.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72
    Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Aborta e opasen osobeno na neinata vazrast no mai nai-dobriq variqnt e da rodi deteto i da ne kazvate na va6te.Aide uspex 6te stiskam palci vsi4ko da e kakto go iskate
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Tezi deca do kade stignaha ???
    Nai-dobre pravete abort ne ostavqite oshte edno dete v soropitalishte

Re: da skriem li ot na6ite

Цитирай Първоначално написано от black_eye_f
    Maika mi i ba6ta mi giveqt i rabotqt v 4ugbina.Vru6tat se vku6ti vednug godi6no za po 2-3 sedmitzi.Taka e ot 2 godini nasam,az sum na 18,sestra mi e na 14.S neq sme na kvartira ot nqkolko mesetza.Predi sedmitza tq razbra 4e e bremenna.O6te e v purviq mesetz.Tui kato az ne sum i nastoinik,ne moge da abortira bez podpisa na mama i tatko.S neq obmislqme tq da zadurgi bebeto i da rodi,a posle da go dadm za osinovqvane.Taka na6ite nqma da razberat za tova i nqma da ima skandali.Te idvaha naskoro i sledva6toto im pose6tenie 6te e nqkade prez mai-iuni drugata godina.Kagete da zadargim li bebeto ili nqkoi ima po-doba ideq?Help
    А стига бе отколко малки почвате да се ебете бе?
    uber l337 pro g33k

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    dobre we hora...ima edna tema koqto e nai-otgore, i se kazva abortut...hvanete pro4etete pone malko...eto edna izvadka ot tam:

От друга страна – при момичета под 16 години износването на плода и раждането при неукрепналия и недоразвит организъм може да причини по-голяма опасност за здравето, дори за живота на момичето, отколкото добре направения аборт. В България аборт на момиче под 18 години се извършва с подпис на родителя.
    Това не е случайно. В нашата страна обикновено след 19-20 годишна възраст ситуацията се променя и мотивите за правилно решение са други. Предполага се, че след тази възраст повечето хора са достатъчно зрели и при наличие на бременност могат да предпочетат създаването на семейство пред аборта.
    И пак ще ви напомним, че чрез използването на контрацептивни средства няма да се стигне до дилемата аборт или раждане.

i oburnete vnimanie na frazat....bi bilo po-riskovano da rodi otkolkoto da abortire.....neglano go pi6e......

квото и да направи ще съжелява..ако абортира ще съжелява цял живот щото е убила собственото си дете.... ... аБе цялата тая ситуация е много гадна ама все пак да се е пазила

Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    малееее....тва си е мн мн мн сериозен проблем...треа много сериозно да размислите...обаче ако направи аборт...може после да си има проблеми...а пък ако го задържи мислиш ли че родителите Ви няма да разберат после ???

Цитирай Първоначално написано от ragingbull
    dobre we hora...ima edna tema koqto e nai-otgore, i se kazva abortut...hvanete pro4etete pone malko...eto edna izvadka ot tam:

От друга страна – при момичета под 16 години износването на плода и раждането при неукрепналия и недоразвит организъм може да причини по-голяма опасност за здравето, дори за живота на момичето, отколкото добре направения аборт. В България аборт на момиче под 18 години се извършва с подпис на родителя.
    Това не е случайно. В нашата страна обикновено след 19-20 годишна възраст ситуацията се променя и мотивите за правилно решение са други. Предполага се, че след тази възраст повечето хора са достатъчно зрели и при наличие на бременност могат да предпочетат създаването на семейство пред аборта.
    И пак ще ви напомним, че чрез използването на контрацептивни средства няма да се стигне до дилемата аборт или раждане.

i oburnete vnimanie na frazat....bi bilo po-riskovano da rodi otkolkoto da abortire.....neglano go pi6e......
    a az kakvo kazah v prednite si 2 mneniq !

