.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: suveti za pri4eska

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland

suveti za pri4eska

hi all,iskam malko da si promenq pri4eskata,iskam nqkvi ki4uri,no nz to4no kakvi,moje bi tumno kestenqvi i rusi(ne mn svetlo rusi),ta vi molq za malko pomo6t,ako moje i razni snimki na momi4eta s ki4uri ili ne6to takova

P.S. kosata mi e svetlo kestenqva

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Според мен ще е готино,ако си направиш някакви светли кичури/но не перхидролени/-примерн златисто- руси или златисто-кестеняви.
    Най-добре ще е да отидеш на фризьор и там ще можеш да си избереш и точен цвят,и ще можеш да обясниш точно каква прическа искаш.
    Влез в този сайт http://www.lorealprofessionnel.com/index.aspx

Супер фен
    Всеки човек си има различна коса но искам да ти кажа(за да не се оплашиш ако ти се случи) че една приятелка тъкмо днеска ми се оплаква че косата и заприличала на слама.Тя има мн голяма готина коса и си направи преди около 2 месеца руси кичури и като и казах че и аз мисля да си правя тя мн строго ме посъветва да не си правя щото тя сега си мрази косата Но все пак твоята коса може да не е толкова чувствителна и може да не стане така...Щом толкова мн хора имат кичури...А иначе зависи-ако иска6 да се отличаваш от останалите си направи лилави или сини но ако не искаш си направи руси-по стандартно

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    da i az taka 6te napravq,6te otida na frizior puk i 6te poslu6am negovite saveti,prosto iskam samite ki4uri da ne sam mn i da sa v po-dolnite plastove na kosata,a ne nay-otgore,pls dayte o6te mneniq [-o<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си