- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sex na hard techno
Hora,kakvo mislite za seksa na diva muzika kato naprimer hard techno ili nqkva druga takava super qka? Na men mi idva napravo da si razcepq glavata i da si q blyskam v stenata kato nenormalen i da ska4am qko. Spored men seksyt na hard techno 6te e mnogo po-byen i moje bi 6te dostavi po-golqmo udovolstvie. Vie kak mislite?
P.s Temata e absolutno seriozna,molq otgovarqite
Секс на death metal е най-доброто![]()
ДамПървоначално написано от dqdo fu4o
![]()
ми да сигорно ще е много диво хахаха
ама предпочитам на техно
ebal sum go
плЯххххххххх
За вас романтика няма ли бе хора?Или е по-яко да си блъскаш главата в стената?
Boje kolko muka ima na toq svqt boje............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ебете се на Хитрите Мечоци.![]()
hahahah..tfa e mn vazbujda6to...hehe toq me zastrelq.....Първоначално написано от Анонимко
taka si e we,kato chuq hard i otkacham,totalno prevyrtam i napravo mi idva power-a da si udaram glavata v stenata dokato ne mi se razcepi i ne se nadaham o6te pove4e ot brutalnoto hard techno. Ska4am s nekontroliryemi dvijeniq i se kefq qko. Sigurno nqma da moga da nacelq partniorkata ot ska4aneПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
![]()
abe vajno e hard core da ima
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Koito na kakvato muzika iska da go pravi samo se se plodim e vajnoto![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Не съм правил секс на такава музика, но мисля, че ще е страхотно преживяване!![]()
leleeeeeeee s moito milo i dvamata si slu6kame techno no o6te ne sme pravili sex na takava muzika no v nai skoro vreme moje da go napravim...do sega vse sme go pravili na pesni4ki tip ENIGMA...
Love you Kris !!!
Sex Narkotici I Hard Techno![]()
![]()
[/b]
Тва техно е боклук ве, само ПЪНК, ЦИЦИ, НАРКОТИЦИ!!!!Първоначално написано от C0[mix
![]()
![]()
![]()
![]()
Слушайте дядо - той знае.Първоначално написано от dqdo fu4o
![]()
Koito iska da razbere za kakva super muzika govorq,neka si iztegli tozi klip i da go pusne v intervala mejdu 25-tata i 28-mata minuta. Linka e ot saita na Balthazar. 4uite go i 6te razberete za kvo govorq. Prevartam v toq interval ot 24:00 do 27:00. A ina4e celiqt klip e qk
Eto link:
http://djbalthazar.com/media/videos/Chris Liebing, Kobbe, Balthazar & JackRock @ Renesanz - club Black Box, Sofia (15.10.2005).avi[/url]
Абе нз...веднъж беше пуснато радиото....и като пуснаха няква чалгия "Върти го бе,сучи го бе" ....И двамата почнахме да се смееме...Така,че не е мн. удачно на тва 100%..
![]()
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...
На SlipKnot Iowa-та е доста възбуждащо, по-хубава музика за секс още не съм открила !!! Примерно на Britney или нещо от сорта по-скоро бих заспала отколкото да правя хубав секс!
az predpo4itam da pravq sex i da se 4uva pesenta na KVARTALNI BRATQ - U,A.mp3![]()
.Първоначално написано от Анонимко
24:00 - 27:00 - eric sneo - bit it up ako ne se luja
ebal sum go
Правила съм секс не метъл, но от по-леките парчета ...
И не беше лошо, а и на техно съм го правила и не виждам нищо лошо![]()
Какво общо има романтиката с песните,бе?
За мен е много по-готино секс на някакво парче, което е готино и динамично, отколкото некви лигави парченца...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love