- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- колко често си епилирате краката?
става въпрос само с епилатора..аз съм моми4е и го правя 2пъти в седмицата и като ги махам не са наболи вси4ки косми и явно затова го правя след 3 дни някъде пак..дали е по-добре да изчакам всички да порастнат и тогава чак да ги махна наведнъж?и вие колко често си епилирате краката?
Ami ne znam az li4no ne si brasna krakata za6toto mi e po hubavo da sa kosmqsali a i prez zimata mi toplqt mn hubavo\
/
![]()
На 15-ти за втори път.Ужас!Пак идва страшната болка...Все пак за морето обаче трябва да съм лачен =)
po 1 pyt na sedmica
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Когато ходя на кола маска-на 10 дни.
1-2 pyti sedmi4no kakto doide...ama ne6to mu se drazna na epilatora mn propuska mu4a se po 4as-4as i ne6to i pak ostavat razni kosum4eta
![]()
{{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}
Аз моите през ден ги оправям пък.
Нещо,което не те убива те прави по-силен!!
Mi az lichno probvah i mn chesto i mn rqdko ne e hubavo mn chesto da se epilirate 1-vo za mn kratko vreme kosmite ne sa porasnali dobre za da gi hvane epilatora i pak ne stava hubavo prosto nqma smisyl nai rano na edna sedmica probvala sym i na dve za krakara stava no ako izchakvate mn dylgo vrme pyk poveche boli i poveche vreme trqbva taka che 1 sedmica si e dobre![]()
mi 1-2 pyti sedmi4no![]()
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
Аз пък си епилирам краката 1 път на 2-3 седмици-космите ми растат много бавно![]()
Na 10 dena si gi epiliram
prez 3-4 dni![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
1 put v sedmicata nqkude,moje i po-4esto.
moq nevinnost i greh.....
и азПървоначално написано от hollaback_girl
![]()
толкова често,колкото е необходимо...не си засичам време,защото никога не е едно и също...
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Еми различно...не съм си засичала за колко време ми растат косамчета,а и е различно...но близо 1 пат на 9-10 дни (тогава започват да ми излизат малки косъмчета)![]()