.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: PAK iznewqra

Guest

PAK iznewqra

ei,hora,q mi kajete bihte li izneverili na gadjeto si,a pravili li ste go
    a i o6te edna pitanka
    spored vas tova 4e dvama 4ovekA SA RAZLI4NI,bi pomognalo na vr1zkata ili porajda nevazmojna vrazka?
    pitam,za6oto v4era gadjeto mi kaza"mnogo sme razli4ni,nemojem da sme zaedno,nqmame bade6te"az naistina go obi4am,kakvo da pravq

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}

Re: PAK iznewqra

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a i o6te edna pitanka
    spored vas tova 4e dvama 4ovekA SA RAZLI4NI,bi pomognalo na vr1zkata ili porajda nevazmojna vrazka?
    pitam,za6oto v4era gadjeto mi kaza"mnogo sme razli4ni,nemojem da sme zaedno,nqmame bade6te"az naistina go obi4am,kakvo da pravq
    v na4aloto moje da se kaje,4e bqh gotova da izneverq,dori go napravih...No sega ve4e ne bih go napravila...! \/
    oOof ...zavisi do kakva stepen ste razli4ni..moje da mu teji tova,no nai-4esto spored men tova pomaga..ima trypka,koeto e hubavo

Супер фен
    Явно просто не сте един за друг и трябва да се примириш с това.

Re: PAK iznewqra

a i o6te edna pitanka
    Значи за иневярата при положение че има любов и обичаш някой дори и на сила неможе да го направиш!!! А за различието това прави една врьзка по интересна но тук има 2 вариянта да сте различни и да се обичате ДА но ако сте различни и няма любов НЕ!!

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    не мога да кажа че не бих изневерила със сигурност!просто ще излъжа!нз как може да се случи!вярно е че е адски гадно но....кой знае всеки прави грешки в стремежа си да намери щастието!а колкото до това което ти е казало гаджето че сте много различни и нямате бъдеще ми е адски познато!аз съм го казвала защото не исках да м давам напразни надежди и виждах че нищо няма да стане ,но за твоето гадже нз!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    az nikoga ne bih izneverila na choveka do men ne za drugo...prosto zashtoto go imam za mnogo blizuk i ne iskam da go naranq!
    po drugiqt ti vupros...moga da kaja 4e bqh s edno mom4e 5 meseca a bqhme suvsem razli4ni....smisul nqmahme pochti nihto obshto osven nqkvo privlichane..no sedqhme zaedno..nezavisimo vsichko ne si govorehme mnogo zashtoto nqmahme obshtti temi..no sled edna sedmica nai mnogo dve kogato se opoznahme otkrihme che imame mnogo obshti neshta i ne mojehme edin bez drug ne spirahme da si govorim da spodelqme i kakvo li ne oshte...a tochno tova e tainata edna vruzka da se zapazi....dvamata vliubeni da sa "priqteli"

Супер фен
    Град
    София
    Няма смисъл,когато двама души са различни,най-мн да го накараш от чувство за принадлежност да те ревнува,но това не значи,че ще му пука...може и изобщо да не изревнува даже...тва тия неща за "различни сме" понякога са истина,но понякога са чисто и просто тъпи оправдания как да скъса някой с теб

Мега фен Аватара на iiirish
    не съм изневерявала на приятеля си до сега, и не бих го направила.

а това, че двама души са различни не значи, че нямат бъдеще. ако любовта е истинска и искренна, различията няма да играят особена роля във връзката ви. това е начин да докажете, че се обичате - като превъзмогнете тези различия

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    ne bix ixneverila na priqtelqt mi nikoga za6toto mn go obi4amm.
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Ако нещо липсва във връзката ти с даден човек ще го потърсиш другаде или по друг начин казано - изневеряваш...
    А относно това , което е казала , че сте различни , ако знаеш какво свойство имат магнитите ще ти кажа Различните се привличат ( положителен с отрицателен) както и еднаквите се отблъскват (положителен с положителен , отрицателен с отрицателен ) Така че , твоята приятелка много бърка... щом сте различни е добре... даже както виждаш това го има и в природата

Guest
    Не,никога не бих изневерила на гаджето ми,защото го обичам безумно много.Изневярата е отвратително нещо.Никога не бих му изневерила,както и той на мен.Ами зависи колко сте различни според мен.Ако постоянно се карате и не се разбирате на единия от вас му писва и си тръгва.Явно приятелят ти не държи на теб,защото,ако държеше щеше да иска да е с теб,въпреки трудностите и щяхте да се опитате да изгладите противоречията.

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Аз не бих изневерила на човека с когото съм,дори и вече да не го обичам,ще приклуча с него и тогава!
    А не мислиш ли че това е само претекст за да те изостави??

Мега фен Аватара на koalka
    Не,никога не бих изневерила на гаджето ми,защото го обичам безумно много.Изневярата е отвратително нещо.Никога не бих му изневерила,както и той на мен.Ами зависи колко сте различни според мен.Ако постоянно се карате и не се разбирате на единия от вас му писва и си тръгва.Явно приятелят ти не държи на теб,защото,ако държеше щеше да иска да е с теб,въпреки трудностите и щяхте да се опитате да изгладите противоречията.
    Това бях аз!

Голям фен
    Град
    Memphis
    kato ti govori taka mu kaji da xodi da sa ebe shto taka si sa ot4aqla vi ste xodili koi znai kolko malko kak taka te opozna i ve4e nesme edin za drug i takiva xorata cql jivot ne moga se opoznaqt toi za 2 3 meseca kak go izmisli tova q da si go na4uka
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си