.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    Голям фен
    Град
    Memphis
    zashtoto e gadno i gnusno samo kato vidq nqkoi bqlo xubavo momi4e sas nqkakav grozen 4eren torbest mongal i nz kakvo mi stava i normalno momi4e nikoga nqma da xodi s takuv tiq deto xodqt sa edni kurvi4ki propadnali
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Някой ще ми обясни ли какво означава : мулад/ка ???

Отговор
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Примерно германци, поляци, руснаци..бая ми допадат [/color][/b]
    Че германците поляците и руснаците каква раса са?

Отговор
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fifa06
    Бял/черен баща+черна/бяла майка

az lichno opredeleno bih hodilas niakogo, ako shte da se vodi i nai-dolnia mangal, stiga az da durja na nego. niama smisul da mi puka za mnenieto na hora, koito go prenebregvat bez dori da go poznavat...
    makar che spored cialoto mi obkrujenie az sum dosta po-liberalna, po viarvashta v horata i dori po-naivna, otkolkoto triabva...

Цитирай Първоначално написано от Отговор
    Цитирай Първоначално написано от fifa06
    Бял/черен баща+черна/бяла майка
    i obiknoveno sa MNOGO, ama mnogo krasivi. Rihanna e takava...

Град
    Disused Fane in Ruined Reliquary
    Не бих имала връзка с циганин(това с думичката "роми" ми звучи смешно...за мен са си цигани и т'ва е!)Отвращавам се от всичко тяхно...не мога да разбера защо,но си е така.Никого не обвързвам с мнението си,така че не ми се иска да ме нападате...А относно друга народност-бих имала връзка с германец,италианец или французин,но не и с негър,или азиатец.Просто ми се струва странно.Така че като цяло...май не бих имала връзка с човек от друга раса.
    Животът ни е такъв,какъвто сами си го направим.Така че се сърдете на себе си,ако не ви харесва!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Много харесвам мулатите/леле невероятни са /и много бих искала да имам връзка с някой мулат,но в България няма.

Guest
    emi ne mislq,no nz v koi 6te se vluba...ni6to ne se znae..

Супер фен
    С циганин...не благодаря Дали е дискриминация...ооо определено.Не искам да имам вземане даване с тези хора по никакъв повод,още по-малко нещо подобно...бляк Иначе с негър...може би да,нз не съм се замисляла.Негрите не са ми противни,напротив виждала съм доста симпатични,но циганина....вари го,печи го пак си е мангал
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Защо никой не приема ромите,като хора и те са като нас(малка част от тях,понеже повечето нямат хигиена,знаят само да крадат и т.н.),но има изключения,защо не бихте имали връзка с тези изключения,само защото са роми ли?
    уффффффф никогаааа

neobqtna
    Guest
    Razbira se, Vliubena sym v ciganin. Znam kak zvychi,no toi si e razlichen, Toi si e moeto sladko ciganche. Vyzpitan e pri normalni obstoqtelstva. Obrazovan. S nishto ne se razlichava ot ostanalite. a rasisite sa prosto egoistichni syshtestva...

Бих имал връзка с негърка. Циганките ме отвращават, а повечето от жълтурките ми изглеждат смешни.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

mili4ka za lubovta nqma nikakfi ograni4eniq za rasaca ako 6te da si fluben s mangal da se obi4ate i da 6t e6taslifi zaedno ...tova e vajnoto) si4ko dr e malofajno daje i mnenieto na dr neka si mislqt za fas kakfoto iskam spored e taka

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Точно допреди малко писах в една тема за негрите-направо ако ми падне негър ше умра от кеф.Обожавам тоя цвят на кожата.Ама с мангал никогиш не бих легнала

Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    da,bih ima s negar ili mulat no nikoga s mangal.... niamam protiv drugite rasi osven Turcite(mangalite)...

I kvo obshto imat turcite s mangalite ne razbrah

e to i az ne bil legnala s mangal ama shipoteti4no...no ako si namerq nqkoe gotino negur4e i ne6tata potrugnax mn 6te se kefq...obi4am negrite

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    До някоя степен съм расистка и лично с цигани гледам да нямам нищо общо.Засега са останали доста свестни българи и да не казвам голяма дума,ама не смятам да имам връзка с човек от друга раса

Голям фен Аватара на thirteen
    Аз не решавам кого да обичам.Говорите така,но живота може да ви поднесе всичко.

Повече от фен
    4ovek ne moje da kontrylira 4yvstvata si estestveno 4e moje da se vlybi v 4ovek ot dryga rasa v koeto nqma ni6to lo6o donqkade.Kolkoto do mangalite nz kakav 4ovek moji da izpitva ili da izpita lюbov kam tazi rasa!

Голям фен Аватара на thirteen
    Те не са друга раса,мила!

az 6te si go kaja napravo MRAZQ ciganite

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    da,bih ima s negar ili mulat no nikoga s mangal.... niamam protiv drugite rasi osven Turcite(mangalite)...
    i az taka!

Фен
    Град
    in my sweet w0rld :P
    Много се кефя на негрите За съжаление не познавам нито един...даже съм виждала само 3-ма 4-рима... Много бих искала да имам приятел негър,но не мисля,4е бих имала връзка ... но все пак няма нищо невъзможно

Да бих имала с мулат но с негър и циганин не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си