- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Nespodelena liubov
Kajete mi molq Vi kak gledate na edna nespodelena liubov
emi gadna rabota ama minava gore glavata i nego misli
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
am pri men nz kak se polu4ava no do sega vsi4kite mi lubovi sa bili nespodeleni...dori horata s koito sum bila ne sum obi4ala istinski a kogato sum se razdelila sa se poqvili 4uvstva...mnogo boli, adski mn oba4e taka ili ina4e jivotut produljava i nikoga ne znaesh kakvo moje da ti se slu4i utre ili dori v sledvatiq moment
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
по-скоро като бреме. ред сълзи, ред сополи... а за нищо!![]()
Досега всяка моя любов е била несподелена... и знам колко много боли.. Немога да кажа , че не са ме обичали , но за съжаление не съм обичала нито едно момче , което ме е обичало... изобщо се получават някакви разминавания....И засега не съм разбрала какво е да обичаш някой и той да те обича.. казват , че е много хубаво даже може да се каже , че е едно от най-хубавите неща на този свят.. да не кажа най-хубавото ... Дано и аз някои ден да разбера какво е истинското щастие и ако може да е по скоро също няма да е зле![]()
За съжеление и при мен любовта е несподелена.Никога не съм имала момчето,за което съм копняла,винаги нещо се овърква.Може би не е било писано да сме заедно..
Веднъж,когато си се отчаял втория път пробваш с надежда че ще бъде различно,а какво се оказва отново заблуда и едно страдание се заменя с друго
![]()
Но се крепя от мисълта,че не е дошло просто времето и вярвам в някой далечен ден ...
Можеш да затвориш очите си за неща,
които не искаш да виждаш,
но не можеш да затвориш сърцето си за неща,
които не искаш да чувстваш!
Е от тва мн съм страдал и сега съм си измислил нещо като предпазна мярка срещу това. Значи решението е никога да не се влюбваш. Избери си някое красиво момиче, което ти харесва, и почвай да я зарибяваш ако не стане... да лапа нали не си влюбен в нея няма да ти пука минаваш на следващата, обаче ако ти каже "да" тогава вече можеш да я обсипеш с цялата си любовПървоначално написано от Ne6tasten
![]()
а бе само знам че тва е нещо мн мн мн мн гаднооо .... а бе не ми се говори...![]()
![]()
![]()
а бе само знам че тва е нещо мн мн мн мн гаднооо .... а бе не ми се говори...![]()
![]()
![]()
Несподелената любов е едно от най-гадните чувства.До сега съм се влюбвала два пъти,но за жалост и двата пъти любовта ми беше несподелена.Още съм влюбена...Но не отговарят на чувствата ми.Много боли от несподелената любов.Сърцето ти се къса,иска ти се да направиш нещо,но знаеш,че каквото и да сториш няма смисъл,чувстваш се безсилен...Като видиш щастлива влюбена двойка на улицата и ти става тъжно,защото ти се иска да бъдеш на тяхно място,с любимия човек до теб.Баладите те натъжават,плачеш често...Изобщо много е гадно,когато не отговарят на чувствата ти,но за съжаление в живота се случват и такива неща и ние сме безсилни.Все пак времето лекува всички рани...
emi super kofti e! edno ot nai-lo6ite ne6ta koito sa mi sa se slu4vali (za 6tastie samo 1) e nespodelenata lubov...4oveka koito "obi4a6" (haresva6) ne izpitva su6toto kum teb.....i e super gadno
ами понеже моите любови винаги са били несподелени вече съм свикнала винаги да ме режат и да не става нищо.и гадното е че винаги го приемам адски трудно(рева все едно не съм ревала никога,чувствам се адски зле(то туй нормално)изпадам в адската депресия а е нищо хубаво).но все пак живота си е живот и гледам въпреки всичко да се радвам на малкото хубави моменти.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Първоначално написано от HeDa
ti si ot moita partiq mili4ka![]()
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Трудно се превъзмогва,но СЕ превъзмогва...
Несподелената любов....отвратителна е...много боли
Ами ако говорим наистина за любов-много е гадно.Защото ако си наистина влюбен адски много страдаш за този човек,но почти винаги можеш да превъзмогнеш несподелената любов.
i az taka mislq 4e nqma smisal da se vliubva6 oba4e za jalost liubovta ne pro6tava i ne pitaoba4e "Vsqko zlo za dobro" edin den moje bi horata koito sme obi4ali tokova mnogo i ne sa ni obyrnali vnimanie 6te ni tyrsqt oba4e nie 6te sme s 4ovek kogoto obi4ame pove4e ot vsi4ko
ami priemam q kato nqkva praznota i po lesno se osvobojdavam i ne se sduham![]()
аз също все на несподелна любов случвамИзживявам ги мн трудно и с всеки следващ става все по-трудно и болезнено.В края на краищата решавам,че така е трябвало да стане и да ми е за урок и идва следващия,който ми къса нервите
![]()
...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...
еми то и при мен е нещо таковаПървоначално написано от HeDa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами гадно е ама....Първоначално написано от Ne6tasten
![]()
Според мен тя е най-желаната,защото не можещ да разбереш каква щеше да е връзката![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Досега не съм изпитвала СПОДЕЛЕНА ЛЮБОВ.Само несподелена...както и в момента...Чувството е ужасно.Колкото и да е трудно да се опише,ще се опитам.Колкото се може по-накратко,несподелената любов представлява това:
Безмерен копнеж да видиш човека,когото обичаш където и да било и по което и да било време-на улицата,на кафене,на дискотека,на училище,....Изпитване на фобия и неприязън,които прикриват всъщност затаена(или открита)завист от гледката на "две влюбени гълъбчета" в парка примерно...или където и да било.Всеки път щом се чуе от някъде някоя баладна песен,те изпълва чувство на тъга,чувство,че има още нещо,което не си свършил днес,което не може да чака до утре,но е невъзможно поради някакви на пръв поглед нищожни причини,които те убиват.Всяка вечер,гледайки прозореца,слушайки тихичко тъжна музика,изпаднал/а в депресно състояние,очите ти плуват в сълзи.Погледът ти е изпълнен с надеждата,че утрешният ден ще е по-добър от сегашния.Че утрешната вечер ще е по-добра от сегашната...