Az mislq,che trqbva da kajete na roditelite si,za6toto te nai-dobre mogat da recenqt kakvo da napravi s bebeto.Sigurna sam 4e 6te q razberat.Ili pak se posavetvaite s nqkoi va6 rodnina...vie savsem sami li ste???
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    Boje moi kakvi hora imalo tctctc kak mojete da i kazvate da zadurji bebto da go rodi vie znaete li na neq kolko 6te i e tejko prez tezi 9 meseca amii nali imate priqteli te nali shte vidqt sestra vi shte se obadqt na vashte po telefona i ko ami aloo...nz kak da ti go kaja oba4e dushterq ti e bremenna e togava ve4e shte otka4at horata po dobre im kajete az sum sigorna 4e shtom im kajete te shte se vurnat i shte pregledat vsi4ki vuzmojni na4ini koito da ne navredqt na zdraveto na sestra ti i poburzaite vseki den e ot golqmo zna4enie kolkoto po skoro tolkova po dobre uspehh
    No matter where you go, there they are...

Фен
    Град
    Plovdiv
    Abe kak taka shte rajda tq e na 14 - toest 7mi klas. Izobshto ne moje da stava duma za rajdane prosto nqma da moje da go izdurji organizma i e slab i shte navredi ne samo na deteto a i na sebe si zashtoto tqloto i ne e prigodeno i gotovo za takova neshto.Po dobre kajete na vashte i da napravi abort. Az lichno imam sauchenichka koqto na 16 napravi abort i nishto i nqma i vsichko mina dobre

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Да, наистина е опасен абортът на нейната възраст, и може би по-добре е да кажете на родителите си
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: da skriem li ot na6ite

Цитирай Първоначално написано от black_eye_f
    Maika mi i ba6ta mi giveqt i rabotqt v 4ugbina.Vru6tat se vku6ti vednug godi6no za po 2-3 sedmitzi.Taka e ot 2 godini nasam,az sum na 18,sestra mi e na 14.S neq sme na kvartira ot nqkolko mesetza.Predi sedmitza tq razbra 4e e bremenna.O6te e v purviq mesetz.Tui kato az ne sum i nastoinik,ne moge da abortira bez podpisa na mama i tatko.S neq obmislqme tq da zadurgi bebeto i da rodi,a posle da go dadm za osinovqvane.Taka na6ite nqma da razberat za tova i nqma da ima skandali.Te idvaha naskoro i sledva6toto im pose6tenie 6te e nqkade prez mai-iuni drugata godina.Kagete da zadargim li bebeto ili nqkoi ima po-doba ideq?Help
    za men sestra ti e edna glupa4ka ,a ako ne ovedomite va6ite ...prosto 6te ste unikalno glupavi...za6toto ako sestra ti rodi ...taka ili ina4e roditelite vi 6te badat ovedomeni ot rodilniq dom.... i togava te6ko vi i na dve4kite... a za osinovqvane...emii prosto si predstavi za moment ,4e ti si novorodenoto bebe i o6te ot rajdaneto jivota ti e obre4en... da si sira4e !

kak ne vi e sram i 2-te !?

Голям фен
    А някой от вас умници замисли ли се, че както няма право да абортира без подписа на родителите, по същия начин няма право и да даде детето за осиновяване без тяхното съгласие, защото веднага след раждането те се превръщат във временни настойници на това дете, докато тя не навърши 18 години? А ? И абортите не са чак толкова тежки, колкото си ги мислите, ако се направят от професионалист, а не от някой квартален шарлатанин - майка ми е правила 2 аборта преди да ме роди - пък хей ме на - пиша си тука.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    wAKo ako be6e pro4el gore... napisal sam ,4e sled samoto rajdane .. roditelite im nqma kak da ne badat ovedomeni....
    prav si te stavat avtomati4no nastoinici na tova dete ,za6toto vse pak "umnata" im da6terq ,koqto spi "bez gashti" nqma 18 g.

Guest
    Ша каиш на малката пикла да не се прави на голяма и да използва презерваритиви. Може ли едно момиче на 14 години да забременее ве...
    А м/у другото да не се казва Айше ?

