Незнам защо пускам тази тема...не искам съжаление,а просто малко разбиране...просто да споделя.И така всичко започна не много отдавна.Запознах се с едно момче - Ивайло.Станахме най-добрите приятели на света знаех всичко за него той има приятелка с която съм в разкошни отношения.Докъто един ден не осъзнах,че приятелство не е това което искам от него...искам нещо повече - Любов.Но си замълчах,не му казах гледах как той е щастлив с приятелката му не исках да нараня нея и да загубя него завинаги.Бях привикнала...Докъто един ден той не ми каза:"Знаеш ли,че те обичам повече отколкото трябва и това не е добре?".Бях на седмото небе за броени минути после се върнах в реалността осъзнавайки,че той никога няма да остави момичето си Разделят ни много неща,той е на 21 аз на 14 това за мен не е важно,и дори някой ще каже как може да си влюбена на 14 и т.н. и т.н.Не ми пука...обичам го,всеки ден говорихме затова той каза,че иска да е с мен,но неможе да остави гаджето си.Аз му казах да ме забрави а той не пожела...Един ден ми каза,че са скъсали бяха се карали много жестоко и така.Но нали момичетата имаме 6-то чувство и аз реших да говоря с приятелката му,оказа се,че са се сдобрили,питах я как вървят нещата с Ивайло и тя каза супер сме засега...Нямах думи сякаш небето се сртува отгоре ти...толкова е болезнено.След това му казах само,че няма смисъл да ме лъже,че знам че са още заедно и т.н.Той призна,че неможе да е само с едната или с двете или с нито една.Не можел да гледа как едната страда...Каза ми дай ми време и аз ще се отдалечавам от нея,но през това време иска да е и с мен.Но вместо от нея започна да се отдалечава от мен...караме се,а аз не спирам да го обичам...заради това момче се намразих.Ще кажете,че не ме заслужава и всякакви такива,просто я обича...и аз не искам да бъда причина за неговото нещастие...Ако да бъде с нея,означава да бъде щастлив...ще се пожертвам,няма да ме боли толкова от това,че губя любов,колкото от това,че губя най-добрия приятел който съм имала в живота си!

P.S. Ако някой си е направил труда да прочете това...благодаря му от сърце,исках просто да споделя и се извинявам ако темата ви се стори глупава!