.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Iznenada :)

Sexy``Bexy
    Guest

Iznenada :)

Priqtelqt mi se vryshta ot pochivka sled 1 mesec i iskam da go iznenadam...iskam da napravq neshto po-razlichno i po-netradicionno...shte se radvam da mi pomognete s neshta,koito vie ste pravili ili sys sveji ideiki \/

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    ami imam edna dobra ideq , hem e razlichno hem netradicionno
    Kato pravite sex , vurji go na legloto s beleznici oblechi kojeni drehi , vzemi edin kamshik i go naplqskai ,poleigo sus techen shokolad , obliji go celiq , sled tova za da stane oshte po qko , sloji edno ledche na pupcheto i go razkarvai po tqloto my , dokato ledcheto se raztopi i posle ti si znaesh

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    ami imam edna dobra ideq , hem e razlichno hem netradicionno
    Kato pravite sex , vurji go na legloto s beleznici oblechi kojeni drehi , vzemi edin kamshik i go naplqskai ,poleigo sus techen shokolad , obliji go celiq , sled tova za da stane oshte po qko , sloji edno ledche na pupcheto i go razkarvai po tqloto my , dokato ledcheto se raztopi i posle ti si znaesh

Xaxaxa mnou sme perverzni

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

6taigata
    Guest

sveja ideq

Mi vij nai-qkoto 6te e da si zavre6 edna dinq sega i sled mesec kato se vyrne pi4a 100% 6te e mnogo iznenadan ot otverstieto ti ina4e moje prosto da gulta6 redovno---ne e malko!!!
    aide i uspeh s karpuzata!!!

Голям фен
    Град
    Memphis

Re: sveja ideq

[quote="6taigata"]Mi vij nai-qkoto 6te e da si zavre6 edna dinq sega i sled mesec kato se vyrne pi4a 100% 6te e mnogo iznenadan ot otverstieto ti ina4e moje prosto da gulta6 redovno---ne e malko!!!
    xaaxxaxaxaxaxaaxaxxaxaaxxaxaxaxaaxxaxaxaxaxaaxaxxa xaaxxaxaxaxaaxxaxaxaxaxaaxaxxaxaaxxaxaxaxaaxxaxaxa xaxaaxaxxaxaaxxaxaxaxaaxxaxaxaxaxaaxaxxaxaaxxaxaxa xaaxxaxaxaxaxaaxaxxaxaaxxaxaxaxaaxxaxaxaxaxaaxaxxa xaaxxaxaxaxaaxxaxaxaxaxaaxaxxaxaaxxaxaxa male umori me ve 4oveeek
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си