- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vqrno li e???
Zdraveite!Moje vaprosa mi da e malko tapi4ak,no vse pak 6te go zadam.Vqrno li e 4e mom4etata trqbva da se izprazvat pone prez 3-4 dena?I,ako "DA" Za6to?Edno mom4e predi vreme mi go kaza,no ne mu povqrvah....![]()
![]()
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Вярно е - поне през 3-4 дена и ние трябва да си правиме кефа![]()
ми на месец по 6 пъти или нешу такова да не ни се прее**аат некфи жлези..бе вярно е ^^
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
Аахха ко през 3-4 дена ве ..Аз всеки ден ау тфа разтоварва и распуска цялото напрежениеее![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
dam pone vednuj v sedmicata....mom4etata sa kato kravite trqbva da se izdoqvat ...... pravise zashtoto kanalite na testite moje da se zapushat koeto pri4inqva bolka ili infeciq![]()
![]()
![]()
Отде знайш че той не си е бил чикийки през тия 3 месеца.Не мисля че може да издържат по 3 месеца.Първоначално написано от BUBU_to4ka_TO
/rossa./
Наистина ли мислиш че е издържал?Сигурна ли си че не е отишъл до кенефа за известно време?Единственото обяснение да е издържал е това че се е събуждал с "омацани гащи".А това поне на мен не ми е никак приятно затова се "доя" през ден.Първоначално написано от BUBU_to4ka_TO
uber l337 pro g33k
Ахъм и аз...Първоначално написано от pavelludiq
uber l337 pro g33k
Ако по някаква причина не се празни(ако нещо не му е у ред и не може да стане от самосебеси ако не се самозадоволява) топките му ще се пръснат буквално! Ние постоянно произвеждаме божествена течност и трябва да я отделяме постоянно, ние не сме на режим един път у месеца, а сме на постоянно производство.Първоначално написано от BUBU_to4ka_TO
niama nikakvi takiva ne6ta.triabvalo da se prazniat prez opredeleno vreme ta da ne im se preebvali niakakvi jlezi.prosto majkite xormoni bo6uvat mnogo pove4e ot jenskite i karat majete o neprekasnata nujda ot sex.pro prekalena vazbuda i algo pravene na sex majkite xormoni zapo4vat da bo6uvat i poniakoga se polu4avat taka nare4enite mokri sanii6a i eakoaciata.majete prosto izpolzvat tozi na4in(triabva da se praznia prez niakolko dni)za da polu4at sex i da ne se nalaga da se dostiga do 4ikii.taka4e mu kaji na tvoia priatel da si kaje napravo sko mu se pravi sex a ne da zaobikalia za6toto sexa e ne6to napalno normalno i niama kak da se izbegne.
Ти момче ли си?Тогава откъде знаеш?Първоначално написано от mimi_po_bikini
uber l337 pro g33k
Ако искаш да ти повярвам трябва да ми кажеш че имаш топки които работят, а не са просто висящо украшение! Ако нямаш топки се извини на всички ни които сме се сабуждаи с омацани гащи!(половината от населението на земята ако не се лъжа)Първоначално написано от mimi_po_bikini
mm dam taka si e nqma laja nqma izmama . pak vie devoikite si mislete kakvoto iskate :PПървоначално написано от pavelludiq
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
le le momi4eta 6tom ne znaete za6to se obajdate 80%ot jenskite otgovori bqha brotalno tupi .... molq vi obarazovaite se po tezi temi![]()
napulno te podkrepqm ......Първоначално написано от pavelludiq
na4i nie trqbva da se obrazovame za dosta po-slojni ne6ta kato vagina...klitori...trabi qi4nici i celata anatomiq na polvata sistema na jenata a vie ne mojete da nau4ite ne6ti4ko za 1 k*r i 2 ta***a...tctctctctctctc mne tak...ne ste pravi.....i nie si imame nujdi...moje da ne sa prez mesec ama gi imame.....tfa si ni e taka da go kajem cikala....kakto pri vseki indivi razli4no............!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от kani4ka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хах,две страници се изписаха и никой не е отговорил на момичето,само се разтягат локуми.Та на въпроса - да,хубаво е мъжете (независимо на каква възраст) по-често да се самозадоволяват,тъй като продължителното задържане на спермата в тестисите на мъжа увеличава риска от рак на простата(това е жлезата,която отговоря за производството на семенната течност).
dryn dryn ta plqs
az sym dyrjala moq priqtel na suho 3 meseca i ni6to ne mu stana osven 4e be6e nerven
a ina4e sluji kato opravdanie 4esto da te 4ukat (s izvinenie)
Хаха,ти,ако мислиш,че приятелят ти не си е играл с чирака,си в дълбока заблуда,моето момиче...И още нещо,следващия път,преди да се изкажеш,се поинтересувай по дадения въпрос,защото говориш пълни глупости и ставаш смешна в очите на другите...
Taka,mnogo vi blagodarq za otgovorite...Stignah do izvoda,che tova naisitina e vqrno...Spored momchetata,a te nai-dobre znaqt![]()
![]()
Ем това хич не е така, но както и да е причината е, че вече узрялата спрема не е в семенниците ( ташаците ) а е в семеотводнитеканали това е пътя по който семето отива до жлезите които пускат секрети за да се получи тя както и да е, това е личен избор, но не е нужен, мокрите сънища също са вариант тоест организма се грижи за това и без твоя помощ така, въпреки това това, което ти е казала приятелката и е истина и неПървоначално написано от kani4ka
![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Daa tova bqh azПървоначално написано от Анонимко
))
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..