- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дискусия: Лоши момчета
Така... глупостите, които прочетох до сега:
1. Добрите момчета са страхливи педалчета, неспособни да остояват позицията си
2. Лошите момчета са тръпка, защото третират приятелките си, като стара чеснова глава(боклук)
3. И едните са добре и другите са добре, но жените ОТНОВО демонстрират, че не знаят какво искат.
4. Едните се котират от тринадесет до деветнадесет годишна възраст(при жените), след което биват покрити с давност, а другите - цял живот.
Извод:
1. Жената не знае какво иска
2. Жената често си мисли, че знае какво иска, но не знае
3. Жената иска всичко, което си мисли, че може да има, за да го изгуби в по-късен етап, когато няма да има нищо
4. Жената просто не знае какво иска
5. Аз съм сексист
He who runs with aggression walks with no dignity
=D>Първоначално написано от Crafter
Точно така!Първоначално написано от valantain_love
Човек обича да му е трудно за тва толкова се харесват тия "лоши момчета"....ако е лесно,няма да е интересно...и все пак всеки си има вкус![]()
Е ок,харесва ги,ама все пак е най-добре да няма любов в тези връзки.Защото представи си се влюби в такова момче,което е "лошо" ,дава всичко да е с него,заедно са,но той не се интересува от чувствата й и т.н.
Лоши момчета малко или мн всяко момиче мечтае или не мечтае а може би желае да има поне една връзка с лошо момче,значи аз лично не харесвам човека до мен да се съгласява с всичко което кажа,мразя да е винаги на едно мнение като моето.Харесвам момчета които могат да ми предложат нещо различно от останалите,не говоря за материално,защото аз не съм материалиска и за мен не е важно колко пари ще има момчето,под различно да не ми сваля звездите като всички останали,да не се прави на нещо което всъщност не е и да не ми казва колко пари имат родителите му и т.н,а просто да бъде себе си да се забавляваме във всеки един миг и дории да спорим понякога,да е човек които живее ден за ден,просто да прави това което му харесва и да не се оплаква колко жесток е живота,а да се наслаждава на мига и на това което има.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Случват се и такива неща доста...на мен същоПървоначално написано от koalka
На мен лично не ми харесват лошите момчета. Да ми се прави на важен или да ми стъпква самочувствието и достойнсвото по някакъв начин - няма да стане. Нито аз мога да обичам такъв човек, нито той наистина ще ме обича. Какъв е смисълът тогава? Заради тръпката..Извинявам се много, ама за мен това не е тръпка, а напълно безсмислено губене на време и много болка от страна на момичето, ако има по-силни чувства. Но само не мога да разбера защо като кажеш "лошо момче" и първата асоциация с момчетата, които не са такива, е "слабохарактерни". Това, че не се държи като лайно, не значи, че му е слаба душицата. Може да е добър и мил и все пак да не ти лази в краката. Има много разлика между някой, който е внимателен с теб, и някой, който ти ходи по гъза постоянно и се съгласява с всичко, без да има собствено мнение.
Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Хмм, въпреки че съм момиче, съм съгласна- в повечето случаи е такаАз не си падам по тоя тип "лоши момчета", защото за тях думата е друга- дришльовци (това е новата думичка за месеца, която един от класа ми е научил и в този случай ми се струва доста подходяща
). Ae и не се мъчи много-много да ни разбереш- невъзможно е
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
не обичам да цитирам, но съм съгласна с това мнение...Първоначално написано от teardrop
Аз не харесвам "лошите момчета" или да речем да, но само на снимка или за единния флирт - нищо повече. Не мога да изпитвам някакви чувства към такива дето хич не им пука с кого са, важното е да има там някокй. Ще пораснете и ще разберете, че любовта е много повече от това да се натискаш с някъв, после той да не ти се обади, после да ти се обади щот си търси с кой да се е*бе и т.н. А за момчетата дето тичат след момичета... те пък са другата крайност, ама лично според мен поне по-добрата.
Едно момче трябва да има подход, да се държи добре с момичето, коието въбще не означава да няма свое мнение или нещо подобно![]()
Tvyrdo zaiaviavam che gi haresvamOtkakto se pomnia takiva momcheta me karat da se chuvstvam mnogo dobre, bila sym i s drugia tip "dobri momcheta" i ne mojah da izdyrja ... prosto vinagi sa mi ugajdali, koeto vyobshte ne mi dopadashe
A "loshite momcheta" sa si loshi momcheta :P
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
xmmm.....lo6ite mom4eta sa mi slabost.....s takuv tip mom4e nikoga ne ti e sku4no.....i ne 4e obi4am da ti4am sled mom4etata ama e po trudno i zabavano da go spe4eli6...
