- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vqrno li e???
Тъй като има риск от овреждания аз сега отивам да се издоя![]()
![]()
хахахахаха....ета мислиш ли че той не може сам ??? тцтцтц...ти да не си 24 часа с него бе та да знае6 ?Първоначално написано от BUBU_to4ka_TO
![]()
![]()
![]()
I misli6 4e e izdarjal 3 meseca VSE pak tova se MAJE...tova e nevazmojno xiaixaПървоначално написано от BUBU_to4ka_TO
koi znae kolko pati e hodil do toaletnata da se otpuska
![]()
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Ako ne se izprazvash na den po 2-3 pati shte umreshTova zvuchi po sashti nachin kakto i vaprosa ti
![]()
пиш ми яшкатаПървоначално написано от BUBU_to4ka_TO
uber l337 pro g33k
Първоначално написано от Анонимко
Ами то е вярно не според момчетата,а според науката... лекари са го доказали този факт.
Вярно е. Ако не си се празин повече от 6-7 дена топките ти се пръсват като балони с вода и на всягаде се разхвърчава сперма и омазваш стените и всичко останало със сперма !!!! така, че яко трябва да се празните иначе топките ви, че бъдат брутално пръснати на хиляди пърченца !!!
ebal sum go
Защото за да е годна спермата, тя трябва да се обновява доста често.
dam taka ot vreme na vreme natiskash f5
ebal sum go
3-4 pati prez denq ... taq pish*a da ne mi e za 1 den :P
Verno che ako si mnogo vazbuden prez denq moje i da se sluchi ama chak postoqnno ... aidi stiga :P
Моя прави експеримент да не лъска седмица и нещо и след това вървеше ококорен като катерица и постоянно надървен. \/ (от което аз се възползвах хаха)
You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
I only care about today, tomorrow is too far away!
e toi sigorno e lusnal 1 sedmica nemi sa vqrva da izdurjiПървоначално написано от OlimpiA
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.