- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- da skriem li ot na6ite
Maika mi i ba6ta mi giveqt i rabotqt v 4ugbina.Vru6tat se vku6ti vednug godi6no za po 2-3 sedmitzi.Taka e ot 2 godini nasam,az sum na 18,sestra mi e na 14.S neq sme na kvartira ot nqkolko mesetza.Predi sedmitza tq razbra 4e e bremenna.O6te e v purviq mesetz.Tui kato az ne sum i nastoinik,ne moge da abortira bez podpisa na mama i tatko.S neq obmislqme tq da zadurgi bebeto i da rodi,a posle da go dadm za osinovqvane.Taka na6ite nqma da razberat za tova i nqma da ima skandali.Te idvaha naskoro i sledva6toto im pose6tenie 6te e nqkade prez mai-iuni drugata godina.Kagete da zadargim li bebeto ili nqkoi ima po-doba ideq?Help
Tova e naistina mnogo seriozen problem i spored men trqbva da napravi abort sestra ti za6toto e prekaleno malko da preminava prez bremennost i rajdane se pak e na 14 godini.....taka 4e moito mnenie e da nameri6 na4in da napravi abort i po dobre kajete na va6te taka sha e nai dobre za vsi4ki a puk i te shte znaqt kak si4ko da se razvie po nai blagopriqtniq na4in !
[b][i]Ми тя е на 14 години много е опасен един аборт на нейната възраст.Трябвало е по-рано да се обърне внимание,и чрез някакви хапчета съм чувала че може да се прекрати развитието на зародиша,но това е възможно първите дни...Сега вече единствния начин е на роди бебето.Ти трябва много да я подкрепяш..Всеки родител би реагирал по различен начин.Може да те обвинят теб като по-голяма...да се ядосат много,да избухнат,но в следствия могат да разберат че вече това са обстоятелствата и да го приемат...![]()
Можеш да затвориш очите си за неща,
които не искаш да виждаш,
но не можеш да затвориш сърцето си за неща,
които не искаш да чувстваш!
tvurde malka e za abort ako sega abortira ima veroqtnost da nemoje da zabremenee pak .... li4no az se postavqm na neino mqsto bih go rodila ... i ot tam shte reshavam dali v dom ili 6te go zadurja.... za abort nqma i da si pomislq![]()
и аз така мисля, постявам се на нейно място, все пак аборта е нещо много рисковано.. не казвайте на вашите и нека тя роди детето, мисля че така ще е по-добре
Успех!
Божествена лудост ли ме обхвана?
Аборта е рискован както и раждането на нейна възраст, но по - добре да зъдържи детето другия вариянт е да кажеш, че е твое на ваще, знам, че звучи глупаво, но все пак едва ли сиропиталището е добър вариянт
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
az go podkrepqm znam zvu4i glupavo no tova e nai-dobriq variantПървоначално написано от N.C.L
poslushai ostanalite,naistina e mnogo opasno i da rajda i da abortira na tazi vazrast....nai dobre kajete na vashite.Te ne vi mislqt zloto i nai dobre shte precenqt kakvo da napravqt.no shtom oshte e v parviq mesec mislq che moje da abortira s injekcii.Otidete na genikolog i tam shte vi kajat.Az imah edna sauchenichka koqto kato bqhme v 8 klas zabremenq i v tretata sedmica abortira s 3 injekcii.sega kato bqhm v 9 klas pak zabremenq i pak abortira taka.Opitaite po tozi nachin kato za nachalo i pobarzaite.Ako e kasno se obarnete kam vashite...kasmet..
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Извинявай ама когато роди детето, не мисли че веднага ще се намери кой да го осинови.Първоначално написано от black_eye_f
По-добре да направи аборт , на тези години не мисля че е достатъчно силна да успее да го роди живо здраво , или недай Боже на нея да и стане нещо ..
Може осиновяването да продължи много !
А и детето не може да се даде на 10 дена като е ,хубаво е майката да го кърми поне до 2-рия месец според мен и чак тогава да се осиновява.
Недейте.. по-добре да абортира ! малка е ! това е за мен , но вие решете вие знаете най-добре как е за вас..
Пък и сестрати може да мисли така сега но като го роди майчинския инстинкт ще си каже думата, тоест и да го даде по-късно ще умира от скъб и ще се самосъжелява, което е по - лошо , пък и не може да отидеш след време и пак да си го вземеш, детещо също ще се травмира
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Abe hora aborta naistina e opasen na taq vuzrast ama iznosvaneto na dete ot momi4e na takava vuzrast e mnogokratno po opasno dori za jivota na momi4eto ......
Ами,както казаха абортът е доста рискован.По-добре кажете на вашите.Ще се ядосат,но после ще ви помогнат.Това дете ще бъде без майка,ако го дадете без майка.Естествено,ви еси решете какво да правите.
"Гол, гол, гол по шорти - тогава още нямаше аборти..."
Като стана дума.. по-хубаво без аборт.
Аз мисля, че родителите са хората които поне трябва да знаят такива важни неща. Ми нека се върнат да й се подпишат ако се е решило да има аборт. Но и се съгласявам с другите - абортът е кофти нещо.
Да се роди - пак кофти, но поне това е нещо естествено, докато абортът предполага хирургическа намеса.
Станалото - станало. Какво се тревожите. Че вашите ще ви набият и двете ли? Каква полза.. "стомните вече са счупени" както се казва, трябвало е преди това да я бият че да не се захваща. Хлябът е изгорял и момичето е забременяла защото не е изваден навреме.
