.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

az mu dadoh 6ans toi ne ;(

zna4i moita istoriq e takava:haresvam edno i to men(zvu4i somodovolno no toi mi go e kazval)i hodihme toi sgafi mn qko edin pat i az mu prostih a az napravih edna malka gre6ka i toi nemoja da mi dade 2-ri 6ans.kaza 4e me obi4am no taka e po-dobre. ;( kvo da pravq da govorq li s nego i da go pomolq da mi prosti o6te vednag ili da go zacepq.

Повече от фен
    mi popitai go za6to sled kato ti si mu dala 2ri 6ans toi ne e postypil taka s teb??? i vse pak ponqtiqta 'mnogo' i 'malko' sgafil sa otnositelni...ako moje6 (i iska6) konkretizirai

mi toi ako moje taka da se kaje mi izneveri no posle mi se izvini i az mu prostih 6toto izglejda6e iskren.sled okolo mesec i polovina go popitah vijda li s onova momi4e i toi mi se rasardi i po4na kat mi nqma6 dovorie po-dobre da sme priqteli i ei takiva

Голям фен
    Град
    Бургас
    Тотален глупак...за тъпотии...май си е търсил причина...не смяташ ли?

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Фен
    Град
    On a Funeral For A Friend

Re: az mu dadoh 6ans toi ne ;(

Цитирай Първоначално написано от otchaqnata
    zna4i moita istoriq e takava:haresvam edno i to men(zvu4i somodovolno no toi mi go e kazval)i hodihme toi sgafi mn qko edin pat i az mu prostih a az napravih edna malka gre6ka i toi nemoja da mi dade 2-ri 6ans.kaza 4e me obi4am no taka e po-dobre. ;( kvo da pravq da govorq li s nego i da go pomolq da mi prosti o6te vednag ili da go zacepq.
    iskal e da te zareje o6te predi tva no prosto ne e znael kak da go napravi zatova e 4akal ti da zburka6.

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от Axxxel
    da be naistina si e tursil napravo pri4ina da te razkara pulen palq4o mani go nesi zaslujava
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    6to za tapa putka medaliska trqbva da si 4e da se razdeli6 s gadjeto si po takav KRETENSKI na4in ????
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
    da be naistina si e tursil napravo pri4ina da te razkara pulen palq4o mani go nesi zaslujava

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Според мен вариантите са два :
    1.Както казаха почти всички може би си е търсил причина да скъсате..
    2.Може да те обича много и това да го е засегнало и затова да се е нацупил така , но чак да скъсате е прекалено...и точно затова , че за едното нищо сте се разделили мисля , че 1-вия вариант е по верен..

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    да и аз съм на това мнение ... той си е търсил причина да те разкара.....иначе за такава глупост да скъсате ... ??? по-добре поговори с него и се уточнете

Повече от фен
    Не познавам човека ,нито тебе ,нито грешките ,които сте допуснали и не мога да дам адекватно мнение,но има хора ,които са склонни да прощават и други ,които не могат.Може да е постъпил по-добре с тебе като ти е казал ,че не може да ти прости изцяло,вместо да ти каже само на думи ,че ти прощава ,а да използва всяка свободна минута да ти натяква грешката ти.Много объркано го написах,но се надявам да го схванеш.

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от the^one
    Не познавам човека ,нито тебе ,нито грешките ,които сте допуснали и не мога да дам адекватно мнение,но има хора ,които са склонни да прощават и други ,които не могат.Може да е постъпил по-добре с тебе като ти е казал ,че не може да ти прости изцяло,вместо да ти каже само на думи ,че ти прощава ,а да използва всяка свободна минута да ти натяква грешката ти.Много объркано го написах,но се надявам да го схванеш.
    Съгласна съм .
    0БиЧайТе СЕ!!!

Фен
    Град
    In your nightmares

Re: az mu dadoh 6ans toi ne ;(

Цитирай Първоначално написано от otchaqnata
    Бейби,аз бях в тва положение преди 2-3 месеца,но сякаш още не съм излязла от него Не мога да спра да го обичам и той наскоро ми каза, че още ме обича, но до там... Не ми прощава грешката, а аз простих неговите....
    Ще те посаветвам само едно - ЗАБРАВИ ГО!... Такива не си заслужават, искат да се отнасяш добре и толерантно към тях, а не отвръщат със същото.. Ма*ната му и тва е Намери си друг..
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Guest
    Dori i da bydete otnovo zaedno...mislq,che nishto da byde kakto predi,zashtoto shte izglejda nqkak si sqkash si zashila stara dreha i kolkoto i da iskash da izglejda nova-ne moje,zashtoto dupkata moje da q nqma,no zakyrpenoto shte si lichi.Pogledni nazad vyv vremeto i sama preceni dali si zaslujava da riskuvash.Ponqkoga e po-dobre v teb da jiveqt starite,no dobri spomeni i iskrenata i chista lubov....vmesto omrazata!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами поговори с него и му се извини и кажи,че не си искала да го направиш.Кажи,че заслужаваш прошка,която ти си му дала.Не му се моли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си