- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка с човек от друга раса
zashtoto e gadno i gnusno samo kato vidq nqkoi bqlo xubavo momi4e sas nqkakav grozen 4eren torbest mongal i nz kakvo mi stava i normalno momi4e nikoga nqma da xodi s takuv tiq deto xodqt sa edni kurvi4ki propadnali
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Някой ще ми обясни ли какво означава : мулад/ка ???
Че германците поляците и руснаците каква раса са?Първоначално написано от miloto_girl-4e
Бял/черен баща+черна/бяла майкаПървоначално написано от fifa06
![]()
az lichno opredeleno bih hodilas niakogo, ako shte da se vodi i nai-dolnia mangal, stiga az da durja na nego. niama smisul da mi puka za mnenieto na hora, koito go prenebregvat bez dori da go poznavat...
makar che spored cialoto mi obkrujenie az sum dosta po-liberalna, po viarvashta v horata i dori po-naivna, otkolkoto triabva...
i obiknoveno sa MNOGO, ama mnogo krasivi. Rihanna e takava...Първоначално написано от Отговор
Не бих имала връзка с циганин(това с думичката "роми" ми звучи смешно...за мен са си цигани и т'ва е!)Отвращавам се от всичко тяхно...не мога да разбера защо,но си е така.Никого не обвързвам с мнението си,така че не ми се иска да ме нападате...А относно друга народност-бих имала връзка с германец,италианец или французин,но не и с негър,или азиатец.Просто ми се струва странно.Така че като цяло...май не бих имала връзка с човек от друга раса.
Животът ни е такъв,какъвто сами си го направим.Така че се сърдете на себе си,ако не ви харесва!
Много харесвам мулатите/леле невероятни са/и много бих искала да имам връзка с някой мулат,но в България няма.
![]()
emi ne mislq,no nz v koi 6te se vluba...ni6to ne se znae..
С циганин...не благодаряДали е дискриминация...ооо определено.Не искам да имам вземане даване с тези хора по никакъв повод,още по-малко нещо подобно...бляк
Иначе с негър...може би да,нз не съм се замисляла.Негрите не са ми противни,напротив виждала съм доста симпатични,но циганина....вари го,печи го пак си е мангал
![]()
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
уффффффф никогааааПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
![]()
Razbira se, Vliubena sym v ciganin. Znam kak zvychi,no toi si e razlichen, Toi si e moeto sladko ciganche. Vyzpitan e pri normalni obstoqtelstva. Obrazovan. S nishto ne se razlichava ot ostanalite. a rasisite sa prosto egoistichni syshtestva...
Бих имал връзка с негърка. Циганките ме отвращават, а повечето от жълтурките ми изглеждат смешни.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
mili4ka za lubovta nqma nikakfi ograni4eniq za rasaca ako 6te da si fluben s mangal da se obi4ate i da 6t e6taslifi zaedno ...tova e vajnoto) si4ko dr e malofajno daje i mnenieto na dr neka si mislqt za fas kakfoto iskam
spored e taka
![]()
![]()
Точно допреди малко писах в една тема за негрите-направо ако ми падне негър ше умра от кеф.Обожавам тоя цвят на кожата.Ама с мангал никогиш не бих легнала![]()
Първоначално написано от Taina{}
I kvo obshto imat turcite s mangalite ne razbrah![]()
e to i az ne bil legnala s mangal ama shipoteti4no...no ako si namerq nqkoe gotino negur4e i ne6tata potrugnax mn 6te se kefq...obi4am negrite![]()
До някоя степен съм расистка и лично с цигани гледам да нямам нищо общо.Засега са останали доста свестни българи и да не казвам голяма дума,ама не смятам да имам връзка с човек от друга раса
Аз не решавам кого да обичам.Говорите така,но живота може да ви поднесе всичко.
i az taka!Първоначално написано от Taina{}
![]()
Много се кефя на негритеЗа съжаление не познавам нито един...даже съм виждала само 3-ма 4-рима... Много бих искала да имам приятел негър,но не мисля,4е бих имала връзка ... но все пак няма нищо невъзможно
![]()
Да бих имала с мулат но с негър и циганин не![]()