Според мен да го роди, да го даде после на някой роднина да го гледа докато порастне. Сестра ти ще прекъсне 1 година даскало, т.е. ще мине на самостоятелна форма, с изпити.
И ако тоя който я е надул не изчезне някъде, ще го хванете и той да помага колкото може. Детето си е тяхното, трябва да се разделят парите за издръжката.. т.е., и неговите родители са задължени.
Е, дано сестра ти наистина го обича. Това ги свързва завинаги (колко романтично, а.. сега ще е интересно той да каже "еби си майка пача, ще пия чак до сутринта, живота си е мой до дупка... ако искаш си върви, децата също си вземи, събирай куфарите- ЧУПКА"
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
Absoliutno...ako go rodi shte sasipe celiq si jivot,a i tozi na bebeto.Ako shte go rajda to neka bade sas znanieto na vashite...Първоначално написано от s0c00l
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Ето едно смислено мнение !Трябва да кажете на родителите си !Възможно е да има някакъв скандал и четене на конско но ще търпи момичето като не е внимавала!Дригото е че родителите ви никога няма да ви изоставят и ще помогнат винаги каквото и да е направило детето!Още нещо ако дадете бебето във сиропиталище представете си какъв живот ще има то по тези домове!Първоначално написано от koalka
Аз казвам да кажете на вашите и ако го направите вероятно всичко ще си дойде на място!
П.П Незнам дали има голяма опасност ако абортира не съм експерт(както и повечето тук) по добре говорете с няколко специялисти за да сте сигурни!
mn slojna situaciq........ami parvi kajete na va6te...nikoi ni6to nqma da vi napravi...vse pak vie ste im deca...nqma da vi spar izdrujkata....bremenna e v 1 mesec i aborta nqma da e tolkova riskovan....kogato stanat 2 meseca togava e nai opasno...ima vreme za abort.....ako puk re6i da go zadurji da go dadete v nqkoi dom ne si struva...ne se prevru6taite kato gadnite cigani.....koghato pravi6 sex ti poema6 i otgovornostite, a kogato zabremnee6 i rodi6 ti trqbva da se griji6 za tova dete...mn e lesno da se oturve6 ot ne6to......mislq 4e borta e po-pravilen, koeto vodi do tova da kaje6 na va6te.....vse pak i te sa hora 6te razberat.......a za tfa momi4e deto zabremenqvalo v 8 i sled tova v 9 klas....awe vie akul nqmate li pone malko ot malko i ne se li uchite ot gre6kite?!?!?!........
Сериозно ли е, кофтория е т'ва... Тя после к'во направила с тия деца. (Превърнал съм се в бахти клюкарката, първа пощаПървоначално написано от ragingbull
![]()
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
a zabravih da kaj...edna bremennost ne moje da se krie ve4no....vse pak tfa momi4e 6te naedree i malko ili mnogo sau4enicite 6te nau4at i 6te povnat podmqtaniqta i lsuhovete....a puk nqma na4in nqkoi va6 rodnina ili semeen priqtel da ne vidi malkata ti sestra......osobeno ako puk i ima nqkoq baba nablizo.....awe s edna duma vse nqkoi 6te izdrunka na va6te...togava ve4e stava po-lo6oto!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Mnogo zavisi ot vashite. Mislish li, che shte sa sklonni te da se grijat za nego? Edna ot uchilishte rodi na 15. ama sega deteto i e kato sestra, daje kazva "mama" na maika si...
vie nai-dobre gi poznavate i znaete kak shte reagirat...
no ako shte se nalaga da go davate po domove...
no kakvoto i da pravite, reshavaite burzo, zashtoto kolkoto po-rano se vzeme reshenie, osobeno za abort, tolkova po-dobre za neia. V kraina smetka tia e po-vajna ot bebe, koeto oshte ne e rodeno.
Stiskam palci da vzemete nai-pravilnoto reshenie, makr i da ne znam koe e to.
PP shte izprashtam polojitelni misli...znam, che ne e smeshno
abe ti ne chetesh li! I dva puti e abortirala sus sprincovki!ama e bila oshte v tretata sedmica...Първоначално написано от impress
поговорете с вашите...мн кофти ситуация
Отвори очите си виж красотата пред теб
това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...
znae6 li vse pak az naprimer ne sum "za" da rodi, za6toto po tozi na4in obri4a tva bebe na edno mu4enie za cql jivot ai seriozno se sumnqvam 4e 6te e gotova da go dade prosto taka za osinovqvane....no i ot druga strana edin abort za neq nqma da e "blagopriqten" za6toto v pove4eto slu4ai tezi momi 4eta ne mogat da imat deca sled tova....az boh te posuvetvala da kajete na va6ite...te 6te precenqt nai-dobre...
tva bqh az!Първоначално написано от Анонимко
въпросът е наистина мн сериозен и трябва да помислите мн преди да вземете окончателно решение!!! всички се опитват да те посаветват да за пази детето и да го даде за осиновяване, обаче замислили сте се че ти няма да можеш сама да се грижиш за сестра си , а на нея раздялата с бебето ще и е мн трудна . моя съвет е да кажете народителите си защота така сестра ти ше е по сигурна и риска ще е по-малък. успех момичета дано нещата се оправят!!!!!
Подкрепям!Първоначално написано от Shukaritetka