- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка с човек от друга раса
Ами с негър,мулат ДА!
С ром(циганин)-НИКОГАААААААААААААААААААА А!!!!!!![]()
![]()
![]()
Те циганите се ВОДЯТ за хора,ама...![]()
Може и да има изключения-ХУБАВО!Но какъвто и да е,колкото и да е хигиеничен(хигиеничните роми и образовани са капка в ОКЕАНА)за мене те си остават цигани и това е,квото и да си говорим знаем,4е е така!
П.П. ти да не си се влюбила в някой ром(само питам)?![]()
nqma znachenie ot rasata...ima li lubov tq e bez znachenie e stiga da ne si nqkoi ..rasist![]()
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Германците,поляците и руснаците са от нашата раса.Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Струва ми се,че си в дълбока заблуда.![]()
Много зависи от човека. Може би с азиатка\мулатка, защото негърките\циганките не ми харесват на външен вид.
11 tochka deaktiven profil.
С негър бих имала връзка. А мулатите не са отделна раса, те са симбиоза между две раси.
ima razlika m/y tyrci i mangali..samo da kaja!Nqma zna4enie ot kva rasa si,a kakyv 4ovek si...Est 4e bix imala takava vryzka ako se vlubq,kolkoto do sesksyalna vruzka only-edva li bix imala takava s nqkoi ciganin..dori ne mi se misliПървоначално написано от Taina{}
![]()
Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..
И аз мразя е силно казано,но са ми противни циганите.. познавам обаче момче което с нищо не се различава от нас, абсолютно с нищо, възпитание,държание,външен вид,характер всичко му е като на бял човек, семейството също...защо да не може някой да се влюби в него?! Аз лично оценявам хората по това какви са в обществото,надали някой има вина,че се е родил от друга раса.
mnogo ste mi stranni zakvo vseki mrazi ciganite,ima super tochni pichove,a momichetat si vyrtqt super qki kiucheci,otnosno negrite i te sa hora.misalta mi e che ot vsqko stado si ima bolni ovce ima i super typi bylgari...
s negar i o6te kak bih se nakefila mn az slu6am mn mn mn hip-hop i ottam se kefa i na negri ima mn qki s mangal nikogaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
ina4e sam hodila s polqk i rusnak s rusnka be6e 4uk no polqka ni6to osobenno
Vseki 4ovek,umira,no ne vseki jivee istinski!!!
Винаги съм казвал, че ще се уженя за китайка, че да ми готви китайско(на шега го казвам)
а за циганите... само като си помисля и изтръпвам от погнуса, докато другите, незнам...
Харесвам момичета с акъл, а не простачки. Циганка с акъл? - такова същество - няма.
"Циганите на веро, че да се харчат по бързо"
Неподходящ размер на снимка в подпис!
турци или роми ве4е се уверих 4е няма абсолютно никва разлика!!!! и двете раси са еднакво тъпи с мангал и 4удо да стане не бих се хванала, а пък преди имах гадже което беше тур4ин и просто не мога да опиша колко много ме нарани и от тогава не мога да им понасям расата....но към другите раси като негри и китайци нямам нищо против даже им симпатизирам![]()
Първоначално написано от Лили
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Tq lubovta ne pita a??? Abe da e chernichuk pa rasata nqma znachenie? Shibani putki skapani, mamichkata vi da eba! I prestanete s tova "mili4ka,mili4ka,mili4ka,mili4ka,mili4ka,mili4ka,m ili4ka,mili4ka".Znam che ne vi e milichka ne se namiraite na prostotii!!!!
ARE SHIBANI PATKI SKAPANI PACHI OVCHI MOZUCI TAKIVA! ODETE SE EBETE S NEGROIDITE I MONGOLOIDITE!!!!!!
Луд луд![]()
![]()
![]()
а по темата Не!Не бих имала даже ниакви взаимоотношения с тях..
дейде му музата =D> =D> =D>Първоначално написано от Анонимко
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Българите и италианците са най-най-най!
И все пак бих си избрала само и единствено българин!
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Italiancite pyk sa nai-golemite geiove v sveta. To tam daje se chudq dali ima muje ili sichkite sa homo-ta. Ebahti pedofilite ima v taq italiq. Tiq sa jivi plujeci i s obratni ukloni! ARE HODETE V ITALIQ DA SE EBETE S ITALINCITE MAMICHKATA VI PROSTA JENSKA DA EBA. CHE I SA CHERNI NA SICHKOTO OTGORE< MAMAM VI SKAPANA DA EBA
Имал съм си работа с полякиня, руския и украинка ... не дай си боже да ви се случва тва което на менеАнгличанките са хубави (по-младите), но едва ли...
![]()
охо нямам нищо против...аз ли4но обожавам хората от другите раси!!!! не знам защо но страшно ми допадат негрите и китайците...даже като бях малка си обещах 4е ще се уженя за китаец,после за негър какво ли ще е следващото?
в никакъв слу4ай не сам расистка...напротив
е единствено и само не бих си хванала циганин
Da boh!!! No nemoga da rzbera kakvo imate protiv ciganite da vqrno 4e pove4eto sa.....a we neznam kak da se izkaja s dve dumi "bai mangal",no az li4no poznavam mnogo pe4eni i svestni!!!Nqkoi be6e kazal 4e bi tragnal s germanec ili rusnak,nz ama te ne sa li otna6ata rasa?!Men li4no megrite muladite mamboto aziatcite i horata ot mongoloidnata rasa sa mi mn egzoti4ni i 6te se izkefa ako tragna s nqkoi takav!!!!No to nezavisi ot rasata a ot 4oveka taka 4e vaprosa e malko tup!
има разлика между негър и циганин...и тфа е че с циганин никога!!..даже не вярвам да харесам някой така че...![]()
![]()
just a kid۵
Такам.....Не съм расистка....Обожавам негри но не от тия дето са толкова черни че бият чак към синьо....Харесвам също и испанците![]()
![]()
![]()
Виж са китайците не ме кефят...бляк....А по въпроса за циганите....Ами циганите извън България са яки...Що не...?А наще цигани ....има тук таме яки ама се броят на пръсти........
![]()
![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
българската дума за черните паразити е циганин не им казвайте другояче, моля, моля!негрите не са лоши хора, но не е естествено смесването на расите и да се появяват мелези после. аз лично не бих с негърка. предпочитам си белите жени, те са и най-красиви.
www.voininatangra.org
който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!
бил съм с японка, но не се получи между нас, защото и беше много тясна
и плитка вагината, и много бързо свършвах... освен това се оказа че каката била с 15 години по-голяма от мен, макар и да не и личаха изобщо...