Цитирай Първоначално написано от teardrop
На мен лично не ми харесват лошите момчета. Да ми се прави на важен или да ми стъпква самочувствието и достойнсвото по някакъв начин - няма да стане. Нито аз мога да обичам такъв човек, нито той наистина ще ме обича. Какъв е смисълът тогава? Заради тръпката..Извинявам се много, ама за мен това не е тръпка, а напълно безсмислено губене на време и много болка от страна на момичето, ако има по-силни чувства. Но само не мога да разбера защо като кажеш "лошо момче" и първата асоциация с момчетата, които не са такива, е "слабохарактерни". Това, че не се държи като лайно, не значи, че му е слаба душицата. Може да е добър и мил и все пак да не ти лази в краката. Има много разлика между някой, който е внимателен с теб, и някой, който ти ходи по гъза постоянно и се съгласява с всичко, без да има собствено мнение.
не обичам да цитирам, но съм съгласна с това мнение...
Аз не харесвам "лошите момчета" или да речем да, но само на снимка или за единния флирт - нищо повече. Не мога да изпитвам някакви чувства към такива дето хич не им пука с кого са, важното е да има там някокй. Ще пораснете и ще разберете, че любовта е много повече от това да се натискаш с някъв, после той да не ти се обади, после да ти се обади щот си търси с кой да се е*бе и т.н. А за момчетата дето тичат след момичета... те пък са другата крайност, ама лично според мен поне по-добрата.
Едно момче трябва да има подход, да се държи добре с момичето, коието въбще не означава да няма свое мнение или нещо подобно