- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата
a nai golqmata gavra shte e ako nqkoi ot teq koito sa tolkova protiv geiovete osaznae nqkoi den che e takav![]()
Категорично НЕ![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
И аз нямам нищо протов тях,но те са болни.Тези хора не действат нормално.Природата ни е създала да се влюбваме в противоположния пол,а при хомосексуалистите това правило не е спазено.От там следва ,че те не са нормални и са болни ,както са болните от шезофрения.До преди няколко години и хомосексуалността беше към психичните заболявания.Първоначално написано от C0[mix
хахах болест.глупости.не знам как можеш да сравняваш шизофрения с хомосексуализъм.по тази логика и хетересексуалността е болест.тва са пълни глупости не мога да повярвам че дори си ги мислите.и хетеросексуалните се ебат в гъза ама тва за тях е нормално защо и за гейове да не е?относно тва дали ме възбуждат - не,но не ме и отвращават.те са си го избрали и щом им харесва нека си го праят и бъдат щастливи.
Преди умирах да гледам как двама мъже се сексят. Зависи от мъжете....но като садистична жена бих се изкефила.
ne,otvru6tavam se ot tqx.tiq hora sa s ovredena psixika. blqqqq
Дете, дете...няма хора с нормална психика, особено в днешно време.
Еми...нямам отношение,не ме възбуждат...никак даже.
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...
Изобщо не се възбуждам от гейове.Дори са ми "малко" гнусни.Но това не значи,че не ги приемам като хора.Обаче,какво правят в спалнята-не ща и да знам.
Животът ни е такъв,какъвто сами си го направим.Така че се сърдете на себе си,ако не ви харесва!
Първоначално написано от Vaniushkata
Хетеросексуалните олееееее не няма смисъл явно въобще не се виждаш какви ги пишеш?!Не е нормално пишката на мъжа да се вдига от вида на друг мъж!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Н така е създаден света .Не е нормално двама мъже да се боцат отзад,както не е нормално мъж да се кефи от секса с коза.И сега пак ще кажете "Как можеш да сравняваш зоофилията с хомосексуалността"Лесно и при двете има ненормално мислещи хора.
xa mi.. geiove ama i4 ne me vuzbujdat.. po mi e kef da gledam lizbiiki, vupreki che ne sum takava![]()
mn ste ograni4eni hora.trqbva da se dava 6ans na edin 4ovek nezavisimo dali e homo ili heteroseksualen.v po naprednalite strani ve4e e priet braka mejdu homoseksualni i se s4ita za ne6to normalno , ne se gleda s otvra6tenie na tezi ne6ta.trqbva da se vzima primer.