.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas

zaici-parvi u4eben den

taaakaaam taq godina 6te sum zaek ...taa.. q daite saveti ili po-skoro nqkvi idei za nqkvo excentri4no(malko presilena duma ) obleklo ,koeto da bade po-interesno i originalno ...est i elegantno

Guest
    това си е ден като ден,пък да не говорим че е прекалено рано.все пак не е бал за да мислиш за нещо по.

Супер фен
    Гледай само да е зелеустойчиво.

хехе и аз ще съм зайче , но не ми пука.както по-горе казаха-ден като ден......даскало.....така, че какво толкова специално??
    Защо не съм в твоите прегръдки?Защо не милваш моите коси? На друга днес даряваш тези тръпки, при друга си, но си в моите мечти!!!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Гледай само да е зелеустойчиво.
    Ахахахахаххах дам!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Град
    burgas
    xaxaxxa mersi .. moje i morkovoustoi4ivo znam 4e si e den kato den no vse pak trqbva da napravi6 nqkakvo parvo vpe4atlenie tai kato to e nai-vajno :}

Еми и аз за тва се тревожа нищо че познавам много от новото си даскало, а и 1 приятелка ще е в мойта паралелка...за тва пишете че и аз да знам
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Цитирай Първоначално написано от kristini4ka
    Еми и аз за тва се тревожа нищо че познавам много от новото си даскало, а и 1 приятелка ще е в мойта паралелка...за тва пишете че и аз да знам

Emi kvo...obli4ate ne6to koeto vi e udobno i s koeto se 4yvstvate sexy,gotini i pe4eni.
    NO ne si virvate nosa a se durjite..komynikativno!Ne e sigyrno 4e 6te vi celqt sus zele i morkovi(men ne sa ) . A da i nai-vajnoto- NE SE SDUHVAITE !! MISLETE ZA QKOTO BUDE6TE(BILO TO MALKO... )

Град
    burgas
    dam i spored men e mn vajno da si komunikativen v takav moment

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Абе не остава ли много време до скапания първи учебен ден?! о.О
    Кфо сте го замислили ебати...
    Слагате по едно зелево листо на ключови части от тялото и ви забелязват разгонените батковци от 10ти клас.

Saatana vittu perkele hate crew!

Svoge Boy
    Guest
    Kogato bqh zaek parvata mi rabota be6e da nabiq nai otvorenite mi sau4enici i ot tam i daskalite imaha izvestna doza respect i mackite mnoo mi se kefeha...i sa mi ostaa o6te 1 godina da komandvam v daskaloto i ....... krai

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    мисля за първия учебен ден ( ) да се обръсна. така, малко изненадки
    абе весела бъди там, не се спичай тва е най-важното.
    алелуя.

Трябват дрехи,които да си вървят на зеленчуци
    btw Тая година посрещам зайци
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!

i az shte sum zai44e... mislq da ne buda mn`razgolena no ne i kato monahinq ... da pravq dobro vpe4atlenie drehite mislq da ne sa mn`nashareni (ne prekaleno) i ot purviq u4eben den da se izqvqvam mislq 4e tova shte napravi dobro vpe4atlenie na u4itelite a i da ne zabravqm .. vinagi usmihnata

Голям фен
    незнам аз само тениска съм си измислил вече ще я поръчам от www.teniski.be (сори за рекламата) с мн яка картинка кадето ся си я правя и разни текстчета отдоло за дънки предполагам нещо по изчистено с моите иницяли незнам

Супер фен
    Глупав въпрос,но мислите ли,че началото на август е най-подходящото време да мислите за 15.09?
    Иначе аз като бях 8кл...нищо особено,нито ме целиха с моркови,нито нищо..просто отидох,беше ми странно,но после привикнах и сега си обожавам даскалото,както и хората в него
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Vampire_girl

Emi kvo...obli4ate ne6to koeto vi e udobno i s koeto se 4yvstvate sexy,gotini i pe4eni.
    NO ne si virvate nosa a se durjite..komynikativno!Ne e sigyrno 4e 6te vi celqt sus zele i morkovi(men ne sa ) . A da i nai-vajnoto- NE SE SDUHVAITE !! MISLETE ZA QKOTO BUDE6TE(BILO TO MALKO... )
    Подкрепям!

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    minalata godina bqh zaek i ni celiha malko s morkovi po vreme na 'turjestvoto' ama ne be6e koi znae kakvo no sam 4uvala 4e v 2AEG sabirat zaicite i golemite v fiz. salona i tam stava bitkata ama.. ne e tollkova stra6no a za dre6kite ... ne se pravete na mn extravagantni 6toto na sau4enicite moje da napravite dobro vpe4atlenie no na u4itelite... edvali...

Цитирай Първоначално написано от teenage_drama_queen
    ...no sam 4uvala 4e v 2AEG sabirat zaicite i golemite v fiz. salona i tam stava bitkata ama.. ne e tollkova stra6no a za dre6kite ... ne se pravete na mn extravagantni 6toto na sau4enicite moje da napravite dobro vpe4atlenie no na u4itelite... edvali...
    Хахахах
    Миналата година бяхме в салона, защото беше лошо времето (валеше), но айде пък сега...не сме осакатили никой заек! Навънка става по-голяма "битка" , мн. е трудно тогава да си спасиш главичката. :P

Иначе по темата: на 1вия учебен ден се облечи нормално, няма нужда да се издокараш като от някое модно списание 1вия ден, а следващите дни да си ходиш съвсем нормално облечена. Т.е. не се прави на такава, каквато не си...
    И все пак - да "хванеш окото" на "батковците" сложи някоя къса поличка, изрязано потниче...хах

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Помня че аз миналата година се облекох в просъница ахаххахахаха Ама аз си харесвам почти всички дрехи така че нямаше проблемче.Според мен облеклото не праи чак такова впечатление колкото примерно човек който наистина е готин и си личи отдалеч.Абе мани тука се разприказвах хаххахаха

Град
    burgas
    abe vie ne6to mai ne razbrahte az ne iskam da hva6tam o4ite na batkovcite a po-skoro da izlgejdam dobre i (neka izpolzvam tozi izraz) "da hvana o4ite" na sau4enicite mi(govorq i za dvata pola )

Цитирай Първоначално написано от MimityYy
    abe vie ne6to mai ne razbrahte az ne iskam da hva6tam o4ite na batkovcite a po-skoro da izlgejdam dobre i (neka izpolzvam tozi izraz) "da hvana o4ite" na sau4enicite mi(govorq i za dvata pola )
    Аз пък гоня батковците щото от мойто ново даскало момчетата от 9ти клас са
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Град
    burgas
    xaxaxaax

Супер фен
    Ми хвани им очите като бъдеш себе си...облечи нещо,което имаш в гардероба(защо трябва непременно да е ново?),нещо сладко,секси,загадъчно и удобно..нещо,в което ти самата ще се чувстваш добре.А,ако ти е комфортно в дрехите спокойно ще можеш да се усмихваш на всеки,да общуваш с тях,така ще покажеш,че си лъчезарна и естествена
    Аааа и не бъди натруфена...съвсем лек грим,едва ли искаш да си помислят,че ти ще бъдеш надутото ку*ве на класа
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    Цитирай Първоначално написано от MimityYy
    Аз пък гоня батковците щото от мойто ново даскало момчетата от 9ти клас са
    haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i ti si kato mene..i a zmnogo se chudeh kvo da obleka za pred batkovcite hahaha ma v nikuv slu4ai ne mislq da se pravq na kurve..prosto mislq da si obleka ako e toplo nqkoq polichka s potniche ili ako e losho dunki i pak potniche i suicher

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си