.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: iska da...

Hybrid View

Guest

iska da...

zdr, zna4i hodq s edno mom4e ot nqma i sedmica, no toi iska da me vodi u tqh, akza 4e tam nqmalo koi da ni pritesnqva i t.n. Ako otida moje li da iska sex ot men, za6toto mie mn rano za tva i ne go iskam o6te.E moje li

Голям фен
    Град
    Бургас
    Щом иска да се усамотите У ТЯХ...твърде е вероятно да си иска...но пък ти не се срамувай да го отрежеш

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    хахаха ета естествено че иска ... да не е "мека китка" пък и те кара в тях да се усамотите.... ама нещо мн бърза бее

Ами логично е,че ще иска,щом ти предлага да те води у тях,където никой да не ви притеснява.Но наистина е твърде рано,щом няма и седмица,откакто сте заедно,а и щом не си готова още,най-добре поговори с него и му обясни.Ако е момче на място ще те разбере.

Мега фен Аватара на iiirish
    ами ти какво очакваш да правите като идете у тях?! да се гледате в очите и да си държите ръцете ли ?! стига глупости, моето момиче, осъзнай се!

преди да направиш стъпката да идеш в тях проведете един дълъг и задълбочен разговор за секса. и както казаха по-горе, ако е момче на място ще те разбере

Супер фен
    Ми ти си решаваш, но не е ли прекалено рано.Все пак ходите само седмица.Мисля, че първо трябва да се запиташ какмо наистина изпитваш към него.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами може и да иска,но твое си е решението дали ще му дадеш.Вие ходите от седмица и нещо и не неормално толкова скоро да правите секс.Ако иска секс толкова рано е само за секса с теб.Ако държи на теб ще те пита дали искаш да го направите и това въобще няма да е толкова важно-по-важна ще е любовта.Но отиди в тях и виж какво ще стане.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Ami koi e kazal 4e e zaduljitelno da pravi6 sex s nego kato otide6 u tqh? Sigurno 6te gledate film ili ne6to takova...ako trugne...da pravi ne6to i ne se 4uvtva6 gotova...6te mu kaje6 4e ne iska6...

Голям фен
    Град
    Memphis
    e to nqma losho da te vodi u tqx i ne e kazano 4e zaduljitelno iska da praite sex prosto da mn e priqtno taka da se usamotite i da nevi pritesnqvat xorata moje samo se gushkate i da taka cuni muni
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Абе вие сте супер странни...Кво значи много рано.Всеки когато иска ше праи секс.А ти можеш да му откажеш винаги.

Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    Абе вие сте супер странни...Кво значи много рано.Всеки когато иска ше праи секс.А ти можеш да му откажеш винаги.
    е тва е =D>
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Emi spored mene moje i da neiska samo sexa ot tebe moje te zavede prosto u tqx i da si se gu6kate i celuvate kakto kaza Miki-Jones
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Супер фен
    ОЛЕ как мразя такива използвачи ..... Още от първата седмица не го ли е срам И аз бях с един такъв...И той някъде първата седмица и искаше да отидем в апартамента му където ги нямаше майка му и баща му,но аз отказах,той продължи и дори ми обеща да стои на еди колко си метра от мене но аз отказах и накрая го накарах да ме изпрати и повече не сме се виждали!!!

Guest
    edno mom4e super 4esto me kane6e v tqx,kogato nqma nikoi,oba4e nikoga ne e iskal sex!Ama tva se sly4va rqdko.v tvoq sly4ai po veroqtno e da iska sex

Голям фен
    Град
    Memphis
    e shto vurvi kakvo tolkos moje samo da iska da si te pogushka savsem drugo e kogato ste zaedno i taka ste samo vi ne e kazano 4e trqbva sex da praite idi
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    abe momiche verno q se zamisli toq istinsko gadje li ti e ili nqkuv deto iska samo da te ch**a i posle aide chao i sbogom...nali ne iskash tova da se sluchi!??? purvo se zamisli nad tova..puk nai veroqnoto na tova koeto popita e da iska sex...

Тъпия
    Guest
    Еми момиче според мен тоя пич иска да те изпраска яката обаче според мен няма значение че ходите само седмица и 2 дни да ходите ако го искате и двамата ЗАЩО НЕ според мен това е напълно морално да правите SEX

nqma koi da vi pritesnqva = toi iska da pravite sex.kaji mu che ne si gotova z atova za da ne stane gaf.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си