- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak da ia zadovolim?
kak da ia zadovolim s pipame prez dreshkite, po polovite organi![]()
mi opitai da svali6 dre6kite i moe da se polu4i po dobre pone az taka si mislq![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
podkrepqmПървоначално написано от Obitax
......така няма да стане работата. Мисля че у повечето у мъже заляга идеята, че за да й е приятно на жената и да се разтапя едва ли не, трябва да се стимулират гърдите и т.н., няма да пояснявам. Опитайте нещо друго бе!
Svalqi drehite ne 4akai =D> =D>
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
p1ha6 si r14i4kata pod pantalona, ili nadiga6 polata, b1rka6 pod sutiena...6tom nemoge da maha6 drehite 6te q pipa6, v1preki drehite! vinagi moje6 da razkop4ee6 sutiena i da ne go svali6! =D>
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
! ne stava s svaliane...takawa ni e uj ugovorkata prez drehite samo..... nachi ideyki?
pritiska6 q silno taka 4e ti da si otzad....i po4eva6 da pluzga6 ruce po neinoto tqlo....vaobrajenieto tuk naddelqva.....pipai kudeto iska6......no nai-vajnoto e tq da ne go o4akva...da bude6 edna kra4ka po-napred v glavata i....pone az taka mislq de.......
Носи приятелката ти на ръце, все едно конче. Не мога да се обяснявам като хоратаС няколко думи, нека направи шпагат
Много ще й е яко.
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
Носи приятелката ти на ръце, все едно конче. Не мога да се обяснявам като хоратаС няколко думи, нека направи шпагат
Много ще й е яко.
На първо място си сложи презерватив шото ше има още една тема "на 14 съм и съм бременна..."Първоначално написано от ohh
uber l337 pro g33k
Добре казано!! Но и от презервативите понякоа няма много файда. По-манията е момичето да взима хапчета и ще можете да го правите без притеснения.Първоначално написано от Алминатора
естествено че без дрехи си е най-яко![]()