- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kostenurkata.....:(
taka...zna4i imam kostenurka i tq snese nqkvo 6ibano qice. Ko da q praq, tui qice 6te se izlypi li i vaob6te vs za tva mi kajte plssss
sgotvi go.
axxaaxxaxa "snese nqkvo 6ibano qice" leleee kefi6 me !![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
извинявай,че спамя и не ти помагам,и че се отнасям така към проблема ти,но като го прочетох това nqkvo 6ibano qice щях да се гътна от смях....хъхъхъхъхъхъххъхъхъ хъ![]()
![]()
![]()
![]()
are we horaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, seriozno))))))))))))))))) :P :P
![]()
![]()
Ми чакай,тя трябва да си го измъти сигурно.Водна или суха е?
/rossa./
suhuzemna e
Еми да,сигурно ше го мъти.Остави я-тя си знае.А ако малкото не го искаш го дай в някой магазин...
/rossa./
ne moga da razbera kvo ti pre4i qiceto? neka si sedi tam![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Ъм тази костенурка има ли мъжки?
Ако не се лъжа костенурките ...ъъъъъъъъ...абе ако няма мъжки,то може би това яйце няма да се излюпихм
nqkvo 6ibano qice хяхяххяхя съжлявам
Е кокошките да не би да се ебат сяка сутрин бе??Ама имат яйца.Но не съм сигурна,че костенурките са като кокошките![]()
/rossa./
Ами кокшките снасят яйца,но когато някоя кокшка измъти неоплодено яйце ми се обади...Първоначално написано от midian
Трябва петел за тая цел
При костенурките е същотоnqkvo 6ibano qice
![]()
abe kostenurka/koko6ka.. vse taq - edno i su6to sa \Първоначално написано от midian
/
![]()
![]()
даже може да си направиме извънредна форум среща , в която ще дегостираме яйцето на костенурката![]()
Абе то се вижда че няма да ти помогнем...по-добре питай някой учен![]()
/rossa./
axaxax temata e ludaaaaa
mi idi v edin zoo magazin i pitai ko da prai6
![]()
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
"kostenurkata mi snese nqkvo 6ibano qice" auuu ne!!! o6te me durji tva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
гхххъхъхъъхъхПървоначално написано от Sophie
май така е най-добре
айде,аз си лягам
Ако нещо стане с яйцето,пиши![]()
(малий колко спам сътворих)
те костенурките к'вито са бързи ще има да се припомпват 3 дни и 3 нощи докато се оплодят![]()
![]()
омлет "Де ла пеше"![]()
И следващия път предпазни мерки моля!
Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат.
Кога съм ви обидил бе тъпаци?
Хахахаха... Някакво шибано яйце... 2-3 мин. стоя гледам монитора и се хиля като... идиот![]()
. Аз ако съм ще го изям.
![]()
![]()
![]()
![]()
myhahahahaahahahaahПървоначално написано от Whisskas
Остави го да се развали и да завъди нови форми на живот и му се радвай и прави експерименти с негоили както половината форум сигурно вече ти каза - сготви го
Някой изобщо ял ли е някога яйце на костенурка?
![]()
абе стига глупости бе хахахаханищо няма да се излюпи от тва яйце най-много костенурката ти да пукне като яйцето ти пукне така на 1 приятели им умря костенурката
![]()