- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- zaici-parvi u4eben den
taaakaaamtaq godina 6te sum zaek ...taa.. q daite saveti ili po-skoro nqkvi idei za nqkvo excentri4no(malko presilena duma ) obleklo ,koeto da bade po-interesno i originalno ...est i elegantno
![]()
това си е ден като ден,пък да не говорим че е прекалено рано.все пак не е бал за да мислиш за нещо по.
Гледай само да е зелеустойчиво.![]()
хехе и аз ще съм зайче , но не ми пука.както по-горе казаха-ден като ден......даскало.....така, че какво толкова специално??![]()
Защо не съм в твоите прегръдки?Защо не милваш моите коси? На друга днес даряваш тези тръпки, при друга си, но си в моите мечти!!!
Ахахахахаххах дам!Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
xaxaxxa mersi .. moje i morkovoustoi4ivoznam 4e si e den kato den no vse pak trqbva da napravi6 nqkakvo parvo vpe4atlenie tai kato to e nai-vajno :}
Еми и аз за тва се тревожа нищо че познавам много от новото си даскало, а и 1 приятелка ще е в мойта паралелка...за тва пишете че и аз да знам
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Първоначално написано от kristini4ka
Emi kvo...obli4ate ne6to koeto vi e udobno i s koeto se 4yvstvate sexy,gotini i pe4eni.
NO ne si virvate nosa a se durjite..komynikativno!Ne e sigyrno 4e 6te vi celqt sus zele i morkovi(men ne sa ) . A da i nai-vajnoto- NE SE SDUHVAITE !! MISLETE ZA QKOTO BUDE6TE(BILO TO MALKO...)
dam i spored men e mn vajno da si komunikativen v takav moment![]()
Абе не остава ли много време до скапания първи учебен ден?! о.О
Кфо сте го замислили ебати...
Слагате по едно зелево листо на ключови части от тялото и ви забелязват разгонените батковци от 10ти клас.
Saatana vittu perkele hate crew!
Kogato bqh zaek parvata mi rabota be6e da nabiq nai otvorenite mi sau4enici i ot tam i daskalite imaha izvestna doza respect i mackite mnoo mi se kefeha...i sa mi ostaa o6te 1 godina da komandvam v daskaloto i ....... krai![]()
мисля за първия учебен ден () да се обръсна. така, малко изненадки
![]()
абе весела бъди там, не се спичай тва е най-важното.
алелуя.
Трябват дрехи,които да си вървят на зеленчуци![]()
![]()
![]()
btw Тая година посрещам зайци![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
i az shte sum zai44e...mislq da ne buda mn`razgolena no ne i kato monahinq ... da pravq dobro vpe4atlenie drehite mislq da ne sa mn`nashareni (ne prekaleno) i ot purviq u4eben den da se izqvqvam
mislq 4e tova shte napravi dobro vpe4atlenie na u4itelite a i da ne zabravqm .. vinagi usmihnata
![]()
незнамаз само тениска съм си измислил вече ще я поръчам от www.teniski.be (сори за рекламата) с мн яка картинка кадето ся си я правя
и разни текстчета отдоло
за дънки предполагам нещо по изчистено с моите иницяли
незнам
![]()
Глупав въпрос,но мислите ли,че началото на август е най-подходящото време да мислите за 15.09?![]()
Иначе аз като бях 8кл...нищо особено,нито ме целиха с моркови,нито нищо..просто отидох,беше ми странно,но после привикнах и сега си обожавам даскалото,както и хората в него![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Подкрепям!Първоначално написано от Vampire_girl
minalata godina bqh zaek i ni celiha malko s morkovi po vreme na 'turjestvoto' ama ne be6e koi znae kakvo no sam 4uvala 4e v 2AEG sabirat zaicite i golemite v fiz. salona i tam stava bitkata ama.. ne e tollkova stra6no a za dre6kite ... ne se pravete na mn extravagantni 6toto na sau4enicite moje da napravite dobro vpe4atlenie no na u4itelite... edvali...
ХахахахПървоначално написано от teenage_drama_queen
![]()
![]()
![]()
Миналата година бяхме в салона, защото беше лошо времето (валеше), но айде пък сега...не сме осакатили никой заек!Навънка става по-голяма "битка"
, мн. е трудно тогава да си спасиш главичката. :P
Иначе по темата: на 1вия учебен ден се облечи нормално, няма нужда да се издокараш като от някое модно списание 1вия ден, а следващите дни да си ходиш съвсем нормално облечена. Т.е. не се прави на такава, каквато не си...
И все пак - да "хванеш окото" на "батковците" сложи някоя къса поличка, изрязано потниче...хах![]()
Помня че аз миналата година се облекох в просъница ахаххахахахаАма аз си харесвам почти всички дрехи така че нямаше проблемче.Според мен облеклото не праи чак такова впечатление колкото примерно човек който наистина е готин и си личи отдалеч.Абе мани тука се разприказвах хаххахаха
abe vie ne6to mai ne razbrahteaz ne iskam da hva6tam o4ite na batkovcite a po-skoro da izlgejdam dobre i (neka izpolzvam tozi izraz) "da hvana o4ite" na sau4enicite mi(govorq i za dvata pola )
![]()
Аз пък гоня батковците щото от мойто ново даскало момчетата от 9ти клас саПървоначално написано от MimityYy
![]()
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Ми хвани им очите като бъдеш себе си...облечи нещо,което имаш в гардероба(защо трябва непременно да е ново?),нещо сладко,секси,загадъчно и удобно..нещо,в което ти самата ще се чувстваш добре.А,ако ти е комфортно в дрехите спокойно ще можеш да се усмихваш на всеки,да общуваш с тях,така ще покажеш,че си лъчезарна и естествена![]()
Аааа и не бъди натруфена...съвсем лек грим,едва ли искаш да си помислят,че ти ще бъдеш надутото ку*ве на класа![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i ti si kato mene..i a zmnogo se chudeh kvo da obleka za pred batkovciteПървоначално написано от kristini4ka
hahaha ma v nikuv slu4ai ne mislq da se pravq na kurve..prosto mislq da si obleka ako e toplo nqkoq polichka s potniche ili ako e losho dunki i pak potniche i suicher
![]()