Голям фен
    bravo na vas.. sestra ti 6te rodi poredniq neshtastnik, koito nqma da poznava roditelite si .. bravo, bravo... vie hich ne mislite za tova dete..vajnoto e na vas da ne vi se karat... vie ste sudisti i nqmate i gram moral.. tolkova li nqma nachin da im kajete..nqma li nachin da im se obadite??? nqma li drug nachin, a ne da obrichate edno dete na neshtastie???
    moqt suvete da im se obadite i da im kajete..moje puk da se vurnat..edva li 6te vi ostavqt na proizvola na sudbata....

spored men trqbva da abortira.kajete na va6te .te 6te reagirat po dobre.tfa e seriozen problem.se pak e na 14 god. malka e da rajda .

Най-добре според мен (и повечето тук) е да се обадите на ваще,те най-добре знаят какво да направят

Голям фен
    po tozi nachin shte jertvash badesheto a moje i jivota na sestra si.Na 14 godini ne e zavarshilo razvitieto na organite i,i ne se znae dali sht moje da iznosi bebeto i dali pri rajdaneto shte ocelee.Ima chasni kliniki kadeto se plashta za abort ,struva ne pove4e ot 150-200 lv ..
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

osinoveno momi4e
    Guest

UJAS!

Zna4i az 6te kaja moita gledna to4ka .. neiskam da obijdam nikoi! Az sum edno osinoveno momi4e.... ne me pitai kak se 4uvstvam kato znam 4e biologi4nata mi maika me e ostavila v dom!!!Pomisli nqkoi den tova dete kak 6te se 4uvstva... pomisli kakvo 6te stane s nego ako go ostavite za osinovqvane.. ne se znae kakvi roditeli 6te go vzemat.. moje vaob6te da ne go vzemat.. i sled kato napravi 18 to 6te ostane samo na ulicata! PO DOBRE KAJETE NA RODITELITE VI !

SummerKiss
    Guest
    Nqma smisul da si prikazvame , kolkoto da ne zaspim,za6toto v tozi forym vsi4ki sme deca.Spored men e po dobre ,predi da kajat na roditelite si , da se konsyltirat s lekar.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Наистина ситуацията е ужасна-на 14 да стане майка.Няма да й чета морал,но това е супер безотговорно поведение.И аз съм чувала за аборти с инжекция,но не знам не е ли късно за това.Мили момичета-кажете на родителите си.Вие не сте достатъчно големи да решите какво да правите,а идеята ви да криете и да се роди това дете е абсурдна.нека те да се върнат от чужбина,да се съберете да дойде и бащата-защоникой не го спомена и да поговорите.Срам не срам питайте гинеколог,но според мен 1 износване ще е доста трудно за толкова малко момиче.Абортът е добро решение,но естествено направен като хората.И моля ви ползвайте предпазни средства бе хора.Толкова ли е трудно това.
    А да що за родители са вашите да ви виждат 1 път на 1-2 години.За мен те са безотговорните и също имат вина за станалото,защото 1 момиче в началото на половото си съзряване има нужда от майка.

ти наред ли си...знаеш ли какви последствия може да има.
    093 BSplayer , бан по ип и профил поради нарушения на 3, 2, 8 и 11 точка.
    212.104.122.24

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    kogato e pravila sex e trqbvala da mislis za posledstviqta a ne samo da i go rugat kolkoto i gadno da zvu4i .spored men e p[o dobre da se prestrashite i da kajete na vashte za da napravi adort a ne da rajda bebeto i da go zahvurlite kak moje da ste takiva bezoitgovorni be .spored men ako rodio bebto 6te si zasipe jivota kakto i jivota na bebeto ama nz vie si znaete mnogo ste bezotgovorni i dvete !!!

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами,както казаха абортът е доста рискован.По-добре кажете на вашите.Ще се ядосат,но после ще ви помогнат.Това дете ще бъде без майка,ако го дадете без майка.Естествено,ви еси решете какво да правите.
    i spored men tova e nai dobroto re6enie.trqbva va6ite da znaqt.14-godi6nata im da6terq e bremenna a te ne znaqt.tova ne e kato da si probie6 pypa i da ne ima kaje6.tazq bremennost moje da provali 2 jivota.a predpolagam rositelite ti sa razumni hora i 6te napravqt nai dobroto i za sestra ti i za bebeto...uspeh...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си