- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- SAmo za momcheta!
ZDRAVEITE!Imam 1 vypros kum vsi4ki mom4eta v tozi forum..a toi e kak gledate na devstvenite momi4eta koito sa nad 18 g. i nmqat mn golqm opit?6te se zaradvate li ako gadjeto vi e devstveno?mersi predvaritelno
Естествено, че ще се зарадвам. По-добре девствена, а не да я е минал половината град. Иначе нищо лошо няма в момиче над 18 и девствена, стига да си струва самото момиче. Въобще девствеността или липсата й с нищо не променя човека.
nz dali 6te se zaradvam no opredeleno nqma da ostavq priqtelkata si ako e devstvena ot 1 strana e po dobre ot druga si ima i nedostatuci kakto vsi4ko ostanalo :} no misulta 4e 6te si purviq muj v sexualniq i jivot povdiga samo4uvstvieto pone spored men :}
nqma smisal v toq vapors 6ot takiva momi4eta nqma...ili ako ima te sa ili izkliu4itelno "krasivi" ili sa hubavi no sigurno sa 1-2 v cqla bulgariq.ti slu4aino da si zabelqzal 4e 14 godi6nite momi4enca sa ebati kurvite i se 4ukat kato za svetovno,ili ne ti e napravilo vpe4atlenie tva??? a vse pak ako si predstavim 4e se pak ima nqkva takava nad 18 devstvena i mi e priqtelka,ne bih se zaradval koi znae kolko,no ne bih q zarqzal...tva e tupo!!!Първоначално написано от jrklsf
jrklsf написа:
ZDRAVEITE!Imam 1 vypros kum vsi4ki mom4eta v tozi forum..a toi e kak gledate na devstvenite momi4eta koito sa nad 18 g. i nmqat mn golqm opit?6te se zaradvate li ako gadjeto vi e devstveno?mersi predvaritelno
nqma smisal v toq vapors 6ot takiva momi4eta nqma...ili ako ima te sa ili izkliu4itelno "krasivi" ili sa hubavi no sigurno sa 1-2 v cqla bulgariq.ti slu4aino da si zabelqzal 4e 14 godi6nite momi4enca sa ebati kurvite i se 4ukat kato za svetovno,ili ne ti e napravilo vpe4atlenie tva??? a vse pak ako si predstavim 4e se pak ima nqkva takava nad 18 devstvena i mi e priqtelka,ne bih se zaradval koi znae kolko,no ne bih q zarqzal...tva e tupo!!!
Malkiq,ti kakvo predpo4ita6?nqkva "macka'kato razorana niva,deto e spala s koi li ne...egati predpo4itanieto...dano pone prezervativi da izpolzva6,4e ina4e...![]()
ne sum kazal 4e predpo4itam takava,sa primerno priqtelkata mi e imala samo 2 predi men,tva da ne e "razorana niva", spal sum i s devstena...ne e mn gotino...a i +tva az ne si lqgam s nqvi slu4aini,imalo e i takiva slu4ai no sa rqdkost,i vinagi polzvam prezarvativ!!!Първоначално написано от Анонимко
malkiq , ne vsi4ki momi4eta sa takiva,az sum na 14 i vse o6te sum devstvena,no ot 4asti si prav,poznavam momi4eta na moqta vyzrast,koito se prevyrnaha v golqmi kurvi{s izvineniq}
Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
Too hard to fake it, nothing can replace it
Call the radio if you just can’t be without your baby
епа значи на 15 няма да си девственаПървоначално написано от thE`reASoN
ebal sum go
Първоначално написано от dest
koi ti kaza,4e nqma da sum devstvena,pone do 17 sum sigyrna,4e 6te sum devstvena
е кой... аз ти казвамПървоначално написано от Анонимко
на 15 няма да си девствена отпред, а на 16 и отзад
и свирки ще правиш![]()
ebal sum go
6e vidim dogodina
е аре ше видиме
ама да не забравиш ??? нали
ebal sum go
abe xora 6to n ese vidite dvamata i da si izqsnte koi kog a6te spi i s kogo....tva da ne vi e 4at!Pi6ete po temata!!!
За мен това е доста положителна странаи говори хубаво за момичето така, че определено е добре пък и все пак става въпрос за вече зряла възраст така че ...
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Zdraveite mi da vi kaja az bih se zaradval ako priqtelkata mi e devstvena ne iskam da sym s nqkfa kurwa deto sa q praskali 10-20 4oveka predi men.. a ako e na 18 i e devstvena i nali ako e hubavka govori samo dobe za neq za6toto tova zna4i 4e si ceni krasotata i si znai cenata.. i ne iska da q ebat nalqvo nadqsno.. i zna4i 4e nqma kompleksi..
I se pak ako ima takiva momi4enca da kazvat az sym na sre6ta 6te se nau4im vzaimno![]()
Ako si e obi4am... i nau4a ,4e e devstvena... EMI KAKVO PO HUBAVO OT TOVA .... da podari svoqta cennost ne na koi da e ,a na moq milostПървоначално написано от jrklsf
![]()
Malkia` li kakuvto beshe tam
ti si idiot![]()
koi pa ti kaza na tebe puber takuv che trqbva zadujitelno edno momiche ako e na 18 da e grozno za da e devstveno ? mn si tup da znaesh !
a ne moje li da e hubavo , na 18 , no prosto da ne mu e samo tva v glavata i da e iskala oshte na 14 da q naebat kat nekva tupa kurva ?
ne mi prai takia komentari smehuranko takuv
p.s. az bih se zaradval ako e devstvena - az shte sum i purviq i shte sum po-specialen , zashtoto momiche koeto chaka do 18 go pravi s chovek koito naistina obicha
Няма значение.
какво ако е девстевена ? тфа 4е е такава, не озна4ава 4е е задръстена или грозна ,просто си има принципи което е по добре отколкото да е няква курветина. Аз ако сам с тва моми4е 6те уважавам принципите му,следователно няма да е проблем за мен. А и това 4е 6те се довери на мен за 1вия си път може само да ме радва![]()
Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...