Zdraveite.eto go i moqt gaden gaden gaden problem.zna4i na 22 godini sym.predi okolo 6 meseca se vlubih v edno momi4e koeto za men e unikalno.mnogo q obi4am.zaedno sme ve4e 6 meseca.problemat mi e mnogooo gaden.Zna4i predi pove4e ot godina tq e skysala s bivv6iqt si priqtel.kaza mi 4e mnogo go e obi4ala.kato mi kazva6e kolko mnogo e zna4el toi za neq na men mi stava6e mnogo gadno.edin vid izliza 4e az ne zna4a tova koeto zna4i toi za neq.pomolih q da byde otkrovenna s men i da mi kaja ima li o6te 4ustva kym nego.tq kaza 4e o6te go obi4a.pitah q na miga -koi ozna4ava pove4e za neq v momenta(az ili toi) i tq mi kaza "ne znam".tova stana v4era.za tezi 5 meseca ne sym i kazval 4e q obi4am nito tq 4e men.a az naistina q obi4am za6toto znam kakvo govorq ni6to 4e sa minali samo 5meseca a "obi4am te" e ne6to mnog silno i moje bi e plod na mnogo dylgi vryzki.kazah i 4e iskam da se razdelim.tq ne iska6e.ne iska6e izob6to.reagira emocionalno na tova koeto i kazah.taka i nqmah sili da se razdelim.ne moga da ponesa fakta 4e tq obi4a drug myj koito se e otnasql na momenti otvratitelno s neq.sega ne znam kakvo da pravq.edinstvenoto koeto me krepi e e 4e neq stra6no mnogo mom4eta q iskat--i to vse nqkvi svestni na koito tq ima doverie-no tq izbra men.kaza 4e s drugite nqmalo trypka a s men imalo.kaza 4e moje da e s tqh no az i deistvam razli4no i iska da byde s men.Az i vqrvam(moqta osyznata gre6ka)-nikoga ne vqrvai na jena, no kakto i da e.priema m 4e za neq zna4a pove4e ot drugite i sym siguren v tova.no NE MOGA DA PRIEMA 4e TQ IMA 4usTVA KYM DRUG.kazah i ne iskam da sme zaedno no tq ne iska da me ostavi.sega ne znaq kakvo da pravq.dali tova 4e zna4a ne6to pove4e ot drugite moje bi 6te se prevyrne nqkoga v lubov mn po silna ot predi6nata ili tova sa samo me4ti?kak mislite?predi o6te dqaa sme zaedno nenina priqtelaka mi kaza 4e se bila otkazala ot vsqkakvi myje i 4e bila mnogo zle emocionalno.sega se osmihva smeee...svobodna e da izbira.tq iska da e s emn no obi4a i drug a az ne moga da go ponesa.kakvo da pravq.da se otkaja li ot neq.?kak misite?