai go da mu napraq gaza shtaiga xaax kakto sam pinal leko
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Фен
    Град
    sofia
    Mislq,4e ne e redno da se suglasqva6 na tova:"ili s dvete ili s nito edna",spored men tova ne e redno,za6toto po tozi na4in ti znae6 i vinagi 6te se se6ta6,4e go deli6 i s druga,4e kakto pregru6ta teb,taka i neq,4e kakto celuva teb,taka go pravi i s neq i povqrvai nqma da ti stane po-leko!Osven tova,mila,ostavi tazi lubov da ot6umi dokato e vreme,za6toto posle 6te ti bude o6te po-trudno!Neka bude s gajeto si i da se obi4at,a ti nameri nqkogo,koito da go zamesti(znam,4e e trudno,no povqrvai 6te ima i drugi)prosto spored men nqma smisul da se tormozi6,za6toto mislq,4e toi obi4a priqtelkata si(moje bi i teb),no o4evidno ne e gotov da q zareje zaradi teb,koeto na men li4no mi govori samo po sebe si! uspeh dano vzeme6 pravilnoto re6enie!
    Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!

Sad But True
    Guest
    Знам само,че искам да е щастлив,да виждам усмивката му...дори и аз да не съм причина за нея.Незнам дали мога да изтърпя болката да съм без него...Не искам той да е нещастен с мен,той я обича...знам го просто начина по-който я гледа...нещата които и казва...онези малки жестове Всичко ще направя,нека той е щастлив.Обича нея,но не е безразличен и към мен...знам,че и той страда,знам,че го боли и него,но нека си го призная...той никога няма да бъде МОЙ Само се моля да е щастлив,за да бъда поне малко спокойна [-o<

anitto
    Guest
    mislq,4e 6te vzeme6 pravilnoto re6enie,kolkoto i da ti e trydno!!! sigorna sum i 4e 6te sre6ne6 podhodq6tiq!!!!
    yspeh ti pojelavam ot surce!!!!

Голям фен
    Град
    Бургас
    Разликата не е малка, но това осъзнах че не е от значение...От значение е това, че момчето незнае какво иска...а може би точно това му е целта...да привлече внимание...за мен в такива ситуации си личи дали е човек на място или не...според историята ти...той може да е всякакъв обаче не е мъж на място...а е на колко???21? Сама си решавай...

I'm your dream, Make you real I'm your eyes
    When you must steal
    I'm your pain
    When you can't feel

You know it's sad but true...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Мега фен Аватара на iiirish
    благородно е от твоя страна да го оставиш да бъде щастлив макар и не със теб! браво! =D>

дано само превъзмогнеш загубата по-скоро и откриеш любовта в друг - това е най-доброто лекарство! пожелавам ти го от все сърце

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си