- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дума/фраза, която най-много ви дразни?
Много се нервя на една приятелка, на която каквото и да й кажа, чувам "Да бе да..знам бе, просто не се сетих" - естествено това не го е знаела обаче...
Много ме дразни и софийският "начин на говорене"...
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
нервя се на думата "мензис"![]()
![]()
![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Първоначално написано от CooL_CheRRy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uber l337 pro g33k
da tova iПървоначално написано от ledenata_kralicA
Първоначално написано от CooL_CheRRy
Най се дразня когато някой попита:
Къв ти е комютъра тройка или четворка?
Мале как ми иде да фрасна тъпото ботско ламе което го казва...
uber l337 pro g33k
ц,много мразя,обръщението "awe",ама страшно много както и "we"...също така много се дразня,когато някой почне да слага "е" в края на глаголите...например като "ядеме","ходиме"...и така нататък..
![]()
сега не се сещам май за друго,но има и още неща![]()
f@nt@zi@
В старанието си да блеснат,някои хора от бившия ми ве4е клас употребяваха едни такива фрази и лефове дето...![]()
Например:
Кво ма гледаш кат натровен от гъби?
Тфа да не ти е баница с късмети?
Ко стаа е брато4ки?
Духай шпека!
Барай ме4а!
Де ма търсиш под моркова на сянка?
Дубре мааа!
Шунда!
Отивам да кенефирам!![]()
съгласна съм с тебе!Първоначално написано от fergieson
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
taka....zdraveite....draznqt me izrazi kato:6ti prusna krenvir6a,popotih sa po mejduvejdieto,6ta postruja na kastron,6ti sviq sadinkata,6ti svara zadnicata,6ti s4upa ostuklenieto,e6 go pa toz,6ti produham lukankata,hvani ma za 4etalq,6ti scepa u6nata mida,kamuni v bubrecite,6ti preseka vlagali6tniq sekret,6ti epiliram bidonq,ui maika,da ti vleze udobno,rubi6 mi,6ti prusna plik4eto,6ti spukam piko4niq mehur,moje li da ti opotrebq sanitarniq vuzel,sadinka,kastron4e,dulap,saivant,mustiq,4erpa ko,6ti prusna kotkata,kaka mi e vurtolet za 5 leva pravi trompet,kogato malka lapnah edna blizalka hubavo mi stana a ve4e sum golqma i lapam kato mama,KATO MAMAAAA,6ti osmu4a salamq,ebasi putkata,ra6ereni veni,ebu li q,lqgai za 3 ot 5 lea,na4ukai si go samostoqtelno,.............i mnogo drugi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vodka ~Flirt~ gotovi li ste za dove4era????
И мн се дразня някой като почне да говори на "човек" като обръщениеПървоначално написано от f@nt@zi@
![]()
"Тук е така" и "Това е България все пак".
11 tochka deaktiven profil.
Научи ли си вече? - това ме дразни наи-много
Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат.
Кога съм ви обидил бе тъпаци?
"ми..шанс"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Adski se draznq na " Iskam ta ! " Grrr, napravo mi burka v chervata...![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Ами мен лично ме "дразни" - миличко![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Не се сетих нищо, което ме дразни толкова колко "мензис.".
Ебати, звучи като кофа с домашна лютеница.
Тъпа история...
Saatana vittu perkele hate crew!
ооо, мензис е зло простохах, и на англ. - ваджайна о.О
както и сетре. и някой като ми говори за хлеб, пресно млеко и подобни. то и аз така понякога, ама чак пък толкова зле не съм.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Шта подлепа!
Шта удръста!
Шта учеша!
Шта харгасам!
Шта подлоста!
Ей,путко задръстена...
Още от малка се занимавам с народна музика...
Приятен ден!/Но след като вече са ми казали нещо задръстено/
Направо тези изрази понякога ме карат да захапя някой за врата!+![]()
В бившия ми клас имаше един, който казваше "Ша та удъръ", като ударението пада на последното "ъ"![]()
nai-mnogo me drazni nqkoi kato mi kaje "jiva i zdrava" tva napravo me poburkva ili good luck.....ama naposleduk kato se vbesq i az pochvam da gi kazvam tiq...a imashe edno mnogo qchko.....koeto super me kefeshe predi "sHeeeba deba kopele"![]()
най ме дразнят селските тарикатски реплики дето вече са се изтъркали до безумие от рода на "кефиш ма щи звънна" или "ша та изплюща", лазят ми по нервичките невероятно много.
както и лиготии като "бичкам те".
дразни ме много и 'ко си праиш' лелееееее тва като го чуя автоматично бия шамари, кво мога да си прааа -бъркам си в носа, чеша си петичката .... ааааааа![]()
както и Впредвид ... думата е ПРЕД-ВИД, а не из/под/над/в/предвид
алелуя.
Оооо, да! Това "Кефиш ма, щи звънна" наистина е много нервиращо. Сега се сетих и за изрази от сорта на "Кърти мивки" и "Утрепа рибата"И любимата ми дума - "сорка"
edit : Ееееее, как забравих и израза "Ало, Враца!" , както и лигавите обръщения като мило, миличко,мацка особено между момичета![]()
Аз пък мн се дразня на: "кърти мивки"....също "ЛЕК"(наслушах се в Бургас)мн е модерно това"кучко",някой да говори на "ма" и "бе"
също "френдка"...и определно тия английските глупости
също така и на "ловкам те","бичкам те" "дай цумка" бляяяя
-"мило","пиле","въх","въйй","спи Е",ядемЕ"....уффф
"бебчо","слънце"....."к'о стаааа" "мания","маниячка","Лице"