.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: Sex na hard techno

При мене беше голямо преживяване на The Prodigy - Smack My Bitch Up и на Outwork - Electro. Aма нямам нищо против и на баладка примерно адската класика Celine Dion - My heart will go on. Offtopic: Изгубих си девственоста на Queen - I want to break free. беше адски комично
    You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
    I only care about today, tomorrow is too far away!

Цитирай Първоначално написано от Night_Knight
    Цитирай Първоначално написано от dqdo fu4o
    Секс на death metal е най-доброто
    Слушайте дядо - той знае.
    taka e tva 6te e super na death metal !! the best !!
    No pain no gain!
    www.impulse.bg/dargon

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    определено секца на музика си е яко нещо нали ся секи му харесва на различна музика ...тва вече си зависи и според човека ..някои може го кефи на дед метал друг на техно рап и какво ли още не ...вапреки че ми етрудно да си представя някои да го кефи на чалга но както и да е секи си има собствено мнение ...
    иначе е яко на музика може и техно ..: )

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

съпер яко е на габба
    доста бързо темпо - и двамата свършват доста бързо...
    но прегряваш потиш се... ако нямаш тренинг или позата е кофти се изморяваш...
    ма с една дума лудницата...
    на дръм е най яко...
    Gott wei

Повече от фен
    романтика ХА! Секс на хард техно звучи добре, но все пак се съобразявай и с момичето, все пак не може през цялото време да я лашкаш здравата на вълни трябва да е цялата работа. Най добре си направи един плей лист който да има нещо бавно и яко за началната игра после постепенно да забързва.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    На мен пък и се струва напълно невъзможно да слушаш гадна,бавна,лигава помия докато правиш секс и да ти е яко
    е кои е казал че ще е бавна е .. ?!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от the^one
    На метал се прави най-хубаво секс.
    Тва е верно.Мн е яко също и на Guns`n`Roses-"Don`t Cry" или "November Rain" \/

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Ша ти са откачи члена
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ебете се на Хитрите Мечоци.

а на автора на темата мога да кажа копеле еби се тогава в кенефа на Scream... хаха не хард ами не знам кво ще да е надявам се разбираш кво имам предвид
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си