.

Виж резултатите на анкетата: эа иэневярата

Гласували
31. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • мъже

12 38,71%
  • жени

9 29,03%
  • неэнам

10 32,26%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO

эа иэневярата

Въпроса ми според Вас кои иэневерява повече мъжете или жените и се обосновете

Град
    4istota.ood
    em po chesto sreshtano e edno momche da se izkushilo da zaburshe neshto samo za momenta moje bi zashtoto lesno im biva prosteno edno momiche bi prostila iznevqra no edno momche xax lele tazi mujka gordost

Guest
    jenite izneveriavat mnogo po 4esto 6tot sme kurvi4ki

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Jenata mnogo qsno . Koito maj imam pove4e pari toi ima i jeni .
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Фен
    Град
    sofia
    mi spored mene majete 6toto te mislqt s d0lnata si glava

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    moje i taka de e no pone maja ne gleda materialnoto !
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Аз пък мисля, че не зависи от пола.
    Именно.
    Зависи от обстоятелствата и характерът на човека.

Град
    4istota.ood
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    jenite izneveriavat mnogo po 4esto 6tot sme kurvi4ki
    govori samo za sebe si

Повече от фен
    Индивидуално си е.

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    ami az puk mislq 4e edin maj ne moje da si legne za pari....pone v dne6niq svqt sa tolkova malko majete koiot mogat da zavurtqt glavata na nqkoq bogata 6terka........parite opredelqt...puk i pari pri pari otivat.....jenite sa po-sklonni da si legnat za pari....vse pak kogato gi ima6 se navurtat okolo teb......awe ima6 li dive4 jenata ti puska...nqma6 li nqma sex.....tfa e i v semeistvoto...killing prostitution.......i iskam da si priznqt pone pove4eto 4e ako edin maj e beden, no dori i prili4en(ne kazvam hubav) 4e ako go spomena svi4ki momi4eta 6te kajat 4e biha si padnali po nego, biha bili sklonni da izlizat s nego.... mi e malko stranno.....edva li biha si legnali s to4no takav 4ovek.....pone taka mislq...samo ne mi kazvaite 4e zavisi ot maja i kak se darji!!!!!

Фен
    Град
    blagoevgrad
    Zavisi ot horata ,tqhnata vrazka i vzaimootno6eniq))
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от FiSoLiNka
    Zavisi ot horata ,tqhnata vrazka i vzaimootno6eniq))
    Именно. Ако нещата не вървят добре е възможна изневяра. Ако всичко си е приказка и взаимоотношенията са розови, невиждам смисъл да се ходи при чуждо нито от мъжка, нито от женска страна. Аз лично гласувах за мъжете. Мисля, че ние изневеряваме повече.

Мега фен Аватара на koalka
    Не зависи от самия пол,а от самия човек.Изневярата е много гадно нещо спрямо всеки един човек.Повечето жени търсят в изневярата повече обич,отколкото секс,а повечето мъже търсят в изневярата повече секс.

Фен
    Град
    София
    Хах, моят опит показва че определено жените изневеряват повече.

Но - в крайна сметка - всеки с късмета си. Вместо да си намеря тиха и кротка приятелка, все попадам на ...

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    moeto mnenie e 4e mujete izneverqvat pove4e 6oto edin muj i da izneveri semeistvoto meoje da se zapazi ama edna jena trugne li da izneverqva e rqdkost semeistvoto da se zapazi a slu4aino ako stane tova to 6te bude edinstveno zaradi de4icata ako ima takiva razbirase i pak vsi4ko otiva na kino i v dvata slu4aq i dvamata 6e budat mnogo naraneni

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LiLeNcEtOoO
    moeto mnenie e 4e mujete izneverqvat pove4e 6oto edin muj i da izneveri semeistvoto meoje da se zapazi ama edna jena trugne li da izneverqva e rqdkost semeistvoto da se zapazi a slu4aino ako stane tova to 6te bude edinstveno zaradi de4icata ako ima takiva razbirase i pak vsi4ko otiva na kino i v dvata slu4aq i dvamata 6e budat mnogo naraneni
    Пълни глупости. За 8 години бившата ми приятелка ми е изневерила към 15тина пъти. Разделихме се, в момент, в който се беше кротнала.

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    Цитирай Първоначално написано от Night_Knight
    Пълни глупости. За 8 години бившата ми приятелка ми е изневерила към 15тина пъти. Разделихме се, в момент, в който се беше кротнала.

ok ama deca imahte li si gospodine?????????

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Night_Knight
    ok ama deca imahte li si gospodine?????????
    Това, което казвам е, че връзката може да се запази и заради чувствата, приятелството и т.н., а не само заради децата. Имало желание момичето да прави секс, не виждам причина да я ограничавам. Важното за мен е, момичето да предпочита да прави секс с мен. Т.е. да харесва мен повече от останалите мъже. А не да се преструва, че съм единствен. Както и да е - голям офтопик настана.

По въпроса - в компаниите, в които съм се движил досега жените са изневерявали повече. Предполагам, че по селата и малките градове е обратното. Там мъжете трябва да се доказват по-активно

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Не зависи от пола.

Повече от фен
    Predi misleh,4e mujete izneverqvat pove4e,no sega kato gledam kakvo pravqt momi4etata ne moga da re6a to4no.Za tova mislq,4e ne zavisi ot pola,a ot samiq 4ovek.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си