Намерих няколко теми, но една беше свързана с "Биг Брадър", а другата беше питане към момчетата за "лошите момичеТА".
Та, въпросът ми е "Защо харесвате/или не лоши момчета?" Снощи си говорих с едно момиче, което харесвам, дори обичам.Както се опитвах да я предразположа за да разбера как вървят работите с гаджето(понеже не искам да развалям връзки) й и тя ми каза какво мисли за момчетата... Разговорът започна леко мудно, после 2 часа никой не можеше да ни откъсне от мохабета.Попитах я защо са пред разделяне и тя каза, че бил прекалено добър с нея и е имало прекалена хармония във връзката им.Много се озадачих.Попитах я какво търси тогава и тя каза, че обичала лошите момчета, такива, които в един момент си мислели, че не им пука за нищо, а в друг - за всичко.Със леко сърдит поглед и т.н.
Накрая се намирах в тъча, какво точно намирате за добро в това (защото съм на 99.9% сигурен, че и тук има момичета, които мислят така) да не ви обръщат достатъчно внимание, да се държат, като че ли не им пука (или наистина да не им пука) и т.н.