.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Повече от фен

Има ли хапчета, които ...

Има ли такива хапчета, които да се взимат от мъже и да доведе до нещо като временна стерилност, не мога да се изразя правилно.
    Демек, като взимам такива хапчета, да не може приятелката ми да забременее, дори ако съм й се изпразнил в 'котето' й.
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

oliveoil
    Guest
    Има такава инжекция "антибебе"

Голям фен
    mi da..mislq che ima!!

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    ae ne samo 'koteto' moje da se nare4e...moje i 'kateri4ka runtavelka'........'pisenceto'.....'golqmata past'...vse takva.....
    po temata: ami mislq 4e ima ama 4ovek 6to ti e we....moje da si dovede6 do sterilitet...vse pak ubivaiki spermatozoidite ili ubivaiki aktivnosta im moje6 seriozno da si navredi6....pone taka mislq....taka che dava s prezervativ i tfa e.......

Фен
    Град
    София
    Pharmaceutical companies are seeking male pill drugs

* Calcium channel blockers such as nifedipine – already approved for men with hypertension – may cause reversible infertility by altering the lipid metabolism of sperm so that they are not able to fertilize an egg [8].
    * Miglustat -- also known by its trade name Zavesca –- is already approved for the treatment of Gaucher disease. In male mice, low doses of it cause reversible infertility by decreasing sperm motility [9].
    * Researchers are developing analogs of Lonidamine, a drug developed as a cancer treatment which was an effective male contraceptive. Lonidamine’s toxicity disqualifies it as a potential contraceptive, but researchers have formulated several related compounds that are non-toxic and effective, such as Adjudin [10].

Т.е. още са в процес на разработка.

Фен
    Град
    Sofia
    Abe 6iban narkoman ne6to ti e slab heroina poznava6 li hero man stiga si izpolzval dumata kotence za jenkiq polov organ za6toto taq duma q e izpolzval dedo mi za su6toto ne6to kato obru6tenie kum baba mi predi 20000 godini ili ti si nekoi dedo koito e mnogo potenten i se 4udi kak da ne obremeni nekoq ili si prosto tupo kopele narkoman....->Hero man Is your Friend
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

Супер фен
    Имаше преди, но мисля, че идеята позападна и не се обръща внимание на разработките.

Супер фен Аватара на maybelline
    Противозачатъчни,ама не са за момчета

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от ragingbull
    ae ne samo 'koteto' moje da se nare4e...moje i 'kateri4ka runtavelka'........'pisenceto'.....'golqmata past'...vse takva.....
    po temata: ami mislq 4e ima ama 4ovek 6to ti e we....moje da si dovede6 do sterilitet...vse pak ubivaiki spermatozoidite ili ubivaiki aktivnosta im moje6 seriozno da si navredi6....pone taka mislq....taka che dava s prezervativ i tfa e.......

sled kato ima jenski hap4eta i TE NE YBIVAT! ,zna4i ako ima mujki i te ne sa OPASNI!Kvo samo nie da piem himii taka li !
    I az sum 4yvala za takiva hap4eta,ama..
    2 т. от правилника. Бан на профил

ne vodqt do sterelitet prosto ima no ne sa v proizvodstvo a sa eksperimentalni. SORI PI4 POLZVAI KONDOM.

Nz za momcheta takova neshto nesam chuvala.........
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Nz za momcheta takova neshto nesam chuvala.........
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    И да има, аз лично на такова нещо вяра няма да му имам. Ше свърша дето не трябва, пък после ще си блъскам главата (че и двете) дали сперматозоидите са умрели или не. Как да разбереш?
    Нахлузвам му шапката и ми е мирно на главата... (че и на двете) \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си