.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен
    Град
    Memphis
    taq pesen kakvo tolkos i xaresvate
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Голям фен
    Град
    Memphis
    tova e drugo Teriyaki Boyz-Tokyo Drift slojete kolanite
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

az puk moga da ti kaja 4e toq e nqkakuv pu6tinqk i iska da duha6 6peka ama ne mu se vruzvai
    vodka ~Flirt~ gotovi li ste za dove4era????

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    sladkata zori Пуснато на: 02.08.1 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

az puk moga da ti kaja 4e toq e nqkakuv pu6tinqk i iska da duha6 6peka ama ne mu se vruzvai
    Ти пък не мислиш ли да престанеш с тоя шпек...някой не мислят само за него,като теб !
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Може преди време да е бил наранен от някое момиче и да не иска да се обвързва.
    може би да...може би нееееее ама...щом си е притраикал...... лошоо

Отговор
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BeBencEto
    spored men si go pritisnala qkata s tova neshto i toi dulgo se e chudil kakvo da napravi..nakraq e izbral bqgstvoto demek izleznal e ot chata vmesto da ti otgovori...ne che e imal koi znae kakvo predi...
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    мисля, че твърде много си го притиснала до стената, така да се каже по-добре остави нещата на течението. ако е писано да сте заедно непременно ще бъдете

Супер фен

Re: Ето моето сърце...

Цитирай Първоначално написано от HeDa
    Както се пее в песента на Нели и Слави - Само мен
    Ето моето сърце.. ето моята душа .. ето аз ти давам всичко .. ти какво ще ми дадеш?
    Много ми харесва точно това изречение и реших да го каза на едно момче , което ми е симпатично... и в отговор той ми каза "Аз на никоя нищо немога да дам..." Това как да го разбирам?! Аз го попитах "Не можеш или не искаш.. ?" но той не ми отговори .. това стана в чата и той явно не го е видял и е излезнал от чата или не е искал да го види... в краина сметка не можах да разбера какво искаше да каже... Някой ако има мнение нека да пише
    Това изречение , по-горе не е лошо , ама момчетата не разбират такива "мисли"...Всичко,което искаш да кажеш на някое момче трябва да е "ЯСНО" например казваш му "Имам някакви чувства към тебе",а той ти отговаря това което мисли!!!

Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Може преди време да е бил наранен от някое момиче и да не иска да се обвързва.
    Или просто още не си е намерил майстора и се прави на момчетата от типа : "Яж ми гъзЪ." Това е!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Guest
    Ти пък не мислиш ли да престанеш с тоя шпек...някой не мислят само за него,като теб !

VIJ KVO"MILA"6A SI PI6A KVOTO ISKAM A TI STIGA SI MI SE LIGAVILA S TAQ LIBOV 6OTO NERVI6!vari mainata si!i ako nqkoi ne mislqt za toq 6pek-ti sus sigurnost ne si ot tqh!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си