![]()
Не харесвам момчета, които се държат така като че ли не им пука за теб, или те унижават пред другите за да блеснат, а когато са с теб са милички. Изобщо не ми се нрави това поведение! Имам пример пред очите си че този род момчета са пълни комплексари. Моя "приятелка" ходи с такъв, той е точен пример за лошо момче (не му пука за нея, само я лъже и други такива), но явно любовта е сляпа явно! Твърдо заявявам че изобщо не могат да ме впечатлят! А ако става въпрос за палави момчета, това е друго нещо![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Съжалявам, ама за пореден път се убеждавам колко тъпи са някои момичета. Как може да предпочитате момчето да се държи зле с вас??? Ужас!
Такива дето ми се правят на интересни и една минута не мога да ги търпя![]()
Mi haresvat mi loshite mom4eta , no da znaqt koga trqbva da sa lo6i.![]()
Чакайте малкоИма си неща, които аз например не харесвам с тях ... на нито едно момче, било то лошо или добро не позволявам да се държи с мен зле или пък да ме злепоставя! Харесвам това, че например е с мен една нощ( не говоря за секса), пали ме, кара да се чувствам на седмото небе, обещава неща, които знам че няма да изпълни, въобще кара ме да се чувствам като дългогодишната му приятелка или бъдещата, а след това на сутринта просто го няма ... с което ме кара да продължавам да го искам, но си имат и граница тези неща .... имам си глава на раменете, знам кога да кажа край и как да завържа сериозна връзка ... което далеч не ми пречи да харесвам и този тип момчета с този тип поведение ... не е необходимо да се обиждаме, мисля !!! Ако иска някой може и да го правим
![]()
Съгласна съм с горното мнение, но аз примерно не съм и твърдяла обратното ... казвам сегашните ми предпочитания и тези до сегашните ... нищо повече
абе незнам кфи харесвам ама само 'лоши' ми се падат.. хаха ам може би и щото аз съм некфа по луда и тия добричките се стряскат нещо.. абе знам ли.. като се замисля наистина 'лошите' са по яки.. поне за мене.. се пак си е субективно кой какво възприема като лошо и добро..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Bad boys, bad boys.
What you gonna do?
What you gonna do
When we come for you?![]()
А бе, каквото и да си говорим всичко си зависи от годините и манталитета на момичетата. По-младите харесват 'лошите', защото им е по-интересно, а пък по-зрелите (не само физически, но и на ментално ниво) харесват по-улегнали момчета/мъже, защото им предлагат сигурност, чувство на зрялост и у момчето/мъжа.
Абсолютно съм съгласна. Просто има предизвикателство и това ги прави много по- интересни. А и аз съм такъв тип човек, че ако съм с някой добричък направо ще го побъркам милия.Първоначално написано от Friend_witH_Benefit
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
malko e slojno...ob6to vzeto lo6o mom4e ne e v bukvalniq smisal...a pi4 koito se pravi na nepukist a vsa6tnost e golqma du6ica...
davam primer ot dosta vreme sam vlubena v edni sladur i mai ne sam mu bezrazli4na,oba4e kat se zase4em me gleda pravo v o4ite i ako az ni6to ne mu kaja podminava,pravi se 4e ne mu puka,no to se use6ta...kat poiska cigara moje edin 4as da otkara.cqlata istoriq si e sbarkana no ideqta mi e 4e moje prosto da te podludi ako znae6 4e izpitva ne6to a se pravi 4e ne mu puka...otdelno 4e v 4ove6kata priroda(jenskata)e zalojeno da si tarsim problemite,za6toto 4ovek koito se darji taka ne moje6 da go zabravi6 i prodaljava6 da ti4a6 sled nego i da si prosi6 vnimanieto mu. zvu4i tapo no e taka
edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand
Лоши момчета?Има много типажи лоши момчета....Аз харесвам обърканият,недостижимят,за бъркващ се в проблеми,но отговорен.Не малките комплексирани момченца,свалящи всичко що има цици,само за да се докажат.
Защо ги харесваме?
Много по-сладко е да си извоюваш прегръдка,от човек,който не ги раздава току-така,отколкото някой да те прегръща дори когато искаш да си сама.Когато успеем да влезем под кожата на този тип,вътрешно чувстваме удовлетворение,зажото сме се доказали като жени.Поне за нас![]()
След което ви омръзва и си тръгвате... колко типично.Първоначално написано от Ескада
He who runs with aggression walks with no dignity
Не,не...отношението към противополжния пол като към "плячка" не е правилно от ничия страна.Имах предвид,че всеки вътрешно иска да се докаже,и мъж и жена,като "ловец",то ни е в природата и несъзнателно го правим в даден момент...Лично аз,ако реша,че искам да съм с някой,или ако е "лошо момче" и искам да го спечеля,първо си задавам въпроса дали наистина го искам...Не обичам да си играя,а и повечето момичета не обичатПървоначално написано от Crafter
![]()