.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    C0[mix]_Girl
    Guest
    a nai golqmata gavra shte e ako nqkoi ot teq koito sa tolkova protiv geiovete osaznae nqkoi den che e takav

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Категорично НЕ
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от C0[mix
    _Girl]the^one idea si nqmam kak prosto mojesh da sravnqvash geiove s pedofili...tva sa si dve savsem razlichni neshta...e vij pedofilite podnali malkite momichenca (oshte poveche momchenca) veche naistina otvrashtavat....i sled kato go pishe tva v bibliata gospod znachi naistina mnogo si protivorechi i PAK kazvam az nqmam nishto protiv protiv geiovete vse pak ....hora kato hora
    И аз нямам нищо протов тях,но те са болни.Тези хора не действат нормално.Природата ни е създала да се влюбваме в противоположния пол,а при хомосексуалистите това правило не е спазено.От там следва ,че те не са нормални и са болни ,както са болните от шезофрения.До преди няколко години и хомосексуалността беше към психичните заболявания.

хахах болест.глупости.не знам как можеш да сравняваш шизофрения с хомосексуализъм.по тази логика и хетересексуалността е болест.тва са пълни глупости не мога да повярвам че дори си ги мислите.и хетеросексуалните се ебат в гъза ама тва за тях е нормално защо и за гейове да не е?относно тва дали ме възбуждат - не,но не ме и отвращават.те са си го избрали и щом им харесва нека си го праят и бъдат щастливи.

Мега фен
    Преди умирах да гледам как двама мъже се сексят. Зависи от мъжете....но като садистична жена бих се изкефила.

blqq

ne,otvru6tavam se ot tqx.tiq hora sa s ovredena psixika. blqqqq

Мега фен
    Дете, дете...няма хора с нормална психика, особено в днешно време.

Еми...нямам отношение,не ме възбуждат...никак даже.
    НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...

Град
    Disused Fane in Ruined Reliquary
    Изобщо не се възбуждам от гейове.Дори са ми "малко" гнусни.Но това не значи,че не ги приемам като хора.Обаче,какво правят в спалнята-не ща и да знам.
    Животът ни е такъв,какъвто сами си го направим.Така че се сърдете на себе си,ако не ви харесва!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Vaniushkata
    хахах болест.глупости.не знам как можеш да сравняваш шизофрения с хомосексуализъм.по тази логика и хетересексуалността е болест.тва са пълни глупости не мога да повярвам че дори си ги мислите.и хетеросексуалните се ебат в гъза ама тва за тях е нормално защо и за гейове да не е?относно тва дали ме възбуждат - не,но не ме и отвращават.те са си го избрали и щом им харесва нека си го праят и бъдат щастливи.

Хетеросексуалните олееееее не няма смисъл явно въобще не се виждаш какви ги пишеш?!Не е нормално пишката на мъжа да се вдига от вида на друг мъж!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Н така е създаден света .Не е нормално двама мъже да се боцат отзад,както не е нормално мъж да се кефи от секса с коза.И сега пак ще кажете "Как можеш да сравняваш зоофилията с хомосексуалността"Лесно и при двете има ненормално мислещи хора.

Голям фен
    xa mi.. geiove ama i4 ne me vuzbujdat.. po mi e kef da gledam lizbiiki, vupreki che ne sum takava

mn ste ograni4eni hora.trqbva da se dava 6ans na edin 4ovek nezavisimo dali e homo ili heteroseksualen.v po naprednalite strani ve4e e priet braka mejdu homoseksualni i se s4ita za ne6to normalno , ne se gleda s otvra6tenie na tezi ne6ta.trqbva da se vzima primer.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Ooo ne! Az sum momiche i da ti kaja: na men sushto poveche mi haresva da gledam dve jeni kak pravqt neshto si tam, dali shte se celuvat, dali drugo, otkolkoto dvama muje..ne ne, tva napravo moje da mi ubie vsqkakava strast, taka che eto ti otgovor i to kategorichen
    Blame the sin, not the sinner.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Блякс....ужасно е да гледаш гейове

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си