.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: kofti vejdi

kofti vejdi

imam 1 vapros4e:zna4i pyrvo da kaja 4esam mom4e.nesi haresvam osobeno vejdite i iskam da si gi oformq.kajete trqbva li da znam ne6to vajno predi dago napravq!naprimer slaga li se nqkakav krem sled tova,ima li zna4enie ot na4ina na otskubvane i t.n. i se pravi s pinseta nali?sorry za nevejestvoto ama...kato nesam go pravil dosega...)

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    пфф
    нещо мноол не ми допада идеята

Повече от фен
    Град
    ПЛОВДИВ
    Отиди козметик да ти ги оскубе. Поне 1 път. После само ги дооформяш(премахваш излишните косъмчета)
    So hold me when I'm here
    right me when I'm wrong
    hold me when I'm scared
    and love me when I'm gone...

amiii az za oformqneto nese pritesnqvam ako n6 slu4aino nemi haresa kak sam se spravil 6te otida dami gi oprav estestvenoi,t.e. ako se naloji 6te otida,no iskam da znam kato go pravq sam trqbva li da slagam nqkav krem posle...nemi kazvaite 4e vsi4ki o6te purvia put hodqt na kozmetik....))

http://www.rozali.com/beauty.php?l=a&p=136
    Това е за момичета, но ще ти помогне!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Върви на козметик!Сам сигурно няма да се справиш добре.

Голям фен
    Мъж да си оформя веждите е педалско.
    /rossa./

Цитирай Първоначално написано от midian
    Изобщо не съм съгласна! Много по-хубаво е, ако са леко оформени. Не става въпрос за изтъняване и т.н. Просто ще им придаде форма като махне излишните косъмчета.

i za6to da e pedalsko?az nqmam namerenie da gi iztanqvam ili ne6to takova,samo 6te mahna tova koeto gi svarzva i malkite kosam4eta otstrani.zatova i ne iskam da hodq na kozmetik nqa smisal.[/list][/list][/url][/code][/quote]

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bilka
    Цитирай Първоначално написано от midian
    Изобщо не съм съгласна! Много по-хубаво е, ако са леко оформени. Не става въпрос за изтъняване и т.н. Просто ще им придаде форма като махне излишните косъмчета.
    Mда
    Няма нужда от перфектно оформяне на веждите - наистина ще си личи и ще е смешно. Просто отскубни с ХУБАВА пинсета изли6ните косъм4ета. Но не прекалявай...едва ли има нужда от козметик

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си