Лоши момчета? Защо ли всички казват на малкото дете "не прави това, не прави онова" ? Защото е лошо.. лошото е забранено. А какво прави жената най-добре - желае и взима забраненото. Въпреки, че съм убеден за осъзнаването на безнадеждната връзка, жените го правят всеки път. Има много видове лоши момчета. Единият са си по природа такива, и под това имам предвид обстоятелства, които не зависят от въпросните индивиди. Било то проблеми в семейството, в приятелската група или възприятие за живота. Има ги и професйоналистите - те вече знаят какво правят и са лоши защото искат да си хванат поредното девойче на въдицата. Според мен вторият вид са по-безобидни, защото осъзнават какво правят и хм... не са чак толкова лоши, поне е нарочно и не е толкова сериозно. Искам да кажа, че неосъзнатото "лошо" действа по-"добре" на психиката и причинява повече вреди. Всички лоши момчета се крият зад някаква си "груба" черупка. Е да, но и другата крайност - лепенка до край, дето угажда непрекъсанто, звучи много хм... все едно зависим мазохист.
А това, че ВСИЧКИ момчета си падат по лошите го казах най-вначалото. Кое ще избереш - една огромна, зряла, твърда, кисела ябълка или някаква малка, мека, кашава, но адски сладка? /тъп пример, но ... /