.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: SAmo za momcheta!

Hybrid View

jrklsf
    Guest

SAmo za momcheta!

ZDRAVEITE!Imam 1 vypros kum vsi4ki mom4eta v tozi forum..a toi e kak gledate na devstvenite momi4eta koito sa nad 18 g. i nmqat mn golqm opit?6te se zaradvate li ako gadjeto vi e devstveno?mersi predvaritelno

Супер фен
    Естествено, че ще се зарадвам. По-добре девствена, а не да я е минал половината град. Иначе нищо лошо няма в момиче над 18 и девствена, стига да си струва самото момиче. Въобще девствеността или липсата й с нищо не променя човека.

nz dali 6te se zaradvam no opredeleno nqma da ostavq priqtelkata si ako e devstvena ot 1 strana e po dobre ot druga si ima i nedostatuci kakto vsi4ko ostanalo :} no misulta 4e 6te si purviq muj v sexualniq i jivot povdiga samo4uvstvieto pone spored men :}

Re: SAmo za momcheta!

Цитирай Първоначално написано от jrklsf
    ZDRAVEITE!Imam 1 vypros kum vsi4ki mom4eta v tozi forum..a toi e kak gledate na devstvenite momi4eta koito sa nad 18 g. i nmqat mn golqm opit?6te se zaradvate li ako gadjeto vi e devstveno?mersi predvaritelno
    nqma smisal v toq vapors 6ot takiva momi4eta nqma...ili ako ima te sa ili izkliu4itelno "krasivi" ili sa hubavi no sigurno sa 1-2 v cqla bulgariq.ti slu4aino da si zabelqzal 4e 14 godi6nite momi4enca sa ebati kurvite i se 4ukat kato za svetovno,ili ne ti e napravilo vpe4atlenie tva??? a vse pak ako si predstavim 4e se pak ima nqkva takava nad 18 devstvena i mi e priqtelka,ne bih se zaradval koi znae kolko,no ne bih q zarqzal...tva e tupo!!!

Guest
    jrklsf написа:

nqma smisal v toq vapors 6ot takiva momi4eta nqma...ili ako ima te sa ili izkliu4itelno "krasivi" ili sa hubavi no sigurno sa 1-2 v cqla bulgariq.ti slu4aino da si zabelqzal 4e 14 godi6nite momi4enca sa ebati kurvite i se 4ukat kato za svetovno,ili ne ti e napravilo vpe4atlenie tva??? a vse pak ako si predstavim 4e se pak ima nqkva takava nad 18 devstvena i mi e priqtelka,ne bih se zaradval koi znae kolko,no ne bih q zarqzal...tva e tupo!!!
    Malkiq,ti kakvo predpo4ita6?nqkva "macka'kato razorana niva,deto e spala s koi li ne...egati predpo4itanieto...dano pone prezervativi da izpolzva6,4e ina4e...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    jrklsf написа:

Malkiq,ti kakvo predpo4ita6?nqkva "macka'kato razorana niva,deto e spala s koi li ne...egati predpo4itanieto...dano pone prezervativi da izpolzva6,4e ina4e...
    ne sum kazal 4e predpo4itam takava,sa primerno priqtelkata mi e imala samo 2 predi men,tva da ne e "razorana niva", spal sum i s devstena...ne e mn gotino...a i +tva az ne si lqgam s nqvi slu4aini,imalo e i takiva slu4ai no sa rqdkost,i vinagi polzvam prezarvativ!!!

Фен
    Град
    Bourgas/Bulgaria
    malkiq , ne vsi4ki momi4eta sa takiva,az sum na 14 i vse o6te sum devstvena,no ot 4asti si prav,poznavam momi4eta na moqta vyzrast,koito se prevyrnaha v golqmi kurvi{s izvineniq}
    Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
    Too hard to fake it, nothing can replace it
    Call the radio if you just can’t be without your baby

Цитирай Първоначално написано от thE`reASoN
    malkiq , ne vsi4ki momi4eta sa takiva,az sum na 14 i vse o6te sum devstvena,no ot 4asti si prav,poznavam momi4eta na moqta vyzrast,koito se prevyrnaha v golqmi kurvi{s izvineniq}
    епа значи на 15 няма да си девствена
    ebal sum go

Guest
    Цитирай Първоначално написано от dest

koi ti kaza,4e nqma da sum devstvena,pone do 17 sum sigyrna,4e 6te sum devstvena

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от dest

koi ti kaza,4e nqma da sum devstvena,pone do 17 sum sigyrna,4e 6te sum devstvena
    е кой... аз ти казвам
    на 15 няма да си девствена отпред, а на 16 и отзад
    и свирки ще правиш
    ebal sum go

Guest
    6e vidim dogodina

е аре ше видиме
    ама да не забравиш ??? нали
    ebal sum go

jrklsf
    Guest
    abe xora 6to n ese vidite dvamata i da si izqsnte koi kog a6te spi i s kogo....tva da ne vi e 4at!Pi6ete po temata!!!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    За мен това е доста положителна страна и говори хубаво за момичето така, че определено е добре пък и все пак става въпрос за вече зряла възраст така че ...
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

DARGON
    Guest
    Zdraveite mi da vi kaja az bih se zaradval ako priqtelkata mi e devstvena ne iskam da sym s nqkfa kurwa deto sa q praskali 10-20 4oveka predi men.. a ako e na 18 i e devstvena i nali ako e hubavka govori samo dobe za neq za6toto tova zna4i 4e si ceni krasotata i si znai cenata.. i ne iska da q ebat nalqvo nadqsno.. i zna4i 4e nqma kompleksi..

I se pak ako ima takiva momi4enca da kazvat az sym na sre6ta 6te se nau4im vzaimno

Ми по яко ще е ако девствена.
    8 точка, форумни реклами.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: SAmo za momcheta!

Цитирай Първоначално написано от jrklsf
    Ako si e obi4am... i nau4a ,4e e devstvena... EMI KAKVO PO HUBAVO OT TOVA .... da podari svoqta cennost ne na koi da e ,a na moq milost

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    Malkia` li kakuvto beshe tam
    ti si idiot

koi pa ti kaza na tebe puber takuv che trqbva zadujitelno edno momiche ako e na 18 da e grozno za da e devstveno ? mn si tup da znaesh !
    a ne moje li da e hubavo , na 18 , no prosto da ne mu e samo tva v glavata i da e iskala oshte na 14 da q naebat kat nekva tupa kurva ?
    ne mi prai takia komentari smehuranko takuv

p.s. az bih se zaradval ako e devstvena - az shte sum i purviq i shte sum po-specialen , zashtoto momiche koeto chaka do 18 go pravi s chovek koito naistina obicha

какво ако е девстевена ? тфа 4е е такава, не озна4ава 4е е задръстена или грозна ,просто си има принципи което е по добре отколкото да е няква курветина. Аз ако сам с тва моми4е 6те уважавам принципите му,следователно няма да е проблем за мен. А и това 4е 6те се довери на мен за 1вия си път може само да ме радва
    Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си