- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дискусия: Лоши момчета
Намерих няколко теми, но една беше свързана с "Биг Брадър", а другата беше питане към момчетата за "лошите момичеТА".
Та, въпросът ми е "Защо харесвате/или не лоши момчета?" Снощи си говорих с едно момиче, което харесвам, дори обичам.Както се опитвах да я предразположа за да разбера как вървят работите с гаджето(понеже не искам да развалям връзки) й и тя ми каза какво мисли за момчетата... Разговорът започна леко мудно, после 2 часа никой не можеше да ни откъсне от мохабета.Попитах я защо са пред разделяне и тя каза, че бил прекалено добър с нея и е имало прекалена хармония във връзката им.Много се озадачих.Попитах я какво търси тогава и тя каза, че обичала лошите момчета, такива, които в един момент си мислели, че не им пука за нищо, а в друг - за всичко.Със леко сърдит поглед и т.н.
Накрая се намирах в тъча, какво точно намирате за добро в това (защото съм на 99.9% сигурен, че и тук има момичета, които мислят така) да не ви обръщат достатъчно внимание, да се държат, като че ли не им пука (или наистина да не им пука) и т.н.
"LOSH" ...zavisi si ...ako e losho momche v palaviq smisal dobre ama ako se darji zle.....
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
може би защото като знаеш, че нещо не е напълно твое, във всеки един момент се стремиш да го спечелиш, има тръпка, като някаква надпревара е.. "забраненият", ако мога така да го нарека, плод е най-желан![]()
хората винаги се стремим към това, което нямаме, в случая - любовта на еди-кой-си човекнищо не е толкова сладко, когато ти е даденост
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Как да обясня да е мил да е нежен но понякога да бъде лош...Дано си ме разбрал...![]()
Аз също харесвам лошите момчетаНякак си има повече тръпка,мислиш си защо се държи малко недостъпно и се прави на голям инат.Така повече се привързваме към някое момче.На мен например ми е много безинтересно,когато момчето е яко хлътнало по мен и във всяка ситуция си показва чувствата,все каквото кажа аз например:Къде 6те ходим-където каже6,ако на теб ти се гледа филм и на мен ми се гледа филм,ако ти се разхожда и на мен ми се разхожда... Не че искам да ме командва ама е така като гледам че си е само мой,че няма да ми изневери,иска да е постоянно с мен.Някак си...минава ми тръпката поне на мен.Това може да е и защото никога не съм изпитала да съм с момче,което много съм харесвала и съм искала да съм с него
С досегашните ми гаджета е имало само симпатий от моя страна...Нз може ми заради това ми омръзва
![]()
Можеш да затвориш очите си за неща,
които не искаш да виждаш,
но не можеш да затвориш сърцето си за неща,
които не искаш да чувстваш!
Това за филмите и т.н. - има го, но е просто от силни чувства, ако перифразираме малко думите ви излиза, че искате да сте с човек, който ви обича по-малко, отколкото с някой, който изпитва МНОГО силни чувства към вас и знаете, че във всеки един момент може да разчитате на него...
Не аз например ти казах,че искам само понякога да се държи като момче иначе да е мил и нежен..Първоначално написано от minor
Разбрах ти и първия пост, ама сега направо ме тресна в земятаПървоначално написано от Krem4eto
Значи да си мил и нежен значи да си гей (п*едераз, п*едал и т.н.
), а да се държиш като момче - да си лош и да се правиш, че не ти пука за нищо....
![]()
Според мен момичетата харесват лошо момчета заради тръпката която им дават!
хора недейте така...
като пораснете още малко ще разберете истината... а тя е следната:
когато човек ходи още на даскало, или мама и тати го издържат, плащат му телефона и т.н. живота е доста лесен. затова повечето момичета на тази възраст гледат да им е интересно а именно като се заиграват с "лоши момчета". но повярвайте ми, след няколко години като започнат истинските ви проблеми, и ако сте преживели маса лоши (ама наистина лоши) неща за отрицателно време... всичко което ще искате е спокойствие - поне когато сте с приятелката / приятеля си да ви е спокойно, да няма караници, да знаете че някой ви обича - истински, и че 100% може да се разчита на него... надали тогава ще се сетите и ще ви се прииска "лошото момче", което да не ви вдига телефона и да се прави на интересен.
=D> =D> =D> Няма ли тръпка,любовта не е любовПървоначално написано от sisk@
Можеш да затвориш очите си за неща,
които не искаш да виждаш,
но не можеш да затвориш сърцето си за неща,
които не искаш да чувстваш!
Само първият пост съм чел и отговарям на него...
По заблудено животно от момичето няма. Почти всички въобще не искат да им угаждаш. WTF! Много приятелки са късали с приятелите си заради това, че им угаждали за всичко, били 100% на тяхно разположение и т.н. Отдавна и аз бях така, но го осъзнах доста бързо. Трябва се отнасяш сравнително зле! Трябва да те уважава и да разчита на теб, но в никакъв случай да не се превръщаш в роб. С годините това им мислене отива на заден план, но продължава да играе рола във взаимоотношенията.
