- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ето моето сърце...
taq pesen kakvo tolkos i xaresvate
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
tova e drugo Teriyaki Boyz-Tokyo Drift slojete kolanite
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
az puk moga da ti kaja 4e toq e nqkakuv pu6tinqk i iska da duha6 6peka ama ne mu se vruzvai![]()
![]()
vodka ~Flirt~ gotovi li ste za dove4era????
Ти пък не мислиш ли да престанеш с тоя шпек...някой не мислят само за него,като теб !sladkata zori Пуснато на: 02.08.1 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
az puk moga da ti kaja 4e toq e nqkakuv pu6tinqk i iska da duha6 6peka ama ne mu se vruzvai![]()
![]()
![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
може би да...може би нееееее ама...щом си е притраикал...... лошооПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
Първоначално написано от BeBencEto
Първоначално написано от anito.sl
![]()
Това изречение , по-горе не е лошо , ама момчетата не разбират такива "мисли"...Всичко,което искаш да кажеш на някое момче трябва да е "ЯСНО" например казваш му "Имам някакви чувства към тебе",а той ти отговаря това което мисли!!!Първоначално написано от HeDa
Или просто още не си е намерил майстора и се прави на момчетата от типа : "Яж ми гъзЪ." Това е!Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ти пък не мислиш ли да престанеш с тоя шпек...някой не мислят само за него,като теб !