.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>

Ето моето сърце...

Както се пее в песента на Нели и Слави - Само мен
    Ето моето сърце.. ето моята душа .. ето аз ти давам всичко .. ти какво ще ми дадеш?
    Много ми харесва точно това изречение и реших да го каза на едно момче , което ми е симпатично... и в отговор той ми каза "Аз на никоя нищо немога да дам..." Това как да го разбирам?! Аз го попитах "Не можеш или не искаш.. ?" но той не ми отговори .. това стана в чата и той явно не го е видял и е излезнал от чата или не е искал да го види... в краина сметка не можах да разбера какво искаше да каже... Някой ако има мнение нека да пише

FiRe_LaDy
    Guest
    Имаш някакви 4увства към него или? Защо му го каза не можах да разбера!? Ина4е и мен ми харесва то4но тази 4аст от песента. :P

Град
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Имаш някакви 4увства към него или? Защо му го каза не можах да разбера!? Ина4е и мен ми харесва то4но тази 4аст от песента. :P
    Еми и аз не съм сигурна какво точно изпитвам , но прото му го казах и той ми отговори това , което написах по - горе...

Супер фен
    Може преди време да е бил наранен от някое момиче и да не иска да се обвързва.

Мега фен Аватара на iiirish
    мисля, че твърде много си го притиснала до стената, така да се каже по-добре остави нещата на течението. ако е писано да сте заедно непременно ще бъдете

FiRe_LaDy
    Guest
    А сигурна ли си 100% 4е тои те е разбрал какво имаш предвид с това? Според мен го покани да излезете само двамата и поговорете и се изяснете.

Град
    Blagoevgrad
    Аз на никоя нищо не мога да дам
    Според мен се прави на недостъпен и се е възгордял от това,което си му написала
    Нещата не биха стояли така ако не беше това разговор по чата,а на живо.По чата е много по-лесно така е и те разбирам,но лесно може да те излъже човек,тъй като не стои пред теб и не те гледа в очите.Ако всичко е било преструвка от негова страна,не прави повече никакви крачки,няма да му се молиш я ... Тои ще си каже "с този отговор може би я отблъснах"и ще предприеме нещо Това е моето мнение
    Можеш да затвориш очите си за неща,
    които не искаш да виждаш,
    но не можеш да затвориш сърцето си за неща,
    които не искаш да чувстваш!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Shukaritetka
    Аз на никоя нищо не мога да дам
    Според мен се прави на недостъпен и се е възгордял от това,което си му написала
    Нещата не биха стояли така ако не беше това разговор по чата,а на живо.По чата е много по-лесно така е и те разбирам,но лесно може да те излъже човек,тъй като не стои пред теб и не те гледа в очите.Ако всичко е било преструвка от негова страна,не прави повече никакви крачки,няма да му се молиш я ... Тои ще си каже "с този отговор може би я отблъснах"и ще предприеме нещо Това е моето мнение
    Абе и аз така си мисля .. ама също си мисля , че няма да направи нещо ако не го побутна малко...Абе старая се.. пък да видим кво ще стане

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    мм според мен,е бил нараняван преди от друго момиче,и за това сега го е страх от нова връзка..
    а може и както казаха по-горе,да се прави на недостъпен,и след като е видял,че ти го харесваш,да се е възгордял...и за това да го е казал..
    а има и 3-ти вариант,може просто и да се е пошегувал,въпреки че е леко тъпо де,но все пак...
    f@nt@zi@

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    spored men si go pritisnala qkata s tova neshto i toi dulgo se e chudil kakvo da napravi..nakraq e izbral bqgstvoto demek izleznal e ot chata vmesto da ti otgovori...ne che e imal koi znae kakvo predi...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами вижте се на живо и говори с него.Така най-добре ще знаеш за негоите чувства,но не предприемай нищо,ако неси сигурна в това ти какво чувстваш.

Голям фен Аватара на thirteen
    Eeee такива работи не се правят в чата..Ако го хванеш на живо неможе да избяга без отговор.На живо можеш да видиш изражението му,което също говори много.

Град
    Мерси много.. мненията ми харесаха и ми дадоха добър отговор на въпроса :P

Супер фен
    Град
    до тебе...
    а аз пък да попитам историята на тази песен е че момичето го харесва а той иска само да я еб* нали ???

на мен ми посветиха ей тази част от песента дето ти си написала по горе: Ето моето сърце.. ето моята душа .. ето аз ти давам всичко .. ти какво ще ми дадеш?
    съвпадение а
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    на мен пък от цялата песен най ми харесва ето тази част
    "Ти си като нежен цвят,скрит от розова мъгла.Как да те откъсна аз,но без да те раня?"
    някак си много нежно ми звучи...
    а по темата може би не иска да се обвързва или не е готов да се влюби... трябва да искаме мнението и на някое момче...
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Супер фен
    Одеве в чата едно момче с което ходихме 1 месец и скъсахме наскоро ми написа точно тази част от песен и аз незнаех какво да му кажа и просто излезнах от чата.....

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Защо не поговориш с него?(Но на живо)Това в чата е само за запознанство...не можеш да казваш такива важни неща в чата...излезте някъде и му кажи какво чувстваш

toi mi napomnq mnogo za edin moi star lubimec.......i ako e sushtia tip chovek abe te sa mnogo stralivi ot tva da imat emocii i da dadat neshto ot sebe si...trqbva da mu vzemesh chustvata ne toi da ti gi dade.

Ето го моето сърце:
    uber l337 pro g33k

Град
    Цитирай Първоначално написано от freaky_FK
    toi mi napomnq mnogo za edin moi star lubimec.......i ako e sushtia tip chovek abe te sa mnogo stralivi ot tva da imat emocii i da dadat neshto ot sebe si...trqbva da mu vzemesh chustvata ne toi da ti gi dade.
    Точно това се опитвам да направа... дано да стане

Guest
    Според мен си прибързала!Момчетата често не са готови за такива фрапиращи за тях въпроси!

a moje i chovekut prosto da e bil iskren Shtoto povecheto momchetata sa bezchuvstveni i nishto ne davat, toi pone si e priznal. Ili naistina e bil vliuben...ama to kogato ti mine veche ne gledash taka na neshtata, taka che moje i oshte da e vliuben... offf abe koeto i da e, zareji go toia, vse e tupo

Guest
    това е доста тъпо... излезе някоя супер комерсиална песен и веднага се почва да се посвещава наляво и надясно.

няма фантазия - само заучени клишпета и реплики. може 2 думи да са но да дойдат от сърцето на човек, а не да са изкопирани от песен или филм.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    това е доста тъпо... излезе някоя супер комерсиална песен и веднага се почва да се посвещава наляво и надясно.

няма фантазия - само заучени клишпета и реплики. може 2 думи да са но да дойдат от сърцето на човек, а не да са изкопирани от песен или филм.
    Не е тъпо .. сега , че на тебе не ти харесва.. измисляй си нови и индивидуални реплики... аз ако си измисля нещо го казвам .. ама може тка да се слъчи че да немога да измисля и си харесвам нещо от дуго място .. :P

Град
    Disused Fane in Ruined Reliquary
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    мисля, че твърде много си го притиснала до стената, така да се каже по-добре остави нещата на течението. ако е писано да сте заедно непременно ще бъдете
    Абсолютно съм съгласна.особено ако не го познаваш достатъчно добре,аи ако и той не те чувства много близка...направо си го притиснала.
    Животът ни е такъв,какъвто сами си го направим.Така че се сърдете на себе си,ако не ви харесва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си