- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сънища :(
така нека преди да ви кажа какво сънувах, искам да подчертая че си имам приятел, от около година, не сме правили секс, но сме говорили за това много пъти и вероятно ще го направим скоро защото много се обичаме. Той е на 17, аз съм на почти 16..това е вторият ни път заедно..(това го пиша за тези които се интересуват от подробности по отношение моя проблем и да може да ми помогнете ((нали за това е форумът)) )
А, и също да добавя че никога не съм изневерявала на гаджето си, нито той.
Така......преди няколко седмици сънувах как няколко човека, включително аз, приятеля ми и още няколко приятели отиваме на някаква екскурзия, на която по-късно аз се целувах с един от приятелите на гаджето ми и точно преди да правим секс той ни хвана, разсърди ми се и ми каза че късаме и аз се съхбудих супер объркана ( въпросният човек с който се целувах го познавам и ми е мн добър приятел)
Не обърнах внимание на съня ...
Обаче след още няколко дена сънувах ОТНОВО един мой съученик, с него се целувахме и точно преди да правим секс нещо стана и не правихме
Отново не обърнах внимание (казвам си че въображението ми си прави шега с мен и подминах случката)
Преди няколко дни аз пак сънувах поредният сън...с един друг съученик от моя клас -> бяхе заедно, целувахме се и правихме секс (този път) ((забравих да спомена че и преди съм го сънувала))
И тази вечер !!! пак този странен сън..с друг човек ->>> този път приятел на гаджето ми и мой също, правихме секс, сичко и накрая отидохме при гаджето ми в другата стая и се правихме че нищо не е станало...
Въпросът ми е -> За бога какво ми става, защо сънувам такива неща и то 4 пъти през малък интервал от време... моля някой с мнение по въпроса да ми каже какво мисли [-o<
Mi mai ve4e mnogo ti se iska da pravi6 sex s priqtelq ti ,no ne znam za6to ne6to o6te vi spira!I poradi tazi pri4ina podsyznanieto ti syzdava takiva syni6ta!6tom katotolkova se obi4ate kakvo 4akate?![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ii ili ima6 ogromno VUTRE6NO jelanie za sex ,ili priqtelite na fr ti mn te kefat ..
abe vs si idva ot vutre..obiknovenno suni6tata sa- tova koeto vutre6no podtiskame i jelaem,nie go interpretatirme v suni6ta..
Ами...искаме, да, но защо сънувам неговите приятели и как правя секс с тях а не с него![]()
![]()
ami pri men lichno ima ne6ta koito kato gi sanuvam mn 4esto stava...ta si mislq de da ti bqh priqtel.....
ta po temata.....ne moga da razbera....obichate se, hodite po4ti godina i ne ste pravili sex a mn vi se iska....ne znam kakvo vi spira, a tova 4e mozukut ti podsuznatelno ti dava signali ozna4ava 4e si napulno gotova i go iska6.....awe kato cqlo ne mojem da otg sigurno na tozi vapros.....vse pak mozaka e zagadka.....no naistina sanuva6 mn stranni sani6ta.....
Ами всъщност през тая почти година ние сме ходили 2 пъти и първият път не беше много...хубаво и незнам защо като се разделихме и после като се събрахме и всичко се промени, все едно сме други хора ( и аз немога да си го обесня) и от 2рото ни събиране минаха няколко месеца все едно сме почнали на ново- първа целуфка, разходки прегръдки, това да не искаш да се разделиш с другия - един вид духовно отдаване, сега от няколко седмици май и на 2мата мн ни се иска и аз понеже съм си срамежлива само му намеквах разни работи и той един ден ме попита - абе ние верно защо не сме правили секс - и аз казах - ами защото не си си поискал - и той - уау как ме нацепи![]()
и предполагам че сега си зависи само от времето :}}}
но не това ми е проблемът а защо сънувам приятелите си и неговите също - кефят ме, но като приятели, няма физическо привличане, уффф абе нз и аз![]()
не дсе притеснявай, аз постоянно сънувам съученичките си, ето неска сънувах 2 от тях на веуднъж. А при тебе понеже си момиче най вероятно или имаш мъжко подсъзнание, или имаш извратено курвенско подсъзнание, не знам те разбирам много от женска психика.
направо ме забиПървоначално написано от pavellludiq
![]()
Аз друго обеаснение нямамнякой ако има да казва
![]()
skapa prosto veche mnogo ti se iska da pravish sex...![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Ем може би ти трябва смяна на гаджето, шегувам се иначе предполагам, че ти се подсказва, че си готова за полов акт с Приятеляти тоест ( щом с приятели мога начи с гаджето ми ... )
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "