.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72
    black_eye_f
    Guest

da skriem li ot na6ite

Maika mi i ba6ta mi giveqt i rabotqt v 4ugbina.Vru6tat se vku6ti vednug godi6no za po 2-3 sedmitzi.Taka e ot 2 godini nasam,az sum na 18,sestra mi e na 14.S neq sme na kvartira ot nqkolko mesetza.Predi sedmitza tq razbra 4e e bremenna.O6te e v purviq mesetz.Tui kato az ne sum i nastoinik,ne moge da abortira bez podpisa na mama i tatko.S neq obmislqme tq da zadurgi bebeto i da rodi,a posle da go dadm za osinovqvane.Taka na6ite nqma da razberat za tova i nqma da ima skandali.Te idvaha naskoro i sledva6toto im pose6tenie 6te e nqkade prez mai-iuni drugata godina.Kagete da zadargim li bebeto ili nqkoi ima po-doba ideq?Help

Tova e naistina mnogo seriozen problem i spored men trqbva da napravi abort sestra ti za6toto e prekaleno malko da preminava prez bremennost i rajdane se pak e na 14 godini.....taka 4e moito mnenie e da nameri6 na4in da napravi abort i po dobre kajete na va6te taka sha e nai dobre za vsi4ki a puk i te shte znaqt kak si4ko da se razvie po nai blagopriqtniq na4in !

Град
    Blagoevgrad
    [b][i]Ми тя е на 14 години много е опасен един аборт на нейната възраст.Трябвало е по-рано да се обърне внимание,и чрез някакви хапчета съм чувала че може да се прекрати развитието на зародиша,но това е възможно първите дни...Сега вече единствния начин е на роди бебето.Ти трябва много да я подкрепяш..Всеки родител би реагирал по различен начин.Може да те обвинят теб като по-голяма...да се ядосат много,да избухнат,но в следствия могат да разберат че вече това са обстоятелствата и да го приемат...
    Можеш да затвориш очите си за неща,
    които не искаш да виждаш,
    но не можеш да затвориш сърцето си за неща,
    които не искаш да чувстваш!

Град
    4istota.ood
    tvurde malka e za abort ako sega abortira ima veroqtnost da nemoje da zabremenee pak .... li4no az se postavqm na neino mqsto bih go rodila ... i ot tam shte reshavam dali v dom ili 6te go zadurja.... za abort nqma i da si pomislq

и аз така мисля, постявам се на нейно място, все пак аборта е нещо много рисковано.. не казвайте на вашите и нека тя роди детето, мисля че така ще е по-добре
    Успех!
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Аборта е рискован както и раждането на нейна възраст, но по - добре да зъдържи детето другия вариянт е да кажеш, че е твое на ваще, знам, че звучи глупаво, но все пак едва ли сиропиталището е добър вариянт
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Град
    4istota.ood
    Цитирай Първоначално написано от N.C.L
    Аборта е рискован както и раждането на нейна възраст, но по - добре да зъдържи детето другия вариянт е да кажеш, че е твое на ваще, знам, че звучи глупаво, но все пак едва ли сиропиталището е добър вариянт
    az go podkrepqm znam zvu4i glupavo no tova e nai-dobriq variant

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    poslushai ostanalite,naistina e mnogo opasno i da rajda i da abortira na tazi vazrast....nai dobre kajete na vashite.Te ne vi mislqt zloto i nai dobre shte precenqt kakvo da napravqt.no shtom oshte e v parviq mesec mislq che moje da abortira s injekcii.Otidete na genikolog i tam shte vi kajat.Az imah edna sauchenichka koqto kato bqhme v 8 klas zabremenq i v tretata sedmica abortira s 3 injekcii.sega kato bqhm v 9 klas pak zabremenq i pak abortira taka.Opitaite po tozi nachin kato za nachalo i pobarzaite.Ako e kasno se obarnete kam vashite...kasmet..
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Re: da skriem li ot na6ite

Цитирай Първоначално написано от black_eye_f
    Maika mi i ba6ta mi giveqt i rabotqt v 4ugbina.Vru6tat se vku6ti vednug godi6no za po 2-3 sedmitzi.Taka e ot 2 godini nasam,az sum na 18,sestra mi e na 14.S neq sme na kvartira ot nqkolko mesetza.Predi sedmitza tq razbra 4e e bremenna.O6te e v purviq mesetz.Tui kato az ne sum i nastoinik,ne moge da abortira bez podpisa na mama i tatko.S neq obmislqme tq da zadurgi bebeto i da rodi,a posle da go dadm za osinovqvane.Taka na6ite nqma da razberat za tova i nqma da ima skandali.Te idvaha naskoro i sledva6toto im pose6tenie 6te e nqkade prez mai-iuni drugata godina.Kagete da zadargim li bebeto ili nqkoi ima po-doba ideq?Help
    Извинявай ама когато роди детето, не мисли че веднага ще се намери кой да го осинови.
    По-добре да направи аборт , на тези години не мисля че е достатъчно силна да успее да го роди живо здраво , или недай Боже на нея да и стане нещо ..
    Може осиновяването да продължи много !
    А и детето не може да се даде на 10 дена като е ,хубаво е майката да го кърми поне до 2-рия месец според мен и чак тогава да се осиновява.
    Недейте.. по-добре да абортира ! малка е ! това е за мен , но вие решете вие знаете най-добре как е за вас..

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Пък и сестрати може да мисли така сега но като го роди майчинския инстинкт ще си каже думата, тоест и да го даде по-късно ще умира от скъб и ще се самосъжелява, което е по - лошо , пък и не може да отидеш след време и пак да си го вземеш, детещо също ще се травмира
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Abe hora aborta naistina e opasen na taq vuzrast ama iznosvaneto na dete ot momi4e na takava vuzrast e mnogokratno po opasno dori za jivota na momi4eto ......

Мега фен Аватара на koalka
    Ами,както казаха абортът е доста рискован.По-добре кажете на вашите.Ще се ядосат,но после ще ви помогнат.Това дете ще бъде без майка,ако го дадете без майка.Естествено,ви еси решете какво да правите.

Повече от фен
    "Гол, гол, гол по шорти - тогава още нямаше аборти..."

Като стана дума.. по-хубаво без аборт.
    Аз мисля, че родителите са хората които поне трябва да знаят такива важни неща. Ми нека се върнат да й се подпишат ако се е решило да има аборт. Но и се съгласявам с другите - абортът е кофти нещо.
    Да се роди - пак кофти, но поне това е нещо естествено, докато абортът предполага хирургическа намеса.
    Станалото - станало. Какво се тревожите. Че вашите ще ви набият и двете ли? Каква полза.. "стомните вече са счупени" както се казва, трябвало е преди това да я бият че да не се захваща. Хлябът е изгорял и момичето е забременяла защото не е изваден навреме.

Според мен да го роди, да го даде после на някой роднина да го гледа докато порастне. Сестра ти ще прекъсне 1 година даскало, т.е. ще мине на самостоятелна форма, с изпити.
    И ако тоя който я е надул не изчезне някъде, ще го хванете и той да помага колкото може. Детето си е тяхното, трябва да се разделят парите за издръжката.. т.е., и неговите родители са задължени.

Е, дано сестра ти наистина го обича. Това ги свързва завинаги (колко романтично, а.. сега ще е интересно той да каже "еби си майка пача, ще пия чак до сутринта, живота си е мой до дупка... ако искаш си върви, децата също си вземи, събирай куфарите- ЧУПКА"
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..

Re: da skriem li ot na6ite

Цитирай Първоначално написано от s0c00l
    Цитирай Първоначално написано от black_eye_f
    Извинявай ама когато роди детето, не мисли че веднага ще се намери кой да го осинови.
    По-добре да направи аборт , на тези години не мисля че е достатъчно силна да успее да го роди живо здраво , или недай Боже на нея да и стане нещо ..
    Може осиновяването да продължи много !
    А и детето не може да се даде на 10 дена като е ,хубаво е майката да го кърми поне до 2-рия месец според мен и чак тогава да се осиновява.
    Недейте.. по-добре да абортира ! малка е ! това е за мен , но вие решете вие знаете най-добре как е за вас..
    Absoliutno...ako go rodi shte sasipe celiq si jivot,a i tozi na bebeto.Ako shte go rajda to neka bade sas znanieto na vashite...
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами,както казаха абортът е доста рискован.По-добре кажете на вашите.Ще се ядосат,но после ще ви помогнат.Това дете ще бъде без майка,ако го дадете без майка.Естествено,ви еси решете какво да правите.
    Ето едно смислено мнение !Трябва да кажете на родителите си !Възможно е да има някакъв скандал и четене на конско но ще търпи момичето като не е внимавала!Дригото е че родителите ви никога няма да ви изоставят и ще помогнат винаги каквото и да е направило детето!Още нещо ако дадете бебето във сиропиталище представете си какъв живот ще има то по тези домове!

Аз казвам да кажете на вашите и ако го направите вероятно всичко ще си дойде на място!

П.П Незнам дали има голяма опасност ако абортира не съм експерт(както и повечето тук) по добре говорете с няколко специялисти за да сте сигурни!

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    mn slojna situaciq........ami parvi kajete na va6te...nikoi ni6to nqma da vi napravi...vse pak vie ste im deca...nqma da vi spar izdrujkata....bremenna e v 1 mesec i aborta nqma da e tolkova riskovan....kogato stanat 2 meseca togava e nai opasno...ima vreme za abort.....ako puk re6i da go zadurji da go dadete v nqkoi dom ne si struva...ne se prevru6taite kato gadnite cigani.....koghato pravi6 sex ti poema6 i otgovornostite, a kogato zabremnee6 i rodi6 ti trqbva da se griji6 za tova dete...mn e lesno da se oturve6 ot ne6to......mislq 4e borta e po-pravilen, koeto vodi do tova da kaje6 na va6te.....vse pak i te sa hora 6te razberat.......a za tfa momi4e deto zabremenqvalo v 8 i sled tova v 9 klas....awe vie akul nqmate li pone malko ot malko i ne se li uchite ot gre6kite?!?!?!........

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ragingbull
    a za tfa momi4e deto zabremenqvalo v 8 i sled tova v 9 klas....awe vie akul nqmate li pone malko ot malko i ne se li uchite ot gre6kite?!?!?!........
    Сериозно ли е, кофтория е т'ва... Тя после к'во направила с тия деца. (Превърнал съм се в бахти клюкарката, първа поща
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    a zabravih da kaj...edna bremennost ne moje da se krie ve4no....vse pak tfa momi4e 6te naedree i malko ili mnogo sau4enicite 6te nau4at i 6te povnat podmqtaniqta i lsuhovete....a puk nqma na4in nqkoi va6 rodnina ili semeen priqtel da ne vidi malkata ti sestra......osobeno ako puk i ima nqkoq baba nablizo.....awe s edna duma vse nqkoi 6te izdrunka na va6te...togava ve4e stava po-lo6oto!!!!!

Mnogo zavisi ot vashite. Mislish li, che shte sa sklonni te da se grijat za nego? Edna ot uchilishte rodi na 15. ama sega deteto i e kato sestra, daje kazva "mama" na maika si...
    vie nai-dobre gi poznavate i znaete kak shte reagirat...
    no ako shte se nalaga da go davate po domove...
    no kakvoto i da pravite, reshavaite burzo, zashtoto kolkoto po-rano se vzeme reshenie, osobeno za abort, tolkova po-dobre za neia. V kraina smetka tia e po-vajna ot bebe, koeto oshte ne e rodeno.
    Stiskam palci da vzemete nai-pravilnoto reshenie, makr i da ne znam koe e to.

PP shte izprashtam polojitelni misli...znam, che ne e smeshno

Цитирай Първоначално написано от impress
    Цитирай Първоначално написано от ragingbull
    a za tfa momi4e deto zabremenqvalo v 8 i sled tova v 9 klas....awe vie akul nqmate li pone malko ot malko i ne se li uchite ot gre6kite?!?!?!........
    Сериозно ли е, кофтория е т'ва... Тя после к'во направила с тия деца. (Превърнал съм се в бахти клюкарката, първа поща
    abe ti ne chetesh li! I dva puti e abortirala sus sprincovki!ama e bila oshte v tretata sedmica...

Фен
    Град
    PoD NeBeTo :)
    поговорете с вашите...мн кофти ситуация
    Отвори очите си виж красотата пред теб
    това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
    Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...

Guest
    znae6 li vse pak az naprimer ne sum "za" da rodi, za6toto po tozi na4in obri4a tva bebe na edno mu4enie za cql jivot ai seriozno se sumnqvam 4e 6te e gotova da go dade prosto taka za osinovqvane....no i ot druga strana edin abort za neq nqma da e "blagopriqten" za6toto v pove4eto slu4ai tezi momi 4eta ne mogat da imat deca sled tova....az boh te posuvetvala da kajete na va6ite...te 6te precenqt nai-dobre...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    znae6 li vse pak az naprimer ne sum "za" da rodi, za6toto po tozi na4in obri4a tva bebe na edno mu4enie za cql jivot ai seriozno se sumnqvam 4e 6te e gotova da go dade prosto taka za osinovqvane....no i ot druga strana edin abort za neq nqma da e "blagopriqten" za6toto v pove4eto slu4ai tezi momi 4eta ne mogat da imat deca sled tova....az boh te posuvetvala da kajete na va6ite...te 6te precenqt nai-dobre...
    tva bqh az!

loco
    Guest
    въпросът е наистина мн сериозен и трябва да помислите мн преди да вземете окончателно решение!!! всички се опитват да те посаветват да за пази детето и да го даде за осиновяване, обаче замислили сте се че ти няма да можеш сама да се грижиш за сестра си , а на нея раздялата с бебето ще и е мн трудна . моя съвет е да кажете народителите си защота така сестра ти ше е по сигурна и риска ще е по-малък. успех момичета дано нещата се оправят!!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Shukaritetka
    [b][i]Ми тя е на 14 години много е опасен един аборт на нейната възраст.Трябвало е по-рано да се обърне внимание,и чрез някакви хапчета съм чувала че може да се прекрати развитието на зародиша,но това е възможно първите дни...Сега вече единствния начин е на роди бебето.Ти трябва много да я подкрепяш..Всеки родител би реагирал по различен начин.Може да те обвинят теб като по-голяма...да се ядосат много,да избухнат,но в следствия могат да разберат че вече това са обстоятелствата и да го приемат...
    Подкрепям!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си