ми значи мн харесвам един човек ,обаче и раликата е много голяма...12 години...аз съм на 15 а тои на 27...от един град сме...тренираме заедно но...си направих един извод...мн го обичам и не мога да го забравя каквото и да става...не го бях виждала от месеци,но имах негова снимка в портмонето и на компа...ама не можех да го забравя!
скоро той дойде на една тренировка и ....когато го видях не можех да се стърпя да не го прегърна,даже ми изкочиха сълзи на очите,но...не го показах после в къщи съм ревала с часове...но каква полза...от няколко дена не мога да спя...не мога да ям...с една дума той е виновника за всичко това но не мога да си го избия от главата...вярно разликата е фрапираща но...към който съм се допитала всеки е казал ти си влюбена...но какво от това...нима това ще го разбере той... иска ми се да не съм се родила да не съм го срщнала....но за жалост тва стана...сега не мога без него сякаш е като някой наркотик...пристрастена съм към него....
моля ви дайте ми съвет какво да правя....объркана съм и моля ви БЕЗ обиди....писна ми някой да си ...мисли че може да обижда всички

благодаря предварително!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !