- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- q kajete...
zdraveite hora q kajete nekvi gotini mesta f sfdeto se sabirat razni gotini hora takiva tochni razni mesta koito sa interesni da se vidqt i moji da se sreshtnesh s qki hora... shtoto smqtam da hodq za 2-3 weeks i da znam kakvo da pravq... i kade da hodq i da si prekaram qko
aide blagodarq vi...
![]()
ми ходи в Болеро там е готино също О'Шипка абе много са.. ма тебе хората кво те бъркат да не би да ходиш на всяка маса и да се запознаваш с тях?
нз теб ко та кефи...бягай в борисова или парка
ми да.. да се запознае с поузърите на село СофияПървоначално написано от Jamalska
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
за разлика от парка в борисова не са толко манекениПървоначално написано от skate_warrior
Те тия манекени са навсякъдеПървоначално написано от Jamalska
Естествено най-много виреят на НДК и в парка
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
еех да има си позьори където и да отива. така че е добре да ни видиш паркчетата и да се изгубиш (не е лесна работа) и малко екшън докато си намериш пътя. препоръчвам ти южния парк. там няма много изнасилвачи... хаха... шегувам се де.
иначе центъра май е най безопасното място. отбий се на Fusion Bar..това е мястото което най ме кефи. после отивай да гледаш 3D филм..
mne imam napredvid ako iskash da si namerish neshto... ili da se zabyrkash v nekoi film... na men mi dadoha razni primeri s nekyf pametnika POPA ili v studentski grad imalo nqkyv baba qga li se narichal neshto takova i tam imalo interesni neshta...![]()