- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпроси-Удължаване и изправяне на косата ...?
Бихте ли ми разяснили как става удължаването на косата,начините,колко време трае,колко пари струва,как се поддържа...?Какво представлява това изправяне на косата с ютияМоята коса си е права само дето имам манията да си я правя с идеялно право връхче ,защото ме кефи ама с преса става малко бавно и бях чула това за ютията
А и за какво служи прозрачната пудра и бихте ли ми казали някоя хубава марка.10 х предварително.
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
uduljavaneto na kosata stava kato za tvoiata istinskata zahvanat druga s edni perli(ne se vijdat) i mojesh da si ia napravish kolkoto iskash dulga... ne znam kolko struva...cenite postoianno se promeniat..
a za iutiata...edna priatelka vednuj probva. ne znam kak tochno... ama stoeshe dobre samo purvia den. posle kato prespa kosata i stana UJASQNA, mnogo ujasna daje bih kazala. i kato se izlupa sushtata rabota... az predpolagam, che nshto ne e napravila kakto triabva i ia e izgorila tvurde mnogo... ama vse pak ne te suvetvam da probvash. s vaksa ima sushtia efekt...
za pudrata ne znam...sorka
ми значи удължаването на коса е 2 вида:
1.с изкуствени кичури които се захващат за други кичури на тила
2.с няква машинка дети забивала косъмчетата по кожата на главата(не боляло)
цените са наистина променливи,не мисля че има под 300-400лв,зависи колко дълга искаш
за изправянето с ютия: не ти препоръчвам да пробваш
ами на дъската за гладене тр да си сложиш главата да може косата ти да 'легне' на дъската и започваш да я гладиш ама тр да я опънеш да е права, абе купи си керамична преса и тва е
успех![]()
Отвори очите си виж красотата пред теб
това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...
Абе как направо с ютията върху косата???Та тя ше се опърли!!Тряа да я покриете с нещо/кърппа например/.
/rossa./
stiga ste si gorili kosite s tiq iutii we vie normalni li ste..efekta e momenten a sled tova kosata ti stava kato slama 6oto taq pra i gore6tina e izsmukala cqlata vlaga na kosata i e super suha..ne si igraite ako ne iskate da ople6iveete
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham