- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата
Момичета, гейовете възбуждат ли ви толкова, колкото нас момчетата - лесбийките? Винаги съм се чудил! Благодаря за отговорите предварително!
ne![]()
Не,отвращавам се от тях,нищо възбуждащо..
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
blqqqqqqqq
pulen otvrat
to4ka
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Не.Има голяма разлика.
/rossa./
ae kvo vi stava be hora..purvo na purvo v koi vek jiveem!?VSEKI ima prao da bude takav kakavto iska..v edna statia chetoh che gei ne se stava a te prosto se rajdat takiva...vaprosa e koga shte se osaznaqt..vse pak i te sa hora kakto vsichki ostanali. ne moje da se sudi za edin chovek ot tova s koi si lqga (e ima i iskluchenia).puk i mnogo "normalni" dvoiki pravqt analen sex...zashto togava kazvate che bilo gnusno i taka natataka...prosto si jiveite jivota pulnocenno ne se zanimavaite da diskriminirate dadeni hora samo zaradi tqhnata sexualna orientacia....ne samo che e tupo ami e i gadno....i vse pak ne zabravqite che v ochite na gospod nie vsichki sme ednakvi
![]()
![]()
Не знам в очите на Господ какви сме ,но в Библията хомосексуалистите се отричат.Освен това е доказано от много време ,че хомосексуалността е болест.Все едно да кажеш ,че и педофил не се става ,а се ражда и след време се осъзнава и гони малките момиченца от квартала?!И аз не трябва да го съдя този педофил ,защото и той е човек и има право да си ляга ,с когото си иска!
opredeleno NE)am sa pi4agi za priqteli
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Ами не,не ме възбуждат и не намирам нищо възбуждащо в тях.
mi mene li4no ne me vuzbujdat te ponqkoga me otvru6tavat no ako primerno vida nqkade dvama pregirnati ili da celuvat vinagi im se radvam neznam za6to kefat me mnogo kak se pravat na jeni no stigneli se do legloto spira i moqta radost
Kato cqlo nqmam ni6to protiv tqh ,no sas sigurnost ne me vazbujdat daje obratnoto-izklu4itelno me odvra6tavat
...
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
v nikakav slu4ai![]()
kato gledam mai sam edinstvenata koqto 6te otgovori "DA"!!!!moje i da e izvrateno no men mn me kefi gledkata na dvama muskulesti majagi koito se natiskat v rozovi sateneni 4ar6afi,naprimer!!E..ako moga da se vklu4a bi bilo po-dobre,no i samata gledka mi dostavq golqmo udovolstvie!!!![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ne![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Не, повръща ми се от тях (от гледна точка на сексуалните отношения), а иначе нямам нищо против тях.![]()
You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
I only care about today, tomorrow is too far away!
Мен личн не ме възбуждат даже ме отвръщават![]()
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Гейовете да мрат у канала!Първоначално написано от панамски
uber l337 pro g33k
blqkk nee..otvratitelni sa..
сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#
Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!
да се възбуждампо-скоро ми е отвратително и гнусно
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Гейовете съкс,лесбийките рулз!
uber l337 pro g33k
the^one idea si nqmam kak prosto mojesh da sravnqvash geiove s pedofili...tva sa si dve savsem razlichni neshta...e vij pedofilite podnali malkite momichenca (oshte poveche momchenca) veche naistina otvrashtavat....i sled kato go pishe tva v bibliata gospod znachi naistina mnogo si protivorechi i PAK kazvam az nqmam nishto protiv protiv geiovete vse pak ....hora kato hora