Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Само първият пост съм чел и отговарям на него...
По заблудено животно от момичето няма. Почти всички въобще не искат да им угаждаш. WTF! Много приятелки са късали с приятелите си заради това, че им угаждали за всичко, били 100% на тяхно разположение и т.н. Отдавна и аз бях така, но го осъзнах доста бързо. Трябва се отнасяш сравнително зле! Трябва да те уважава и да разчита на теб, но в никакъв случай да не се превръщаш в роб. С годините това им мислене отива на заден план, но продължава да играе рола във взаимоотношенията.
Е са например от 1 седмица на една приятелка само и угаждам, каквото каже го правя, където каже отиваме и почна много да ми лази по нервите, защото непрекъснато е недоволна. Едва ли не иска да ми каже, че съм прекалено лесен , а никога няма да ме има това момиче. Е са обръщам друга страница, ще правим само каквото аз кажа и после ще я отрежа да видя дали ше ми се моли. И съм сигурен, че ще го направи.
Плюя на всякакви такива момичета...мразя да ми се правят на интересни...а това, че обичам да угаждам няма да си го променя...баси и животните значи...много се нерва от това...трябвало да не и обръщаш много внимание...ква връзка е тва...лоши момчета...аре бегайте от тука бе...фанете си някой гангста от улицата тогава...