Е са например от 1 седмица на една приятелка само и угаждам, каквото каже го правя, където каже отиваме и почна много да ми лази по нервите, защото непрекъснато е недоволна. Едва ли не иска да ми каже, че съм прекалено лесен, а никога няма да ме има това момиче. Е са обръщам друга страница, ще правим само каквото аз кажа и после ще я отрежа да видя дали ше ми се моли. И съм сигурен, че ще го направи.
![]()
Аз обичам лошите,но не всмисъл някой на когото да не му пука-ами някой палав в такъв смисъл.Иначе искам да знам че мога да разчитам всеки един момент на него и че ме обича.Но ако не е палав къде е тръпката тогава![]()
Ами не ми харесват лошите момчета.Не искам в един момент да е готов да даде живота си,или така поне да ми казва,а само в следващата минута да му изтичат очите по някое друго момиче.Предпочитам само приключенски настроените момчета.Да обичат да се забавляват,но не като скачат от "маце"на "маце".Мисля,че едва ли бих се състезавала за вниманието на такова момче.
аз не съм от тези, които харесват лошите момчета. такъв човек е нестабилен за сериозна връзка. какво впрочем може да ти даде той?! един вид несигурност! днес те обожава и боготвори до небето, а утре едва ли не не те смята за достойна да бъдеш с него!!! каква изобщо е логиката да си с такъв човек?!
ne sme zabludeni jivotni!!!
prosto ne iskame da postoianno niakoi da se griji za nas, nakudeto i da se oburnem, toi da e tam, kakvoto ida zapochnem da pravim, toi ili da zapochne s nas, ili da se vkluichi posle... Az prosto obicham svobodata... imam si bashta, za da se griji za mene, priateli, za da me razbirat i gadje...poniatiata sa MNOGO razlichni, gadjeto ne e priatel, s kogoto pravish i drugi neshta, gadjeto si e GADJE!
а бе зависи в какъв смисъл "Лош" ??? палав или zyl,gaden,... ???))
Аз лично си падам точно по лоши момчета,но не в смисъл на грубияни.Така е ,защото с тях винаги ти е интересно и винаги можеш да очакваш неочакваното.Така връзката няма да се изчерпа и да стане рутина.Но с такова момче никога не можеш да имаш дълга връзка.Това е кофтито в ситуацията...
Животът ни е такъв,какъвто сами си го направим.Така че се сърдете на себе си,ако не ви харесва!
Кажи си го, ти си нимфоманка.Първоначално написано от love_all
![]()
Ех тея "лоши момчета" бе.И аз си падах по тях.И все още си падам де,но започнах да се осъзнавам.Някак си тръпката с тях е по-силна,абе различно е.Но пък понякога точно тази "различност" е много гадна-кара те да страдаш и да се чувтваш пренебрегнат.Не знам.Аз така го разбирам.
Нещо,което не те убива те прави по-силен!!
]Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Като и прочетох поста, това беше първото, което ми дойде наум да кажа, хаха ....
Да подчертая - като казвам лошо момче нямам предвид такъв, с когото не ти е приятно, не те развеселява и т.н. Като го пиша имам предвид за хората, които си мислят, че нито една не е достойна за тях, големи непукисти са, дори, когато става въпрос за нещо важно, не са авантюристи, дори един вид са мързели, но не в прекия смисъл, когато им кажеш "Обичам те!" например, те да казват "Ами, добре.."
Аз обичам да се грижа за приятелката си, да й правя изненади, да я разсмивам и други, естествено всеки си има лична свобода и т.н., затова не държа да сме заедно 24/7....
Ами аз мога да кажа,че така наречените "лоши" момчета са общо взето едно предизвикателство...човешк та природа в тва отношение е доста мазохистична,трябва някой да ти скача по нервитеВ смисъл като бях по-малка и аз ужасно мн си падах по такива момчета,дори голямата ми любов беше такъв.С времето разбрах,че с тях многор ядко се получава връзка като хората,дойде ми ъкъл в главата и се ориентирах към момчета,на които можеш да разчиташ.Но ето,че скоро пак се подлъгах и всичко приключи скорострелно бързо.Въпреки,че и "лошите" момчета могат да страдат,даже повече от "добрите"...но трудно се дават признавам
![]()
Не очаквах, че някой ще повдигне тази любима за мен тема... и аз съм бил такъв и това не са "лоши" момчета, а просто такива, които имат нужда от някаква черупка, която да ги предпазва, която да поема и издържа на ударите, знам че е така и аз съм бил поставен в същото положение...Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
И аз съм точно като приятелката тиМисля,че прекалената хармония разваля отношенията м/у момиче и момче,а това да накараш едно лошо момче,на което не му пука за почти нищо да му пука за теб,да го промениш-това вдига адреналина и зарежда и двама с мн любов и страст един към друг.И двамата стигат заедно до хармонията,ти като го промениш и го научиш да обича и той като осеща твоята любов.Абе мн е готино така
![]()
сори бях азПървоначално написано от Анонимко
![]()
*<>*Не е важно,колко пъти ще паднеш,*<>*
*<>* важното е да*<>*
*<>*станеш и да продължиш напред*<>*